IMMO-BRIMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO-BRIMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.495.345

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.01.2014, NGL 13.03.2014 14067-0088-012
21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.01.2013, NGL 13.03.2013 13065-0569-011
16/07/2012
ÿþ(7111,04---~- Mod

1M

Mine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr :0447 495 345

Benaming (voluit) :IMMO BRIMA

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel :3700 Tongeren, Hamalstraat 4

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : FUSIE door overneming van de CVA HAGELINDE Tekst

In het kantoor van ondergetekende Notaris Stefan D'Huys werd op 27 juni 2012 de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO BRIMA", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Hamalstraat 4, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen :

Besluiten

De vergadering neemt vervolgens bij afzonderlijke stemming volgende besluiten :

1. Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

2. Beslissing tot fusie - verslag van de bedrijfsrevisor

1. De vergadering besluit tot de fusie door overname van de vennootschap "HAGELINDE" Commanditaire Vennootschap op Aandelen, ondernemingsnummer 0862.262.494 door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap, "IMMO BRIMA", Naamloze vennootschap, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat :

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 30 september 2011 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 30 september 2011 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt zonder toekenning van nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, aangezien de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap dezelfde zijn; alle aandelen van de overgenomen vennootschap zullen warden vernietigd wel rekening houdende dat de lieer de HEMRICOURT de GRtJNNE, Thierry en Mevrouw von und zu HOENSBROECH Maria Consuelo tevens ieder een aandeel bekomen in de NV IMMO BRIMA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iasasios

Neergelegd ter griffie dor

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

-5 -07- 21112

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

2. De Heer Jurgen JACKERS, bedrijfsrevisor, Vennoot van de BVBA JACKERS BEDRIJFSREVISOR, heeft het bij artikel 695 Wetboek vennootschappen vereiste verslag opgesteld waarvan de conclusies luiden als volgt :

'6. BESLUIT

Op grond van ons onderzoek van het fusievoorstel, uitgevoerd en in overeenstemming met de controle normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, zijn wij van oordeel dat:

1. Voor het bepalen van de waarde van de aandelen van de te fusioneren vennootschappen, is de waarderingsmethode bepaald op basis van de intrinsieke waarde per 30 september 2011, als passend en aanvaardbaar kan worden beschouwd binnen het kader van de fusieverrichting. Op basis van deze werkwijze, werd een waarde bepaald voor Hagelinde Comm. VA ad EUR 204.865,48 en voor IMMO BRIMA NV ad EUR 548.396,76. De boekhoudkundige waarde van de gefuseerde vennootschap IMMO BRIMA NV zal op 1 oktober 2011 EUR 548.396,76 bedragen.

2. De voorgestelde ruilverhouding aanvaardbaar is en op redelijke wijze werd vastgesteld. Er worden geen nieuwe aandelen uitgekeerd. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen worden vernietigd."

Hasselt, 18 juni. 2012,

JACKERS BEDRIJFSREVISOR BVBA, vertegenwoordigd door Jurgen JACKERS, getekend."

3. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt zonder toekenning aan haar aandeelhouders van aandelen in de overnemende vennootschap, behoudens dat de Heer de HEMRICOURT de GRUNNE, Thierry en Mevrouw von und zu HOENSBROECH Maria Consuelo ieder een aandeel bekomen in de NV IMMO BRIMA.

De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 30 september 2011 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast dat er bij deze overdracht geen onroerende goederen betrokken zijn aangezien de overgenomen vennootschap geen eigenares was van onroerende goederen.

4. Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de

overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten,

schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal, met gevolg vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies -en bijdragen, en in het algemeen alle welkdanige lasten ook, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, welke de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen

uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle

`Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welkdanige verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten :

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgenomen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze te bewaren.

5. Vaststelling van verwezenlijking van de fusie en de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in een op heden voor ondergetekende notaris verleden notule de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

De statuten van de overnemende vennootschap worden niet gewijzigd.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap blijft ongewijzigd.

6. Bevoegdheden

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

De vergadering machtigt de BVBA P. DELCOUR ACCOUNTANCY, met zetel te Tongeren, Heurstraat 113, vertegenwoordigd door de Heer Pierre Delcour, zaakvoerder, om alle noodzakelijke en wettelijke formaliteiten te vervullen en stukken te ondertekenen voor de wijzigingen in de Kruispuntbank voor ondernemingen, de federale overheidsdienst Financiën sector BTW en directe Belastingen, alsook alle andere verrichtingen en administratieve diensten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

uo~wà" , s~~,. ~

Tegelijk neergelegd

Afschrift van de akte en de verslagen Uittreksel

. Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.01.2012, NGL 05.04.2012 12083-0360-010
14/03/2012
ÿþ,x.

Mod Word l7.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111111 11111 liii! 11111 IJIII hIJ! liii! III!! 11111111

aan het *iaosea~a"

Belgisch Staatsbat

Noemend gd tur griiiio dur ruohtbue v, koophundal ta TONGEREN

0 2 -03.. 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0447.495.345

Benaming

(voluit) : IMMO BRIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hamalstraat 4 - 3700 TONGEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

Neerlegging van een fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt voorgesteld over te gaan tot de fusie door overneming van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen HAGELINDE door de Naamloze Vennootschap !MMO BRIMA.

Gravin Maria Consuelo von und zu Hoensbroech

bestuurder

C.V.A. HAGELINDE

bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Graaf Alexander de Hemricourt de Grunne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.01.2011, NGL 23.03.2011 11065-0173-010
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.01.2010, NGL 17.03.2010 10069-0225-010
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 01.07.2008 08336-0318-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07334-0292-012
23/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 16.08.2005 05644-3110-011
09/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 25.06.2004, NGL 07.07.2004 04418-3081-011
11/02/2004 : DE047548
14/07/2003 : DE047548
23/07/2002 : DE047548
20/07/2002 : DE047548
29/07/2000 : DE047548
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 29.01.2016, NGL 24.02.2016 16049-0473-012
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 27.01.2017, NGL 22.02.2017 17048-0483-012

Coordonnées
IMMO-BRIMA

Adresse
HAMALSTRAAT 4 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : Mal
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande