ILLOCHROMA HAONENG EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ILLOCHROMA HAONENG EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.418.735

Publication

14/04/2014
ÿþVoor- ,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ikci Werd 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

e oer

wrechlbank V. koophande tONGEREN

02

-04- 2014

*14080349*

De Flooldgriffirgiffie

Ondernemingsnr : 0835.418.735

Benaming

(voluit) ILLOCHROIVIA HAONENG EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Woudstraat 6 - 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming commissaris - Benoeming algemeen directeur volmachten

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 6 december 2013

met Ingang vanaf 6 december 2013 werd aangesteld ais commissaris:

BDO Bedresrevisoren Burg. Venn. CVBA, Da Vincilaan 9, BOX E 6, Elsinore Building - Corporate Villa 1935 ZAVENTEM, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0431.088.269, vertegenwoordigd door de heer Gert MARIS,

Zijn opdracht geldt voor een termijn van drie jaar die ingaat op 6 december 2013 en die zal eindigen bij de jaarlijkse algemene vergadering van 2016.

Uitteksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 januari 2014 t

De raad van bestuur benoemt in toepassing van Art. 12 van de statuten de heer Pieter LOEFF, wonende te Nederland, Valkenaarstraat 18, 1271 TM HUIZEN aan te stellen ais algemeen directeur van de vennootschap belast met het dagelijks bestuur beperkt tot de volgende machtigingen t

Machtiging tot het tekenen van overeenkomsten met leveranciers

Machtigen tot het tekenen van overeenkomsten met klanten

Machitgen tot het tekenen van arbeidsgerelateerde overeenkomsten

De algemeen directeur is niet gemachtigd om aan één of meerdere lasthebbere bevoegdheden le delegeren binnen de grenzen van de hem toegekende bevoegdheden van het dagelijks bestuur, en voor de periode die bij bepaalt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De voormelde machtigingen gelden zolang hij aangesteld is als algemeen directeur van de vennootschap. Zij kunnen ten alle tijden worden herroepen.

Mevrouw LI QI, Bestuurder

y r ...- " " __ " _ - " " _

11/12/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1j1 75fi*

hl

f

i

IYI

NersiyulM J tni yuffio Jnr rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 g -11- 2013

De Hoofdgriffie3riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0835418735

Benaming

(voluit) : "ILLOCHROMA HAONENG EUROPE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Woudstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op twintig november tweeduizend dertien.

Geregistreerd vijf bladen / renvooi(en)

op het 2d" registratiekantoor van JETTE

op 21 November 2013

boek 50 blad 62 vakti 6

Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00)

De Ontvanger Wim ARNAUT Conseiller ai (getekend).

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ILLOCHROMA HAONENG EUROPE" genoemd, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Woudstraat 6, de volgende beslissingen hebben genomen

L VERSLAGEN

Bij eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan lezing te geven van de volgende documenten:

a) het verslag van de door de raad van bestuur daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, namelijk de burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da, Vincilaan 9, bus E 6, Elsinore Building - Corporate Village (RPR Brussel - KBO 0431.088.289 - BTW: BE431.088.289 - IBR nr. B00023), vertegenwoordigd door de heer Gert MARIS, bedrijfsrevisor (IBR nr.: A02096), kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, opgesteld overeenkomstig artikel 602,: §1, eerste en tweede lid, van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de beschrijving van de: inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering, de waarde van de uit te geven aandelen, de verstrekte vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng;

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als vclgt:

05. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV ILLOCHROMA HAONENG EUROPE, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap JIAXING HAONENG ADVANCED MATERIAL CO LTD, vertegenwoordigd door mevrouw QI LI, voor een inbrengwaarde van 3.128.170,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel :

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid; en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 3.128.170 aandelen van de NV ILLOCHROMA HAONENG EUROPE, zonder vermelding van nominale waarde.

blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

j,,,1," ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV ILLOCHROMA HAONENG EUROPE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 19 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Gert MARIS"

b) het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, derde lid, van het Wetboek van Vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag van de bedrijfsrevisor.

De voorzitter wijst erop dat het verslag van de raad van bestuur niet afwijkt van het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Elke aandeelhouder erkent voorafgaandelijk een kopie van voormelde verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van deze verslagen wordt, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, r. neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen,

ll, KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van drie miljoen honderd achtentwintigduizend honderd zeventig euro (¬ 3,128,170,00), om het te brengen van een miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 1.200.000,00) op vier miljoen driehonderd achtentwintigduizend honderd zeventig euro (¬ 4,328.170,00), door de uitgifte van drie miljoen honderd achtentwintigduizend honderd zeventig (3.128.170) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1.200.001 tot 4.328.170, alle volledig aan elkaar gelijk en gelijk aan de bestaande aandelen, met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgifte.

Deze nieuwe aandelen zijn volledig volgestort en warden toegekend als vergoeding voor een inbreng in natura bestaande uit een schuldvordering ten belope van drie miljoen honderd achtentwintigduizend honderd zeventig euro (¬ 3.128.170,00), door de vennootschap naar Chinees recht "JIAXING HAONENG ADVANCED MATERIAL Co. Ltd" genoemd, met maatschappelijke zetel te Bld. 1, No 2228, Waihuanxi Rd. Weitang, Jiashan, 314100, China, ingeschreven met company nummer 330421000008995. (...)

V. STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

- Het punt 5.1. vervangen door:

"5.1. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen driehonderd achtentwintigduizend honderd zeventig euro (¬ 4.328.170,00).

"Het is vertegenwoordigd door vier miljoen driehonderd achtentwintigduizend honderd zeventig (4.328,170) aandelen, zonder nominale waard, genummerd van 1 tot 4.328.170." (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, 2 volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIA

RJgëfpldytI fef W.Ijflg der ra fsktt~ëh~ V, ~~OhiiêH~gl f~ ~ffifdD~'~Frtij

~ 9 2013

0.1." " " " "

De Hoofdgriffier, Griffie

I *13130

~..

Ondernemingsnr : 4835.418.735

Benaming

(voluit) : ILLOCHROMA HAONENG EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Woudstraat 6 - 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 27 juni 2013

1.De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van :

-De heer OUYANG XIA, geboren te Zhejiang (Volksrepubliek China) op 26 februari 1974, wonende te Nr. 2228, Waihuanxi Rd, Weitang District, Jiashan, Zhejiang, Volksrepubliek China, 314100

De Algemene Vergadering besluit met eenparigheid van stemmen in te stemmen met dit ontslag en kwijting te verlenen aan de heer OUYANG XIA voor het door hem uitgeoefende mandaat.

2.De Algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vennootschap naar recht van de Volksrepubliek China Jiaxing Haoneng Advanced Material Co.,Ltd, met maatschappelijke zetel gevestigd te Bld No.1, No. 2228 Waihuanxi Road, Weitang District, Jiashan, Zhejiang, 314100, China, ingeschreven in het Handelsregister onder het nummer 330421000008995, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw LI QI, wonende te Room 383, No, 1517 Hugingping Road, Qingpu District, Shanghai, 201702, Volksrepubliek China te benoemen als bestuurder met ingang vanaf 1 juli 2013. Haar mandaat zal beëindigd worden onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2017, De vennootschap Jiaxing Haoneng Advanced Material Co.,Ltd zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Bijgevolg is de Raad van Bestuur van de Vennootschap samengesteld uit Mevrouw LI QI en de voormelde vennootschap Jiaxing Haoneng Advanced Material Co.,Ltd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Li QI.

Dieter Van Tendeloo, advocaat,

Gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0029-020
06/06/2011
ÿþ"

nood 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pleméte .~ gr ffiásiar. ~

~~ del te TQNGEREN

rectitbanl~~v~kb,ej~~ . ~" ;r

"

`.~.~ ,it,







de Hoofdgrlfffér" ,Grjffle_. ,°







Luik B

*1108608A*

Vt bekt

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0835418735

Benaming

(voluit) : ILLOCHROMA HAONENG EUROPE NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Woudstraat 6.

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, geassocieerde Notaris te Brussel, op zes mei tweeduizend en elf.

Geregistreerd drie bladen zes renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 09 mei 2011. Boek 30 blad 18 vak 12. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Naamloze vennootschap genaamd ILLOCHROMA HAONENG EUROPE, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Woudstraat 6, de volgende beslissingen heeft genomen :

I. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen honderd achtendertig duizend vijfhonderd Euros (1.138.500,00¬ ) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot één miljoen tweehonderd duizend euro (1.200.000,00¬ ), door de creatie van één miljoen honderd achtendertig duizend vijfhonderd nieuwe aandelen (1.138.500), genummerd van 61.501 tot 1.200.000, gelijk aan de bestaande aandelen en die zelfde stemrechten verlenen in de algemene vergadering en die in de winsten zullen delen vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen zullen a pari ingeschreven worden en zullen volgestort worden ten belope van ten minste vijfentwintig procent. Komt hier tussen Mevrouw Li Qi, vertegenwoordigd zoals gezegd die verklaart te verzaken aan haar voorkeurrecht ten voordele van de vennootschap Jiaxing Haoneng Advanced Material Co. (...)

IV. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal, als volgt

Artikel 5

5.1.Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op één miljoen tweehonderd duizend euro (1.200.000,00E).

Het is vertegenwoordigd door één miljoen tweehonderd duizend aandelen, zonder nominale waard, genummerd van 1 tot 1.200.000.

5.2. Bij de oprichting van de vennootschap, werd het kapitaal vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, in geld ingeschreven en volledig volgestort ter inschrijving.

5.3. De algemene vergadering van zes mei tweeduizend en elf heeft besloten om het kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen honderd achtendertig duizend vijfhonderd Euros (1.138.500,00¬ ) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot één miljoen tweehonderd duizend euro (1.200.000,00¬ ), door de creatie van één miljoen honderd achtendertig duizend vijfhonderd nieuwe aandelen (1.138.500), genummerd van 61.501 tot 1.200.000, in geld ingeschreven en volgestort ten belope van zesentwintig komma vijfendertig procent. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

21/04/2011
ÿþ~..LJÎit g

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

9 I -0is- 2019 6/

/<

Da Hoofdgriffier, Griffie

" 11061577*

Ondernemingsnr : 0 8 3 5. 4 1 8. 7 3 5

Benaming

(voluit) : ILLOCHROMA HAONENG EUROPE NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Woudstraat 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Nathalie d'Hennezel, geassocieerde Notaris te Brussel, op acht april tweeduizend en elf, dat :

1. Mevrouw LI Qi, geboren te Shangai (China) op 07 oktober 1973, wonende te Room.383,No.1517

Huqingping Rd, Qingpu District, Shanghai , China 201702 (...)

En

2. De Heer XIA Quyang geboren te Zhejiang (China) op 26 februari 1974, wonende te wonende te No. 2228, Waihuanxi Rd, Weitang District, Jiashan, Zhejiang , China. 314100, (...).

Welke verschijners aan ondergetekende Notaris het door artikel 440 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven document overhandigd hebben en hem verzocht hebben de statuten van een commerciële vennootschap die zij oprichten als volgt authentiek vast te stellen. (...)

1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam ILLOCHROMA HAONENG EUROPE NV.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet de maatschappelijke benaming steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap" of de afkorting "NV", de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en desgevallend de vermelding dat de vennootschap in vereffening is.

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Woudstraat 6.

De raad van bestuur mag beslissen om de zetel te verplaatsen met inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, in België of het buitenland,

dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, bedrijfszetels, administratieve zetels of

bijkantoren vestigen.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden de belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en zakelijke rechten, zowel in België als in het buitenland.

In dit verband kan zij ondermeer alle onroerende goederen en zakelijke rechten, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten, in leasing geven of nemen, valoriseren, verkavelen en met hypotheek bezwaren.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, meewerken aan, deelnemen in of investeren, op gelijk welke manier, in vennootschappen of verenigingen, ongeacht of deze reeds bestaan of nog op te richten zijn.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van manager, bestuurder of vereffenaar in vennootschappen of verenigingen. Zij kan eveneens dergelijke vennootschappen superviseren of controleren.

De vennootschap kan volgende goederen verwerven, verhuren, construeren, van de hand doen of uitwisselen: vastgoed of roerende goederen, materiaal of uitrusting en in het algemeen kan zij deelnemen in alle soorten commerciële, industriële en financiële activiteiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, niet inbegrip van onderaanneming in het algemeen en het beheer van intellectuele eigendomsrechten en industriële of commerciële eigendom die daarmee verband houdt; zij mag roerende of onroerende goederen verwerven als vorm van investering, zelfs indien dit niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan leningen toestaan van eender welke aard, duur of bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge f In de mate dat het in haar belang is, kan de vennootschap persoonlijke of zakelijke zekerheden aanbieden, haar eigen verbintenissen waarborgen, alsook de verbintenissen van derde partijen (met inbegrip van vennootschappen die met haar verbonden zijn) door, onder andere het verlenen van panden of hypotheken op haar goederen, met inbegrip van de handelszaak.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) en is vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 61.500, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en eik dezelfde rechten en voordelen toekennen. (...)

9. Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap evenwel is opgericht door twee (2) personen of indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de bepaling van deze statuten die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, op gevolg te hebben totdat de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie (3) leden is samengesteld.

Indien een vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders, leden van haar directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die zal gelast zijn met de uitvoering van dit mandaat in haar naam en voor haar rekening. Deze vertegenwoordiger moet voldoen aan dezelfde voorwaarden en loopt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke risico's als zou hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen, zonder afbreuk te doen aan de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze mag haar vertegenwoordiger slechts ontslaan dan na tegelijkertijd een opvolger aan te duiden. De benoeming van en het ontslag uit de functies van de vaste vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde regels van openbaarmaking als zou hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders, of de leden van haar directiecomité een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. Deze mag haar vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij / zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Indien een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij / zij vervangt. De algemene vergadering zal in haar eerstvolgende bijeenkomst beslissen over de definitieve benoeming. Indien meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht om voorlopig in alle openvallende vacatures tegelijk te voorzien.

Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk minimum aantal leden zou tellen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen. (...)

11. Notulen

... De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of

door twee (2) bestuurders.

12. Bestuursbevoegdheid - Directiecomité - Dagelijks Bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die afzonderlijk mogen optreden. Indien een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij / zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij / zij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen waaraan hij zijn bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

13. Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één bestuurder, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk mag optreden.

De vennootschap wordt tevens geldig vertegenwoordigd door twee (2) leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers, die aangesteld zijn door de raad van bestuur. (...)

16. Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om tien uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen vóór deze datum worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer aandeelhouders die één I vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping. (...)

18. Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een aandeelhouder, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen váór de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van de raad van bestuur of in voorkomend geval de vereffenaars.

19. Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet de handtekening van de aandeelhouder dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten eveneens vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. (...)

23. Beraadslaging - Besluitvorming

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist. (...)

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. (...)

24. Notulen

.., De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door

de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd bestuurder of twee (2) bestuurders.

25. Jaarrekening

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. (...)

26. Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één/twintigste (5 %) van de nettowinst in

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

27. Uitkering van dividenden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge " De uitkering van de dividenden beslist en toegekend door de algemene vergadering geschiedt, onverwijld na de beslissing van de algemene vergadering, op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door de raad van bestuur.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, met naleving van de voorwaarden van artikel 617 en 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividend of interim-dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouders die deze uitkering hebben ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat deze aandeelhouders de onregelmatigheden van de uitkeringen gedaan in hun voordeel kenden of deze niet moesten kennen gezien de omstandigheden. (...)

B. INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven a pari, in geld, tegen de prijs van één euro (¬ 1,00), als volgt :

1. Mevrouw LI Qi : 55.350 aandelen

En

2. De Heer XIA Ouyang : 6.150 aandelen

Samen: eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel werd onderschreven en volledig volgestort door een

storting in geld die zij hebben gedaan bij de bank "ING BANK" op een rekening nummer 363-0870345-04

geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zodat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde een

bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500) ter beschikking heeft.

Een attest van de bewaamemende instelling gedateerd op zeven april tweeduizend en elf blijft hier

aangehecht.

I. ALGEMENE VERGADERING.

De verschijners, in algemene vergadering verenigd, verklaren aanvullend hel eerste aantal bestuurders en

commissaris vast te stellen, hen te benoemen en hun vergoeding te bepalen, de eerste gewone algemene

vergadering en de afsluiting van het eerste boekjaar te bepalen.

De vergadering beslist eenparig:

1. Raad van Bestuur

Het aantal bestuurders vast te stellen op twee (2), en tot die functie te benoemen :

Mevrouw LI Qi, voornoemd

En

2. De Heer XIA Ouyang, voornoemd

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vertegenwoordiging van de vennootschap gebeurt overeenkomstig artikel 13 van de statuten door de gezamenlijke handtekening van één bestuurder, of, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde tot dit bestuur, alleen optredend.

De verschijners verklaren dat ondergetekende Notaris hun aandacht heeft gevestigd op de bepalingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig, met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van een zelfstandige beroepsactiviteit en op de beschikkingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, gewijzigd door de wet van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en door de wet van vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op de onbekwaam verklaarden.

2. Commissaris

De commissaris beslist om geen commissaris te benoemen.

3. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei

tweeduizend en dertien om tien uur.

4. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

(...)

Il. RAAD VAN BESTUUR

Nu de raad van bestuur aldus werd opgericht, verklaart deze meteen geldig bijeen te komen om bijzondere

machten te verlenen.

1. De raad van bestuur verleent alle machten en bevoegdheden aan Meester Dieter Van Tendeloo, Meester Bruno Van Haelst, Meester Laurent Chevalier, of elke advocaat van het advocatenkantoor "Rawiing Giles" te 1000 Brussel, Waterloolaan 34, met recht van indeplaatsstelling, voor het nemen van alle vereiste maatregelen verbonden aan de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, in voorkomend geval het Handelsregister en de B.T.W.-administratie en alle andere administraties. In dit verband is de lasthebber bevoegd om alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen.

2. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de raad van bestuur alle door de aandeelhouders sedert één april tweeduizend en elf gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

. , .

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De raad van bestuur ontslaat de aandeelhouders van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Nathalie d'Hennezel - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 2 volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.07.2015, NGL 06.08.2015 15397-0230-032

Coordonnées
ILLOCHROMA HAONENG EUROPE

Adresse
WOUDSTRAAT 6 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande