IBMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IBMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.876.011

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14225-0096-010
07/05/2013
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VC ID iA

beht

aar

Bel(

Staal





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 -04- 2013

H^s Tic

Ondernemingsnr : 0502.876.011

Benaming (voluit) : IBMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : A. Lapidestraat 16 bus 9, 3900 Overpelt, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming bijkomende zaakvoerder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 02 april 2013 wordt Dhr. Khebreh Siamak, wonende te 6049 HN Herten (NL), Evenkamp 115 benoemd tot bijkomend zaakvoerder en dit

met ingang van 01 april 2013. Hij aanvaardt dit mandaat en dit voor onbepaalde duur.

Wim Smeets

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/02/2013
ÿþ~ 4(

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~III 111111,111111111111

Vo beho

aan

Belg Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -01- 2013

HASSELT

dite

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): ç"-..tz:

(verkort); 3EVIC

ReChtsVorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : A. 1 apidestraat 16 bus 9 -- 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op zestien januari tweeduizend dertien, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "IBMC", en met als handelsnaam "WSM Engineering".

Vennoten-oprichters

a) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "IBMC HOLDING B.V.", met statutaire zetel gevestigd te Heythuysen (Nederland), Ringweg 25.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Rudolf Matheus Hubertus Cremers te Roermond (Nederland) op twee oktober tweeduizend en twaalf.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht `WSM Onroerend Goed B.V.', met zetel gevestigd te Heythuysen (Nederland), kantoorhoudende te 6093 BZ Huythuysen (Nederland), Meerkamp 8, inge-schreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 13018797, op haar beurt vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid naar Nederlands recht `WSM Beheer B.V.', met zetel gevestigd te Heel (Nederland), kantoorhoudende te 6097 EB Heel (Nederland), Ringweg 25, ingeschreven in het handels-register van de Kamer van Koophandel onder nummer 13034074, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer SMEETS Wilhelmus Joannes Nicolaas Marie, geboren te Wessem (Nederland) op zes december negentienhonderd éénenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, paspoortnummer: NXR1P4139, wonende te 6097 EB [deel (Nederland), Ring-weg 25.

b) De heer SMEETS Wilhelmus Joannes Nicolaas Marie, geboren te Wessem (Nederland) op zes december negentienhonderd éénenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, paspoort-nummer: NXR1P4139, wonende te 6097 EB Heel (Nederland), Ringweg 25.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opge-richt onder

de naam "IBMC", en met als handelsnaam "WSM Engineering".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3900 Overeelt, A. Lapidestraat 16 bus 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land,

mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, de tijdelijke

tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

mod2.1

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In België en indien aan de voorwaarden voldaan is, in het buitenland, kan de vennootschap elke tak van arbeidsbemiddeling beoefenen in de ruime zin, alsmede andere corn- merciële activiteiten zoals opleiding, onderaannemingsactiviteiten, projectbureau, advies en consulting, interim-management, outsourcing, terbeschikkingstelling van uitzendkrachten, uitzendarbeid, coaching, diensten aan particulieren, bemiddeling, payrolling, enzovoort. Adviesverlening inzake Human Resources Management: werving en selectie, detachering,

HRM-profielen, HRM-consultancy.

Zij heeft eveneens als activiteiten: het exploiteren van een uitzendbureau, het organiseren en uitbouwen van buurtdiensten, onder andere in het kader van de wetgeving op de dien-stencheques; private arbeidsbemiddeling in ruime zin, zoals bedoeld in de wetgeving op de private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacement.

De activiteiten zoals beschreven in de voorgaande alinea zullen ook in Brussel en Wallonië kunnen worden uitgeoefend volgens de vigerende wetgeving.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

in de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als

, commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. - Het optreden als dienstcentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen, tegen vergoeding, het waarnemen van het beheer van andere vennootschappen en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Het behouden en in de meest ruime zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook vervreemding door de verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van alle aard, het beheer, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven, tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

- Het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over andere vennootschappen en mag alle leningen, via gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan derden toestaan. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen aangegaan door derden ten opzichte van financiële instellingen of andere schuldeisers. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te benaderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffening waarnemen in andere vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële ver-richtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2,1

vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsvereniging of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen_

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en/of of ontwikkeling van ondernemingen inzonderheid:

a) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de meest ruimste zin, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

b) het vetwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

c) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen;

e) het beleggen in kunstvoorwerpen in de ruimste zin van het woord door aankoop, verkoop, tentoonstelling, verhuren;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

g) aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag bovendien betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijk; aardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij mag deelnemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving, financiële of andere tussenkomst, aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in haar uitgebreidste zin.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN-

DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde

van één/honderdste (1/100ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

1. Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht 'IBMC Holding B.V.', voornoemd, voor negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERD VEERTIEN EURO (18.414,00 EUR).

- door de heer SMEETS Wilhelmus Joannes Nicolaas Marie, voornoemd, voor één (1) aandeel, hetzij voor HONDERD ZESENTACHTIG EURO (¬ 186,00).

2. Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht `IBMC Holding B.V.', voornoemd, voor een bedrag van ZESDUIZEND HONDERD ACHTENDERTIG EURO (6.138,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

t, Voon. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- door de heer SMEETS Wilhelmus Joannes Nicolaas Marie, voornoemd, voor een bedrag van TWEEËNZESTIG EURO (62,00 EUR);

Zodat er thans een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR) ter', beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE64 0016 8341 1152 geopend bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op vijftien januari tweeduizend dertien.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van

de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht `IBMC Holding B.V.', voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De heer SMEETS Wilhelmus Joannes Nicolaas Marie, voornoemd, handelend als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht 'WSM Beheer B.V.', welke vennootschap op haar beurt handelt als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht `WSM Onroerend Goed B.V.', op haar beurt handelend als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht 'IBMC Holding B.V.', heeft besloten om voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht 'IBMC Holding B.V.', voornoemd, in onderhavige vennootschap, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer SMEETS Wilhelmus Joannes Nicolaas Marie, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

9) Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar,

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werk- dag gehouden.

11) Eerste iaarvergaderinq en boeklaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien om zeventien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend dertien.

r 4 * ~

! ,

`!

Joorr

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias!



Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 16 januari 2013

: Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbled

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0092-010

Coordonnées
IBMC

Adresse
A. LAPIDESTRAAT 16, BUS 9 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande