IMMO DE MOTBEMDEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DE MOTBEMDEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.686.314

Publication

21/10/2013
ÿþMod Wald 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1/0 -10-' 21113

~ cdgÊELT

i

Ondernemingsnr: - _

Benaming

(voluit) : IMMO DE MOTBEMDEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat, 7 bus 1.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 17 september 2013 en

geregistreerd te Herentals, Registratie, tien bladen zonder verzendingen, de 18 september 2013. Boek 5/173,

blad 76, vak 6. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger a.i, (getekend) V.GISTELYNCK; dat een vennootschap

werd opgericht als volgt

Identiteit van de oprichters.

1.0e Heer DE MEYER Philip Gabriél, wonend te 2950 Kapellen, Holleweg 42.

2.De Heer MOREELS Tony, wonend te 9240 Zele, Durmen 283.

3.De Heer BRUGGEMAN Peter Maurice, wonend te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Ijshoutestraat 4.

4.De Heer MAES Peter, wonend te 3140 Keerbergen, Kasteeldreef 11.

5.De Heer LELIE Jurgen, wonend te 9200 Dendermonde/Mespelare, Singelweg 82.

6.De Heer DALLE Jean-Michel, wonend te 8670 Koksijde, Leopold-II-laan 149.

7.0e Heer LINDEMANS Maarten, wonend te 3370 Boutersem, Koppeleikenstraat 51

8.De Heer VIAENE Filip, wonend te 8520 Kuurne, Sint-Pietersstraat 40.

Naam De vennootschap is opgericht ais een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam 'IMMO DE MOTBEMDEN'.

Zetel De vennootschap is gevestigd te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7b1

Doel De vennootschap heeft tot doel :

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen met het oog op beheer, opbrengst, verkoop of wederverkoop.

2. Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig doel.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Duur De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte tijd.

Kapitaal Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt HONDERD ZESENDERTIG DUIZEND EURO (136.000,00 EUR).

Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één / duizendste. (1/1.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Plaatsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten hebben verklaard en erkenddat het gehele kapitaal is geplaatst, en wel als volgt:

1.De Heer DE MEYER Philip, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17.000,00 EUR);

2.De Heer MOREELS Tony, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17.000,00 EUR);

3.De Heer BRUGGEMAN Peter, vocrnoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17,000,00 EUR);

4.De Heer MAES Peter, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17.000,00 EUR);

5.De Heer LELIE Jurgen, voornoemd, heeft Ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17.000,00 EUR);

6.De Heer DALLE Jean-Michel, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17.000,00 EUR);

7.De Heer LINDEMANS Maarten, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17.000,00 EUR);

8.De heer VIAENE Filip, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van zeventienduizend euro (17,000,00 EUR).

Volstorting Alle aandelen zijn volledig volgestort. De genoemde bedragen zijn voor het verlijden van onderhavige authentieke akte bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Dendermonde met nummer BE66 7370 3981 8543 geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `IMMO DE MOTBEMDEN' in oprichting.

Als vergoeding wordt aan elke inschrijver het aantal aandelen toegekend zoals hiervoor opgegeven.

Zaakvoerder De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder,

Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens voor alle handelingen die betrekking hebben op onroerende goederen, zoals de aan- en verkoop ervan, het verstrekken van een hypotheek, evenals voor het aangaan van leningen en kredieten, het verstrekken van een pand en andere zekerheden, het aangaan van huurcontracten, waarvoor steeds de handtekening van twee zaakvoerders is vereist.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doei van de vennootschap overschreed of, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; beKendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om acht uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerders toegekend zal worden.

Vereffening  Verdeling Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op zeventien september tweeduizend dertien en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de bepalingen van de statuten,

3. De oprichters hebben besloten de hierna vermelde personen te benoemen ais zaakvoerder voor

onbepaalde duur :

-De Heer MOREELS Tany, wonend te 9240 Zele, Durmen 283.

- De Heer BRUGGEMAN Peter Maurice, wonend te 9520 Sint-Lieven-Houtem, ljshoutestraat 4.

- De Heer DE MEYER Philip Gabriël, wonend te 2950 Kapellen, Holleweg 42.

Zij hebben alle verklaard hun mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, tot wanneer de algemene vergadering er anders over zou

beslissen.

4. De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Bekrachtiging aangegane verbintenissen

De oprichters hebben uitdrukkelijk verklaard alle verbintenissen die door één van hen werden afgesloten in naam van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren meer bepaald, in overeenstemming met artikel 60 W. Venn., ter gelegenheid van de oprichting van onderhavige vennootschap, dat deze de rechten en de verbintenissen, die voortvloeien uit de aankoop door de heer Philip De Meyer, voornoemde zaakgelastigde, van het hierna vermeld onroerend goed, ingevolge authentieke akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen met tussenkomst van nctaris Lue Tournier te Beverlo op 29 juli 2013, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 26 augustus 2013, nummer 071-T-26/08/2013-07968, overneemt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De aankoop heeft betrekking op 99% in volle eigendom van het volgend onroerend goed:

STAD BERINGEN le afdeling BERINGEN

1. Een perceel bouwgrond gelegen te BERINGEN 1e afdeling BERINGEN, langsheen Hasseltsesteenweg, volgens de eigendomstitel van de eigenaar en thans gekend ten kadaster in de wijk B, onder nummer 110/M/2, voor een grootte van elf are vijfennegentig centiare.

2. Een perceel weiland gelegen te BERINGEN 1 e afdeling BERINGEN, gekend ten kadaster ter plaatse "De

Motbemden", volgens de eigendomstitel van de eigenaar en thans gekend ten kadaster in de wijk B, onder

nummer 110/A/3, voor een grootte van één are negenentachtig centiare.

De aankoop van dit onroerend goed voor 99% in volte eigendom wordt bijgevolg geacht van in den beginne

te zijn gedaan door onderhavige vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte en volmacht.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

moor- behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2015
ÿþuu

*15008812*

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een bvba "IMMO DE MOTBEMDEN", met maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen ;  afdeling Hasselt met ondernemingsnummer 0540;686.314, opgemaakt door notaris Sophie VAN; dER BIEST te Dendermonde op 18 december 2014, nog te registreren, waaruit blijkt dat de; ;; vergadering onder meer beslist heeft:

1. elk van de 1.000 bestaande aandelen te splitsen in 13,26 , zodat er voortaan 13.260 aandelen zijn.

Ij 2. artikel 5 van de statuten aan te passen zodat dit voortaan zal luiden als volgt: "Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt HONDERD ZESENDERTIGDUIZEND EURO {136.000,00 E).

il Het is verdeeld in dertienduizend tweehonderd zestig (13.260) gelijke aandelen zonder nominale waarde, dief elk één/dertienduizend tweehonderd zestigste (1/13.260sle) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

;; 3. opdracht te geven aan meester Sophie Van der Biest, notaris te Dendermonde om over te gaan totj coördinatie van de statuten van de vennootschap overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS SOPHIE VAN DER BIEST '

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - gecoördineerde statuten.

1I

.!1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 7 JAN. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0540.686.314

Benaming (voluit) : Immo De Motbemden

Zetel : Pieter Bruegeistraat 711 3580 Beringen

i~

,; Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Coordonnées
IMMO DE MOTBEMDEN

Adresse
PIETER BRUEGELSTRAAT 7, BUS 1 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande