HUEBER-VALTEN TRADING RECYCLING EN SPECIAL PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUEBER-VALTEN TRADING RECYCLING EN SPECIAL PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.486.624

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 30.06.2014 14229-0312-014
05/12/2013
ÿþMost 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 1Veel'[~B1e~t1 iefi ~r3itI~ tlr- ~ ~

rechtbank v , koapintrudel ~ fiONGFilEN

2 5 -11- 2013

De Hoofdgrillier, Griffie

Ondernemingsnr: 0459.486.624

Benaming: HUEBER-VALTEN TRADING RECYCLING EN SPECIAL PROJECTS

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3620 Lanaken, Waterstraat 128

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op twintig november I tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten ! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUEBER-VALTEN TRADING RECYCLING EN SPECIAL PROJECTS", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering bevestigt hierbij de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato twaalf; september tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijf oktober tweeduizend en twaalf, onder nummer 12165146, waarin met ingang van dezelfde datum ontslag en kwijting verleend werd aan de heer HUEBER Gerardus, voornoemd, verschijner in deze, j als zaakvoerder van de vennootschap, De vergadering bevestigt hierbij volledigheidshalve dat dit ontslag tevens het ontslag als statutair zaakvoerder van de vennootschap impliceert, TWEEDE BESLUIT-- KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN DIVIDENDEN. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene j vergadering van negentien november tweeduizend dertien besloten werd tot uitkering van een bruto-?

dividend van vierhonderd drieënzestig duizend euro - 463.000,00 EUR. j

De voorzitter zet uiteen dat de voorgenomen dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ter beschikking van vierhonderd zestien duizend zevenhonderd euro - 416.700,00 EUR. De algemene vergadering van negentien november tweeduizend dertien heeft beslist dit nettobedrag te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouder. DERDE BESLUIT  VERSLAGEN.

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRiERS, BEKKERS & CO, bedrijfsrevisoren met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer BRIERS Simon, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"...8. BESLUIT

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hueber Valten Trading Recycling en Special projects bestaat uit de i inbreng van het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 WIB, ten gunste , van de heer Hueber Gerardus.

Bi!

Vooi i I ~I

behouc

aan h

Belgis

Staatst





het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij

van oordeel dat

- De verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het

bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Luik B - vervolg

meeris ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Staatsblad De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van vierhonderd zestienduizend zevenhonderd euro (¬ 416.700-) bestaat uit de toekenning van 9.950 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Opglabbeek, op 19 november 2013.

Briers, Bekkers & Co BVBA burg ven

Vertegenwoordigd door

Simon Briers

Bedrijfsrevisor:

VIERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd zestien duizend zevenhonderd euro - 416.700,00 EUR om het te brengen van twintig duizend euro 20.000,00 EUR op VIERHONDERD ZESENDERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EURO 436.700,00 EUR, door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant), ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van negen duizend negenhonderd vijftig (9.950) nieuwe kapitaalsaandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd zestien duizend zevenhonderd euro - 416.700,00 EUR.

Inbreng

De heer HUEBER Gerardus Aloisius Anna Antonius, geboren te Heerlen (Nederland) op één december negentienhonderd tweeënveertig, wonende te 3620 Lanaken, Waterstraat 128, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van vierhonderd zestien duizend zevenhonderd euro - 416.700,00 EUR.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op vierhonderd zestien duizend zevenhonderd euro - 416.700,00 EUR, zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, te weten de heer HUEBER Gerardus, voornoemd, van negen duizend negenhonderd vijftig (9.950) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van vierhonderd zestien duizend zevenhonderd euro - 416.700,00 EUR.

Deze negen duizend negenhonderd vijftig (9.950) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Deze aandelen zullen volledig deel uitmaken van het eigen vermogen van de heer HUEBER Gerardus, voornoemd, en aldus onderworpen zijn aan diens uitsluitend bestuur.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg ais naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans VIERHONDERD ZESENDERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EURO - 436.700,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door tien duizend zevenhonderd (10.700) aandelen.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN

1) De vergadering beslist, in navolging van het onder 1. vermelde besluit, de laatste paragraaf van

artikel 7 van de statuten integraal te schrappen

"Statutaire zaakvoerder

Is aangesteld als statutaire zaakvoerder, de Heer Gerardus Aloisius Anna Antonius HUEBER,

wonende te 3620 Lanaken, Waterstraat 128."

2) De vergadering beslist, in navolging van de onder 2. tot en met 5. vermelde besluiten, de eerste alinea van artikel 4 van de statuten te wijzigen,_om_het in overeenstemming_te brengen met dei



behouden Luik B - vervolg

aan het

Belgisc s~ I Staatsblad

genomen besluiten inzake kapitaalverhoging, en het te vervangen als volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zesendertig duizend zevenhonderd euro 436.700,00 EUR. Het is verdeeld in tien duizend zevenhonderd (10,700) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ tien duizend zevenhonderdste (1/10.700sie) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT - AANPASSING VAN DE STATUTEN INZAKE DE NIEUWE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit verder om de statuten te wijzigen inzake de nieuwe vereffeningsprocedure door toevoeging van de volgende paragraaf aan de aanhef van artikel 16 der statuten :

"Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening :"

Door toevoeging als laatste paragraaf aan artikel 16 der statuten:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

ACHTSTE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap Fineko, te Genk, Toekomstiaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, met om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

NEGENDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uitte voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get, Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

gecoördineerde statuten

- verslam van de zaakvoerder/bedrijfsrevisor







04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 03.06.2013 13142-0154-014
05/10/2012
ÿþr L ~

Voor-

behoude

aan he

Belg scI

1111

Staatsbh

1 od Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Norge* ter grlfflo der

rechtbank V. koophandel tq TONGEREN

Z 6 -09- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

11111111 IIIVIII III11I

*12165146*

Ondernemingsnr : 0459.486.624

Benaming

(voluit) : HUEBER-VALTEN TRADING RECYCLING EN SPECIAL

PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterstraat 126, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 12 september 2012 blijkt dat ontslag en kwijtiing verleend wordt als zaakvoerder aan de heer HUEBER Gerardus en dit met ingang van dezelfde datum.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien

GERAERTS Maria

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 21.06.2012 12189-0601-014
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 03.06.2011 11134-0486-016
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 02.06.2010 10141-0400-016
07/12/2009 : TG081579
04/08/2009 : TG081579
11/06/2009 : TG081579
05/06/2009 : TG081579
29/05/2008 : TG081579
29/04/2008 : TG081579
04/06/2007 : TG081579
27/12/2005 : TG081579
20/06/2005 : TG081579
22/06/2004 : TG081579
16/06/2003 : TG081579
16/11/2000 : TG081579
17/07/1999 : TG081579
01/01/1997 : TG81579

Coordonnées
HUEBER-VALTEN TRADING RECYCLING EN SPECIAL P…

Adresse
WATERSTRAAT 128 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande