HUL-CORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUL-CORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.301.766

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 27.08.2014 14497-0433-014
06/12/2013
ÿþVoor-

behoude aan hol Belgisci

Staatsbh

Lùik .B ;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

26-11" 2013 GrmSSEI-T

mod 11.1

iMm~l~~~~ud~wiw

Ondernemingsnr : 0843.301.766

Benaming (voluit) : HUL-CORE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kiezelvoortweg 19

3580 Beringen

On " erwerp akte : BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op 25 november 2013, nog; te registeren, heeft de buitengewone algemene vergadering van de bvba HUL-CORS ondermeer navolgend: besluit genomen;

;; Vervanging van het maatschappelijk doel: het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt voortaan als; volgt:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland van :

;1) Het verstrekken van adviezen op vlak van bedrijfsvoering, onder meer te begrijpen als het ter beschikking; stellen van een volledig gestructureerd dienstenadvies, hulp- en bestuurdersbijstandpakket, met het oog op de; bevordering van de organisatie de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, het financiële; beheer, de marketing en in het bijzonder het management van de opdrachtgever. Het verstrekken van adviezen; van commerciële en administratieve aard, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven.

Het voeren van het investeringsbeleid en de opvolging van de verwezenlijkte investeringen, het financiële, beheer en de budgetplanning.

2) Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, door onder meer de aan-' en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting de verfraaiing en de verhuring van; deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door; ;; personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende: goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.; Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers,

3) Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder; meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet: ;: vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edel-; metalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking; kunnen komen

; 4) Het ontwerpen en realiseren van interieurs van o.a. winkels, kantoren en privé woningen;

5) het ontwerpen, realiseren, maken, kopen en verkopen en plaatsen van :

- keukens, decors, standen en meubels;

- allerhande schrijnwerkerij en meubels;

;1- garnering van meubels;

- allerhande vloeren o.a. parketvloeren, tegelvloeren;

- Grafische ontwerpen;

- verwerken van kunststoffen, nodig voor de uitvoering van de beschreven werkzaamheden;

6) Kleinhandel in verlichting, meubels, huishoudtoestellen voor keukens, sanitaire toestellen voor badkamers en: andere diverse interieurartikelen;

7) Klusjesdienst, voor het uitoefenen van allerhande klusjes, voor eigen rekening en voor derden.

8) Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en: commissionair.

9) Taxi en vervoer in binnen- en buitenland. Het verhuren van wagens met chauffeur;Het vervoeren van; personen;Het vervoer van goederen en colli's;

Op de laatste blz. vara Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

10) Representatie, studie, ontwikkeling, advies en commercialisatie van merknamen, ter zake signalisatie in de' meest verschillende vormen, ondermeer: binnensignalisatie, buitensignalisatie, wegsignalisatie, lichtreclame in de ruimste zin van het woord, overlichte publiciteitsborden, graveerwerk, etsen, zeefdruk en foliedruk, displays diverse bewerkingstechnieken, naam- en productenidentificatie; relatiegeschenken.

11) Import en export, verhuur en verkoop van tuin- en sier- planten. Aanplantingen en kweek van sier- en fruitgewassen.

12) de uitbating voor eigen rekening of voor rekening van derden van Horeca-zaken en alle horeca-uitbatingen in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, zoals feestzalen, frituren, drankgelegenheden, verbruiksalons en private clubs.

13) Depothouder van alcoholische dranken en gegiste dranken, met inbegrip van geestelijke dranken. Aile handel en activiteiten in de horecasector: onder andere met betrekking tot bieren, limonades, drinkwaters met inbegrip van fruit- en groentensappen, soep ijs voor afkoeling, alsmede koffie, thee, cacao, voedingswaren in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met de horeca.

14) Bureau voor advies en organisatie, gedeeltelijk of volledig, van publieke of private evenementen, recepties bedrijfsevenementen, en  feesten.

15) De organisatie van modeshows,special events, sportmanifestaties, gala's, opendeurdagen, beurzen, projectvoorstellingen, airshows, markten, vedetteparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, en dit in de ruime zin van het woord.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap zal met alle middelen mogen samenwerken met alle ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen, de afzet van haar producten te vergemakkelijken of logistieke steun te verlenen. Zo zal zij onder meer kunnen deelnemen aan de in- en de aankoop van andere ondernemingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst, borgstelling, hypotheek verlening, aval geving en inpandgeving of op elke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren."

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel)

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie:

- expeditie van de akte houdende doelswijziging;

- gecoördineerde tekst der statuten;

- bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief.

.

"

iY

"

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 25.08.2013 13471-0387-012
14/02/2012
ÿþOndernemingsnr : O (-C 3 3

Benaming (voluit) : HUL-CORS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kiezelvoortweg 19

3580 Beringen

11 Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Koersel (Beringen) op 12 januari 2012, nog te registreren, blijkt dat :

"Oprichters :

1. De heer HULSMANS Ludwig Valentinus, geboren te Heusden (Limburg) op drieëntwintig augustus] negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3580 Beringen, Kiezelvoortweg 19;

2. Mevrouw CORSI Brenda, geboren te Heusden (Limb.) op zesentwintig aug ustus

negentienhonderdzeventig, wonende te 3580 Beringen, Kiezelvoortweg 19;

-- een handelsvennootschap opgericht hebben onder de vorm van een BVBA met volgende kenmerken

** Benaming: HUL-CORR

** Zetel: 3580 Beringen, Kiezelvoortweg 19

** Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het verstrekken van adviezen op vlak van bedrijfsvoering, onder meer te begrijpen als het ter; beschikking stellen van een volledig gestructureerd dienstenadvies, hulp- en bestuurdersbijstandpakket, met het: oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, het? ;i financiële beheer, de marketing en in het bijzonder het management van de opdrachtgever.

li Het verstrekken van adviezen van commerciële en administratieve aard.

Het voeren van het investeringsbeleid en de opvolging van de verwezenlijkte investeringen, het: financiële beheer en de budgetplanning.

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle; handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee In verband staan en die van aard zijn om de opbrengst; van haar onroerend vermogen te bevorderen zoals onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, d& verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich; borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of i; onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van; verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in; onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende; en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

Deze opsomming Is indicatief en niet beperkend.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiele,; roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking; ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland,op alle wijzen en 1: manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*iaosjozs"

111

Rechtbank van koophandel

O 1 FEB. 2012

te HASeki1e

mod 11.1

inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland,die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

r (

,-" ` Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

** Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De heer Hulsmans Ludwig schrijft in op vijftig aandelen voor ¬ 9.300,00 en heeft reeds ¬ 6.200,00 volstort, zodat hij nog een volstortingsplicht heeft van ¬ 3.100,00. Mevrouw Corsi Brenda schrijft in op vijftig aandelen voor ¬ 9.300,00 en heeft reeds ¬ 6.200,00 volstort, zodat zij nog een volstortingsplicht heeft van ¬ 3.100,00.

** Boekjaar : het boekaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar en voor het eerste jaar vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot 31 december 2012.

**Jaarverctaderinq : elk jaar op 15 juni om 18:00 uur en voorde eerste keer op 15 juni 2013.

Reserves. wlnstverdelinc>t ; Het batig saldo van de resultatenrekening vomit de netto-winst van de vennootschap,waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit éénftiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Zaakvoerders

Beide oprichters benoemen zichzelf tot gewone, niet statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en zij verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Paul Boesmans, Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUL-CORE

Adresse
KIEZELVOORTWEG 19 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande