ILLUMINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILLUMINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.838.294

Publication

28/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301936*

Neergelegd

26-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524838294

Benaming (voluit): Illuminance

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Nanofstraat 1 bus 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 26 maart 2013 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meznar Invest, gevestigd te 3590 Diepenbeek, Nanofstraat 1 bus 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0836.195.725, ressorterend onder het rechtsgebied Hasselt, opgericht bij akte verleden voor notaris Natalie Cabes te Helchteren op 10 mei 2011, houdende de statuten, en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 mei 2011 onder nummer 0303203; 2) Vrijsen Maarten, geboren te Hasselt op 18 mei 1987, nationaal nummer 87.05.18049.12, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Kapermolenstraat 11 bus 2.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Illuminance".

3) Maatschappelijke zetel: 3590 Diepenbeek, Nanofstraat 1 bus 22.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- Groot- en kleinhandel in verlichtingsartikelen.

- Aankoop en invoer van elektrische en elektronische goederen en materialen, zowel halfafgewerkte producten als handelsgoederen met inbegrip van alle toebehoren in de breedste betekenis van het woord en de distributie ervan via groot- en kleinhandel.

- De verwerking van halfafgewerkte elektrische en elektronische producten en toebehoren tot handelsgoederen en distributie ervan via groot- en kleinhandel.

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen, van telefooninstallaties en computersystemen, alarminstallaties en bewakingssytemen tegen diefstal.

- Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, klimaatregeling, ventilatie en airconditioning.

- Fabricage en installatie van lichtreclames.

- Technische en financiële advisering bij aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, lease, renting, huur/verhuur, installatie en plaatsing, onderhoud en herstelling van duurzame energieoplossingen.

- Uitvoeren van energie-audits en het verrichten van diensten inzake efficiënt energiegebruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere facturen in het economische verkeer evenals advies en begeleiding inzake het bekomen van groencertificaten en subsidieaanvragen.

- Het commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, fabricatie en productie, installatie, plaatsing en aansluiting, onderhoud en herstelling, beheer, huur en verhuur, aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van toestellen, apparaten, benodigdheden en aanverwante producten inzake verlichting, centrale verwarming, sanitaire en elektrische leidingen en toestellen, luchtkanalen, klimaatbeheersing, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airco en luchtzuivering, centrale stofzuigersystemen en zonwering, warmtepompen, zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, evenals allerhande toepassingen van zonne-energie, milieutechnologie en aanverwante systemen in de ruimste betekenis.

- Het coördineren van werken uitgevoerd door aannemers met betrekking tot de installatie van verlichting, centrale verwarming, sanitaire en elektrische leidingen en toestellen, luchtkanalen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

klimaatbeheersing, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airco en luchtzuivering, centrale stofzuigersystemen en zonwering, warmtepompen, zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, evenals allerhande toepassingen van zonne-energie, milieutechnologie en aanverwante systemen in de ruimste betekenis.

- Detailhandel in elektrische huishoudapparaten en in audio- en videoapparatuur.

- Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, het financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

- Consulting op gebied van beheer en management.

- Consulting op het gebied van sales- en marketingsmanagement.

- Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief. - De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

- Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van zesduizend tweehonderd euro volgestort. Iedere vennoot moet nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2014.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder zijn benoemd, voor onbeperkte duur: - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meznar Invest, gevestigd te 3590

Luik B - Vervolg

Diepenbeek, Nanofstraat 1 bus 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0836.195.725, ressorterend onder het rechtsgebied Hasselt, vast vertegenwoordigd door de heer Meznar Michael, wonende te 3590 Diepenbeek, Nanofstraat 1/22;

- de heer Vrijsen Maarten, wonende te 3500 Hasselt, Kapermolenstraat 11.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van zesduizend tweehonderd euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer 7350 3282 4683, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Diepenbeek op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ILLUMINANCE

Adresse
NANOFSTRAAT 1, BUS 22 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande