IMMO E & V

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO E & V
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.833.162

Publication

10/05/2011
ÿþi

mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2, .8 -04- 2011

HewaT

10/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

' Ondernemingsnr : cz) 85 2.-a3 t~2

Benaming : immo E&V

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Trompetstraat 30

3582 Beringen (Koersel)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Koersel (Beringen) op 19 april 2011, nog te:; registreren, blijkt dat :

Oprichters :

1. De heer CALIK Veli, geboren te Vakfikebir (Turkije) op één juli negentienhonderdeenenzeventig, (RR nr.710701-457.83), echtgenoot van mevrouw CALIK Aysegul, geboren te Vakfikebir (Turkije) op vijf mei.; negentienhonderdvijfenzeventig, (RR nr.750505-450.40), wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Bivakstraat 3.

Gehuwd te Vakfikebir (Turkije) op 2 augustus 1994 zonder huwelijksvermogensrechtelijke voorwaarden bedongen te hebben, waaraan zij verklaren geen wijzigingen te hebben aangebracht.

2. De heer EFE Sevfettin geboren te Adapazari (Turkije) op tweeëntwintig augustus negentienhonderddrieënzestig, (RR nr.630822-273.58) echtgenoot van mevrouw YAYLA Hanife, geboren te Kaynarca op zevenentwintig juli negentienhonderdzesenzestig, (RR nr.660727-426.05), wonende te 3582 Beringen (Koersel), Trompetstraat 30.

Gehuwd te Hasanbey (Turkije) op 18 augustus 1981 zonder huwelijksvermogensrechtelijke voorwaarden bedongen te hebben, waaraan zij verklaren geen wijzigingen te hebben aangebracht.

-- een handelsvennootschap opgericht hebben onder de vorm van een BVBA met volgende kenmerken :

Benaming: Immo E&V

.* Zetel: 3582 Beringen, Trompetstraat 30

*~ Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

a) algemene aannemingen bouwwerken voor privé, en bedrijven en projectontwikkeling;

b) de uitbating van een algemeen bedrijf van immobiliën en projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord,; omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

11 Onroerende aoederen

- het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen : bouwen en verbouwen, renoveren, onderhouden, verhuren en huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten van:: onroerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden;

2) Roerende goederen

- de aan- en verkoop; huur en verhuur; van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen;

c) alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de op-' brengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrich tingen in de meest brede zin en van welke aard ook met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan, vastgoedmakelaars;

d) Proiectmanaaement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat o.a.de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coordinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook de algemene coordinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die .betrekking hebben.op de gehele.of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door.onderaannemers,.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoeld de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en randtekening

moa 21

e voer-

4 behouden

aan het

'IJ Belgisch

Staatsblad

het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures; el Dienstverlening zoals administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening, alle dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, . management, financiën, marketing, vertalingen, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken;

f) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen;

g) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen '. uitoefenen.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiele, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland,op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland,die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro. Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

** Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar en voor het eerste jaar op 31 december 2012.

"*Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand

juni om 18:00 uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats vinden op vrijdag 7 juni 2013 om 18:00 uur.

" Reserves. winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap,waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

**Zaakvoerders :

De oprichter benoemt tot gewone of niet statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen

van de rechtspersoonlijkheid :

1. De heer Calik Veli voormeld;

2. De heer Efe Seyfettin voormeld;

- die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en die verklaren de hen verleende

opdracht te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Paul Boesmans, Koersel

Tegelijk hiermee nergelegd expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO E & V

Adresse
TROMPETSTRAAT 30 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande