IMMO FRANSSENS

Comm.VA


Dénomination : IMMO FRANSSENS
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 839.744.242

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14246-0070-012
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13153-0308-012
11/10/2011
ÿþv~ beht

aal Bel Staa

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : (Cj 2-5 3 a 4 q , .2 14

Benaming

(voluit) : Immo Franssens

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kannaertstraat 103  3512 Hasselt (Stevoort)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasselt op achtentwintig september tweeduizend en elf geregistreerd veertien bladen geen verzendingen te Hasselt de achtentwintig september tweeduizend en elf; boek 787 blad 13 vak 17, ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur K. Blondeel, blijkt dat! nagemelden een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht:

1. De heer FRANSSENS Henri Pierre Jozef, geboren te Hasselt op negentien maart negentienhonderd zevenenvijftig, nationaal nummer 57.03.19-337.20, echtgenoot van mevrouw LAMBRECHTS Hilde Marie Huberte Ghislaine, hierna vernoemd, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Kannaertsstraat 103.

2. Mevrouw LAMBRECHTS Hilde Marie Huberte Ghislaine, geboren te Sint-Truiden op vier juni negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.06.04-170.21, echtgenote van de heer FRANSSENS` Henri Pierre Jozef, voornoemd, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Kannaertsstraat 103.

3. De heer FRANSSENS Jurgen Jozef Denise, geboren te Genk op vierentwintig februari negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.02.24-097.46, ongehuwd, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort),. Kannaertsstraat 103.

4. Mevrouw FRANSSENS Inne, geboren te Genk op elf juni negentienhonderd drieëntachtig, nationaal; nummer 83.06.11-090.07, wettelijk samenwonend, wonende te 3350 Linter, Sint-Truidensesteenweg 89 bus E.

De verschijner sub 1. neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde (beherende) vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbepert aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de: vennootschap en draagt de oprichtersaansprakelijkheid.

De verschijners sub 2. tot en met 4. treden op als commanditaire (stille) vennoot. Zij staan slechts in voor de: schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

Inbreng in geld

De inbrenger sub 1. schrijft onmiddellijk in in geld op negenhonderd zevenennegentig (997) aandelen, hetzij; in totaal voor tweehonderd negenenveertigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 249.250,00).

De inbrengers sub 2. tot en met 4. schrijven onmiddellijk in in geld ieder op één (1) aandeel, hetzij ieder voor', tweehonderdvijftig euro (¬ 250,00).

De verschijners verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingeschreven door inbrengers sub; 1. tot en met 4. éénlvierde werd gestort, zijnde in totaal tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (E 62.500,00); door een storting in geld bij de KBC bank, op rekeningnummer BE56 7350 2910 0388: geopend op naam van de vennootschap in oprichting; hierdoor beschikt de vennootschap vanaf heden over een

i

i

i

i

9

II

AI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

L 9 -09- 21Id

HASSELT

Griffie

*11153015*

bedrag van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (E 62.500,00).

De verschijners verklaren en erkennen dat op de geplaatste aandelen éénlvierde werd gestort, middels del

voormelde inbreng in geld, zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van tweehonderd'

vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op

Aandelen.

Zij draagt de benaming "Immo Franssens".

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kannaertstraat 103 te 3512 Hasselt (Stevoort).

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen:

naam:

1) het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met!

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de;

verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, verkaveling en, in het algemeen,;

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief;

maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

2) het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

BENOEMING - ONTSLAG - VACATURE.

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerder worden aangesteld voor de duur van de vennootschap : de heer Henri Franssens, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b. Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Is de statutaire zaakvoerder een rechtspersoon, dan wordt hij voor de uitoefening van de opdracht van zaakvoerder vertegenwoordigd door de personen die overeenkomstig zijn statuten hem kan verbinden voor daden van bestuur.

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen door een besluit van een buitengewone algemene

vergadering ten overstaan van een notaris, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een zaakvoerder kan worden afgezet bij rechterlijke beslissing op grond van wettige reden.

De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane

rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommandi-teerde (beherende) vennoot.

Aldus wordt hier aangewezen als opvolger-zaakvoerder mevrouw Hilde Lambrechts voornoemd, en bij haar overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van haar opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, de heer Jurgen Franssens, eveneens voornoemd.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

f. De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 23 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd

door de individuele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

a. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

b. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en de besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

d De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats

in België, aangewezen in de oproeping.

BIJEENROEPING.

a. De zaakvoerder en iedere eventuele commissaris kunnen zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder en eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst

a) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.

b) ten minste vijftien dagen voor de vergadering in een nationaal verspreid blad, behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissaris(sen), en de stemming over de kwijting aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissaris(sen).

De termijn van de aankondigingen onder a) en b) vermeld, bedraagt voor genoteerde vennootschappen ten minste vierentwintig dagen voor de vergadering; ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vermeld in de eerste oproeping, bedraagt de termijn ten minste zeventien dagen voor de vergadering.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden die de agenda vermeldt; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

DEELNEMING AAN DE VERGADERING - VERTEGENWOORDIGING.

a. Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 48 § 2 van de Vennootschappenwet hebben zij gewoon stemrecht.

b. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven zijn. De volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

STEMRECHT.

a. Elke aandeel heeft recht op één stem.

b. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d. Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen, wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene dan van het andere standpunt. BOEKJAAR_- JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van dat jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en wordt verder gehandeld naar het voorschrift van de artikels 92 tot 96, 143 en 624 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders stellen bovendien een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

INTERIMDIVIDEN DEN.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overdragen verlies of vermeerderd niet de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING EN BEVOEGDHEID VEREFFENAARS.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming en de bevestiging ervan, en kan de handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd is met de rechten van derden.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des konings dan wel door iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

De rechtbank doet uitspraak binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

Een akte houdende benoeming of wijziging van de benoeming kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing van bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig de voorgaande bepalingen worden besloten, neergelegd en bekendgemaakt.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars zullen niet alleen de kennisgevingen en betekeningen ontvangen, zij zullen ook de vennootschap daadwerkelijk vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, vermelden onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft, om het te voegen bij het vereffeningsdossier. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

waar de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Bij gebrek aan neerlegging van voormelde omstandige staat en/of plan voor de verdeling, kan de bevoegde rechtbank op verzoek van het openbaar ministerie dan wel van iedere belanghebbende derde en nadat de vereffenaars werden gehoord, overgaan tot hun vervanging. Bovendien kunnen zij tot een geldboete overeenkomstig artikel 196, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen veroordeeld worden.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend dertien.

Commissaris

Overeenkomstig artikel 17 der statuten wordt voorzien dat de criteria die bedoeld zijn in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen niet zullen overschreden worden, zoals blijkt uit het financieel plan. Er wordt dan ook geen commissaris aangesteld voor het eerste boekjaar.

Volmacht.

De vergadering beslist als bijzonder gevolmachtigde Maréchal Martine (Account & see unitas), accountant, wonende Koningin Astridlaan 39 te Hasselt, aan te stellen teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten voor' de oprichting van de vennootschap "Immo Franssens" onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen,

evenals de vertegenwoordiging ten opzichte van de fiscale administraties. "

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte.

Meester Karl Smeets, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijiáge'n bij het 1lelgiscli Sitaatsblad "11rr0/2D11" ÿÿ Annexes --"n" Moniteur belge

Coordonnées
IMMO FRANSSENS

Adresse
KANNAERTSTRAAT 103 3512 STEVOORT

Code postal : 3512
Localité : Stevoort
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande