I & P CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I & P CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.513.818

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 22.08.2014 14444-0539-014
28/01/2014
ÿþ.1

_ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

1711- Mit

k " "

I11t~u~~~~Eu1

027916

Ondernemingsnr :0451.513.818

Benaming (voluit) : I & P CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3510 Hasselt, Pollenusstraat 32

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : WIJZIGING STATUTEN

Tekst:

Uit een akte verleden voor Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel tel

Bilzen, Dorpsstraat 71 op dertien december tweeduizend en dertien, blijkt dat ingevolge de

buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid I `I & P CONSULTING', met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap tweehonderd zeventien duizend vijfhonderd i euro (¬ 217.500,00) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 9 december 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 217.500,00) in verhouding tot het respectievelijk aandeel van de vennoten in het kapitaal van de vennootschap, door onttrekking aan de

beschikbare reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd zeventien duizend vijfhonderd euro

(¬ 217.500,00).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van hun deel in het tussentijdse dividend.

De vennoten verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

i

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik eermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

it,

Voor-

behouden

aan het

- éTgi fr

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vijfennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro (E 195.750,00) om het van veertig duizend euro (¬ 40.000,00) te brengen op tweehonderd vijfendertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 235.750,00), zonder I uitgifte van nieuwe aandelen en niet het behoud van het huidig aantal aandelen zijnde zevenhonderd vijftig (750,-) aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZEVENDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst  lnschriivinq on en volstorting van de kapitaalverhoging -- vergoeding voor de inbreng

Zijn vervolgens tussengekomen, de vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering in te brer!gen, als volgt :

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Î NICOLAIJ Bedrijfsrevisoren', te 3800 Sint-Truiden, vertegenwoordigd door de heer Ira Nicolaij, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA I & P CONSULTING met zetel te Hasselt (Kermt), Poienusstraat 32, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen' voor een totaal bedrag van 195.750,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d, 9 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der; Bedrijfsrevisoren.

Bit het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de t overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en! duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen

bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding; 1

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden 1 bedrijfseconomisch verantwoord is en Leidt tot een inbrengwaarde van 195.750 EUR. De waardering is gebaseerd 1 op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 750 bestaande i aandelen zal evenwel stijgen met 53,33 EUR per aandeel tot 314,33 EUR per aandeel.

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende;

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. l

Sint-Truiden, 11 december 2013.

(handtekening) Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor." Het verslag werd opgemaakt onder opschortende voorwaarde van daadwerkelijk beslissing tot uitkering

van dividenden. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden

neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de j

kapitaalverhoging. 1

De vennoten, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-de Heer KERKHOFS Patrick voornoemd ten bedrage van zevenennegentig duizend achthonderd " vijfenzeventig euro

(¬ 97.875,00).

-Mevrouw GELDERS Ingrid voornoemd ten bedrage van zevenennegentig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 97.875,00).

b) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de

dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren. i

ACHTSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING i

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde i

kapitaalverhoging van honderd vijfennegentig duizend zevenhonderd vijftig euro i

(¬ 195.750,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 1

tweehonderd vijfendertig duizend zevenhonderd vijftig euro ( ¬ 235.750,00), vertegenwoordigd door 1

zevenhonderd vijftig (750-) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een/zevenhonderd vijftigste i

van het kapitaal vertegenwoordigen. i

NEGENDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 9

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfendertig duizend zevenhonderd vijftig euro

(¬ 235.750,00.) 1

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke'; aandelen met stemrecht, ronder vermelding van nominale waarde, die elk een/zevenhonderd vijftigste van het i maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.".

TIENDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE



De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van del

statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Joel VANGRONSVELD

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift dienende voor de neerlegging ter griffe bij de rechtbank van koophandel, lijst met oprichting en

wijzigende statuten en de gecoc rdineerde statuten, verslag van de revisor, bijzonder verslag van de

zaakvoerder.

VôQ~r,,-behouden aan het ~ëTgisc~i Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2013 : HA086342
31/08/2012 : HA086342
01/08/2011 : HA086342
10/08/2010 : HA086342
07/08/2009 : HA086342
10/07/2008 : HA086342
29/06/2007 : HA086342
11/06/2007 : HA086342
16/05/2005 : HA086342
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 31.07.2015 15370-0194-014
24/05/2004 : HA086342
26/06/2003 : HA086342
13/06/2002 : HA086342
25/12/2001 : HA086342
16/06/2001 : HA086342
26/08/2000 : HA086342
13/10/1999 : HA086342
23/12/1993 : HAA11164

Coordonnées
I & P CONSULTING

Adresse
POLLENUSSTRAAT 32 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande