I.M.C. SMEETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I.M.C. SMEETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.100.021

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14339-0442-012
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.10.2013, NGL 31.10.2013 13645-0316-012
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.07.2012 12371-0418-009
05/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302341*

Neergelegd

01-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): I.M.C. Smeets

0835100021

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Heer SMEETS, Filip, geboren te Oelegem op zeventien november duizend negenhonderddrieënzestig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3500 Hasselt, Tulpinstraat 85, BELGIË, echtgenoot van Mevrouw Bekkers Maria Augusta Ghislaine.

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «I.M.C. Smeets».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt,

Tulpinstraat 85.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Tulpinstraat 85

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op eenendertig maart tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat:

Nagemelde vennootschap opgericht heeft:

- Waarnemen van bestuursmandaten;

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

- De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, verhandeling of op iedere andere wijze;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Dataverwerking, webhosting, webportalen en aanverwante activiteiten voor eigen rekening of als commissionair. Het commercialiseren, onder alle mogelijke vormen, en met name o.a. de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de makelaardij, de commissie en/of de aanneming m.b.t. de hierna genoemde producten : computer harden software, elektronische apparaten en randapparatuur, zoals kasregisters en allerhande producten en benodigdheden, nodig bij het computergebruik. Het concipiëren, het ontwikkelen, en/of het (laten) maken van systeemanalyses van websites en software-programma s in opdracht van derden of voor eigen rekening. Alle mogelijke diensten betreffende de ICT-sector. Het (laten) herstellen van computer hard- en software en alle aanverwante artikelen en benodigdheden. Detailhandel via postorderbedrijven of via internet;

- Verzorgen van evenementen, recepties en feestelijkheden in de ruimste zin van het woord. Inrichten en organiseren van seminaries, workshops en cursussen; Organiseren van beurzen en tentoonstellingen; Ter beschikkingstelling van vergaderruimtes en zalen voor evenementen.

- Het organiseren van kunst-, muziek- en cultuurprojecten met nationale en internationale weerklank, hieronder begrepen doch niet beperkt het opzetten van tentoonstellingen, seminaries, projecten voor bijzondere doelgroepen, lezingen, voordrachten, publicaties en culturele manifestaties.

- Advies, bijstand en dienstverlening aan bedrijven, overheid en particulieren met betrekking tot het communicatiebeleid, dit omvat mede de ondersteuning van de public relations, marketing en reclame in de ruime zin van het woord.

- Het organiseren van studiebegeleiding voor

leerlingen/studenten uit basis/, secundair en

hoger/universitair onderwijs met betrekking tot de leerstof gegeven in het onderwijs. Het organiseren van pedagogische begeleiding aan leerlingen/studenten met leerproblemen in samenwerking met erkende pedagogen.

- Het verlenen van advies, bijstand en dienstverlening aan bedrijven, overheid en particulieren inzake styling-, kleding-en interieuradvies

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en

gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door

onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij alle financiële bijstand verlenen in inbegrip van borgsteling of avalgeving.

Zij mag ook optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Hij is volgestort ten belope van twaalfduizendvierhonderd (12.400,00 ¬ ) door storting in speciën op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank Delta

Lloyd NV., Sterrenkundelaan 23, te 1210 Brussel.

De comparant overhandigt aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato eenendertig maart tweeduizend en elf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten: zesduizendtweehonderd (6.200,00 ¬ ) euro.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand juni, om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op

twee.

Worden tot zaakvoerder benoemd :

De Heer Smeets Filip, voornoemd;

Mevrouw Bekkers Maria Augusta Ghislaine, wonende te 3500 Hasselt,

Tulphinstraat 85, die hier tussenkomt en medeverschijnt.

Beiden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de jaarvergadering.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volmachten

CVBA Van Havermaet-Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door Mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of Mevrouw Greet Haesen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Grotstraat 2 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15370-0265-011
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0102-012

Coordonnées
I.M.C. SMEETS

Adresse
TULPINSTRAAT 85 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande