HUYSMANS HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUYSMANS HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.986.867

Publication

27/09/2013
ÿþ,r Mod 2.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KUUPhAlVlll:l.

i 8 -89, CU

ELT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111 muuh~iu~HN~u~w~ ~

*131975

Ondernemingsnr : BE 0502.986.867

Benaming

(voluit): HUYSMANS HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3582 Beringen (Koersel), Posthoornstraat 50

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 13 september 2013, blijkt hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING  VERSLAG INZAKE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder de dato 3 juli 2013 inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Tevens legt hij het verslag voor opgemaakt door Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven, CVBA", kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, vertegenwoordigd door de heer Stefan MOLENAERS, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het verslag is opgemaakt op 1 augustus 2013 en de conclusies luiden als volgt:

" S. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HUYSMANS HOLDING, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van een schuldvordering in rekening-courant, door de heer Koen Huysmans, voor een inbrengwaarde van 440.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.400 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid HUYSMANS HOLDING, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de

voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HUYSMANS HOLDING en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 1 augustus 2013

(Getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en ontslaat de voorzitter van de

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden a het Belgisc Staatsblad Luik B - vervolg

voorlezing ervan. De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van deze verslagen en met de erin opgenomen conclusies.

TWEEDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), te verhogen met VIERHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (E 440.000,00) om het aldus te brengen op VIERHONDERDACHTENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 458.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura en door de creatie van vierduizend vierhonderd (4.400) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in het resultaat zullen delen vanaf de onderschrijving.

DERDE BESLISSING: ONDERSCHRIJVING EN VERGOEDING

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door de inbreng in natura bestaande uit de hierna beschreven schuldvordering die wordt ingebracht door de heer HUYSMANS Koen Louis Martin, geboren te Koersel op 24 maart 1967, wonende te 3580 Beringen, Klaproosstraat 23, hierna "inbrenger" genoemd. Beschrijving van de inbreng in natura

De inbreng in natura staat uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en bestaat uit een gedeelte van een schuldvordering op de vennootschap, eigendom van de heer HUYSMANS Koen voornoemd. De vordering heeft per 31 maart 2013 een saldo van DRIEHONDERD EENENTWINTIG EURO DRIEËNTACHTIG CENT EURO (£ 321,83).

De heer HUYSMANS Koen voornoemd brengt een gedeelte van zijn schuldvordering in, meer in het bijzonder een bedrag VIERHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (£ 440.000,00).

De inbrenger stelt voor de inbreng te waarderen tegen het nominale bedrag van de vordering.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor zijn inbreng ontvangt de inbrenger vierduizend vierhonderd (4.400) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerst volgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zuIlen deelnemen; deze aandelen worden volledig gestort en aan de inbrenger toegekend.

De inbrenger verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, en verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van het verslag en met de erin opgenomen conclusies. Alle vennoten verzaken uitdrukkelijk aan alle vorderingen die zij zouden kunnen laten gelden wegens waardeverschillen of vermogensverschuivingen ten gevolge van de kapitaalverhoging.

De inbrenger verklaart de vergoeding voor zijn inbreng te aanvaarden.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

Alle aanwezigen erkennen de verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans VIERHONDERDACHTENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD ERUO (E 458.600,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door vierduizend vijfhonderd zesentachtig (4.586) aandelen op naam.

De vergadering wordt voortgezet rekening houdende met de bijkomende vierduizend vierhonderd (4.400) nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING  AANPASSING DER STATUTEN

Als gevolg van deze kapitaalverhoging beslist de algemene vergadering om artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDlCHTENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD ERUO (E 458.600, 00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in vierduizend vijfhonderd zesentachtig (4.586) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénvierduizend vilthonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.". ZESDE BESLISSING - COORDINATIE DER STATUTEN

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx



Tegelijkertijd neergelegd` - eereditie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staátsbfád Luik B - vervolg

-.eóü diriatie van de statuten

- _die zaakvoerder per 03/07/2013

verslag van de bèdrijfsrevisor per 01/08/2013







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge " r-

05/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300804*

Neergelegd

01-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502986867

Benaming (voluit): HUYSMANS HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen, Posthoornstraat 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor mij, meester Fabienne HENDRICKX, notaris te Beringen, op 1 februari 2013, blijkt dat :

Oprichter

1. De heer HUYSMANS Koen Louis Martin, geboren te Koersel op 24 maart 1967, wonende te 3580 Beringen, Klaproosstraat 23

Rechtsvorm - naam - zetel - doel

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  HUYSMANS HOLDING met zetel te 3582 Beringen (Koersel), Posthoornstraat 50 en met als doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen,bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren , verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig

geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen worden onderschreven in geld als volgt:

- De heer HUYSMANS Koen, enige oprichter voornoemd, schrijft in op honderd zesentachtig (186) aandelen,

voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00)

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De enige oprichter verklaart en erkent dat de aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600,00).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC

BANK BERINGEN, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in

oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, door voornoemde bankinstelling afgeleverd gedateerd op 30 januari

2013.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen. De zaakvoerder

kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand mei om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op

hetzelfde uur. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bestemming winst en liquidatiesaldo

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft binnen de wettelijke grenzen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoemingen

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer HUYSMANS Koen, enige oprichter voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. geen commissaris te benoemen.

Eerste boekjaar en jaarvergadering volmacht

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf het bekomen door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

De oprichters verlenen uitdrukkelijk volmacht aan het accountantskantoor De Jonghe BVBA, met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Heldenplein 5a, met recht van indeplaatsstelling, om namens de vennootschap alle administratieve verplichtingen inzake aanvraag BTW-identificatienummer en ondernemingsnummer, en alle formaliteiten inzake het ondernemingsloket, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en de registratie als aannemer te vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HUYSMANS HOLDING

Adresse
POSTHOORNSTRAAT 50 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande