IMMO DE HERK

Divers


Dénomination : IMMO DE HERK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 889.576.607

Publication

23/10/2014
ÿþ mad 11.1



*Le ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

1111te1111 I 11

--- y ^A A - ------ -A- y

REG-ITSANI% van KOOP MANDEL

te ANTWERPEN

14 OKT. 2014

afdeling HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr 0889.576.607

Benaming (voluit) : Immo De Herk BVBA

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Detmoldlaan 16

3500 Hasselt

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

1MMO DE HERK

Detmoldlaan 16, 3600 Hasselt

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0886.576.607

ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Heden, deze zesentwintig september van het jaar tweeduizend veertien,

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1, is gehouden

Een buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO DE HERK", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Detmoldlaan 16. Opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Frank VVilsens te Wellen op 03 mei 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei volgende onder nummer 2007-05-31/0077431, waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0889.676.607.

Aanwezig zijn:

1. De heer TIMMERS Lucien Michel, geboren te Sint-Lambrechts-Herk op 10 april 1953, En zijn. echtgenote,

2. Mevrouw DUPONT Lisette Hubertine, geboren te Hasselt op 05 maart 1954, samen wonende te 3500: ; Hasselt, Bloemenhofstraat 11,

Zij verklaren gehuwd te zijn op 07 juni 1974 onder het stelsel der scheiding van goederen met gemeenschap;: van aanwinsten ingevolge akte verleden voor notaris Hage Goetsbfoets te Hasselt op 16 mei 1974. Dit;: huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van vijftig (50) aandelen.

Beide comparanten voormeld hier vertegenwoordigd door de heer Neven Rudi, nagenoemd, ingevolge1 onderhandse volmacht van 08 september 2014, alhier aangehecht.

3. De heer NEVEN Rudi Theodoor Ghislain, geboren te Hasselt op 20 september 1957, echtgenoot van1 mevrouw MARTENS Carine Virginie Francine Pierrette Marie, geboren te Hasselt op 21 augustus 1958,1 wonende te 3600 Hasselt, Detmoldlaan 16.

;! Hij verklaart gehuwd te zijn te Hasselt op 26 februari 1983 onder het wettelijk stelsel bij afwezigheid van een; huwelijkscontract. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

1; Houder van zesentwintig (26) aandelen. ,

;= 4. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VEREX CONSULTING GROUP, met; .,

maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Detmoldlaan 16, opgericht bij akte verleden voor notaris Bax op 02; : september 1994, gepubliceerd in de bijiagen tot het Belgisch staatsblad van 22 september volgende onderi:

i nummer 1994-09-22/287.

,

Ondernemingsnummer 0453.333.062 .

Hier vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De heer NEVEN Rudi voornoemd, wonende te 3500 Hasselt, Detmoldlaan 16. Benoemd tot "Za--aïvCe râer--

van de vennootschap en bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen krachtens de artikelen van de

statuten.

Houder van vierentwintig (24) aandelen.

TOTAAL >. honderd (100) aandelen.

De BVBA Verex Consulting Group, met ais vaste vertegenwoordiger de heer NEVEN Rudi, nationaal

nummer 57.09.20-175.97, voormeld, is benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap en

bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen krachtens de betreffende artikelen van de statuten.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Neven Rudi, voornoemd, cm negen

1111r,

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER:

I. De voorzitter deelt mee dat er thans honderd (100) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

il. De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoomaarden tot de vergadering.

III. De vergadering van vandaag de volgende agenda heeft:

1. Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

2. a) Toelichting van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder, samen met een staat van activa en passive;

b) Verslag van de externe accountant;

c) Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

3. Ontslag van de zaakvoerder;

4. Afgifte van de maatschappelijke goederen;

5. Kwijting aan de zaakvoerder;

6. Sluiting van de vereffening;

7. Bewaarplaats van de boeken;

EL Benoeming bijzondere gevolmachtigde.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering ais juist erkend.

CONTROLE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is, met name na

gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passive;

- het verslag van de externe accountant.

I. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING.

Vennoten:

De hier aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, comparanten voormeld sub 1 tot en met 4, en de zaakvoerder, de BVBA Verex Consulting Group met ais vaste vertegenwoordiger de heer Neven Rudi, doen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

II. VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:,

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 20 augustus 2014, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 30 juni 2014 , gehecht;

b) verslag van de externe accountant, de heer Marc Vanmanshoven, optredend voor de GCV FENIKS ACCOUNTANTS, de dato 23 september 2014, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de. toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BI/BA IMMO DE HERK met zetel te Hasselt, Detmoldlaan 16, een boekhoudkundige staat

opgesteld afgesloten op 30 juni 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 16.774,48 EUR, Het netto-actief bedraagt 13.774,48 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de schulden, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door diegene die het risico van de vereffening zullen dragen.

Verder bevestig ik dat aile schulden ten aanzien van derden, blijkens de staat van activa en passive, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1, W. Venn., werden terugbetaald wat ook bevestigd wordt door de zaakvoerder.

Er zijn_geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlek acht."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voot-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Beslissing tot vervroegde ontbinding:

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en te vereffenen met toepassing van artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen.

III. ONTSLAG

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de

zaakvoerder.

IV. AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen van deze vennootschap te ontvangen. Zij verklaren bijgevolg over te gaan tot terugname van het resterend actief, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren dat er geen passiva meer zijn luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen,

Er werden geen schulden gebudgetteerd voor de in vereffeningstelling en uiteindelijke vereffening, waarvoor de vennoten, voornoemd sub 1 tot en met 4, verklaren persoonlijk gehouden te zijn. De vennoten, voornoemd, verklaren eveneens persoonlijk gehouden te zijn voor eventuele fiscale en/of sociaalrechtelijke schulden van de BVBA IMMO DE HERK" voornoemd, die na heden zouden ontstaan of opeisbaar zouden worden,

V. KWIJTING.

De vergadering treedt de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de BVBA Verex Consulting Group, ondernemingsnummer 0453.333.062, met als vaste vertegenwoordiger de heer Neven Rudi, voormeld, voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

VI. SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten en gezien er geen passive meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO DE HERK" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VII. BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3500 Hasselt, Detmoldlaan 16.

VIII. BENOEMING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE.

De algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan teneinde de formaliteiten te vervullen bij

het ondernemingsioket en/of administratieve en fiscale diensten, de BV BVBA Accountants Midden Limburg,

Prins Bisschopssingel 34/bus 4, en al zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht

wordt verleend om elk afzonderlijk aile formaliteiten te vervuilen, zowel naar aanleiding van deze als vroegere

als toekomstige akten,

STEMMING

De beslissingen worden achtereenvolgens en afzonderlijk met éénparigheid van stemmen genomen,

WAARNA DE ALGEMENE VERGADERING WORDT GEHEVEN.

BEVESTIGING IDENTITEIT:

De notaris bevestigt overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen, de naam, voornamen, plaats en

datum van geboorte van de verschijners in deze

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de

overschrijving van deze akte.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan

de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat,

wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij

hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft

om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen

voordoet en dat zij aile bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze

aanvaarden,

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN AKTE

Na toelichting van de akte en een integrale voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op het Kantoor

van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL HASSELT

- notulen

- 3 verslagen

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 24.09.2013 13589-0577-012
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.08.2012 12467-0231-013
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 30.08.2011 11458-0202-011
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 25.05.2010 10126-0598-011
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 04.06.2009 09184-0063-011

Coordonnées
IMMO DE HERK

Adresse
3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande