IMMO GLOBE G.D.S.G.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO GLOBE G.D.S.G.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.568.452

Publication

26/06/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111111R 1111,1!]1#111

^ `v

mod 11.1

Neergelegd ter grlfile dor rechtbank v, koophandel Antwerpen, efd, Tongeren

17 -06- 20t4

0e griNierpriffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0462.568.452

Benaming (voluit) : IMMO GLOBE G.D.S.G.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vloeiherkstraat 21

3830 Wellen

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

IMMO GLOBE G.D.S.G.

3830 Wellen, Vloeiherkstraat 21

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer BTW 6E0462.568.452

ONTBINDING -AANSTELLING VEREFFENAAR

Heden, deze vijf juni van het jaar tweeduizend veertien,

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSENS & CLEEREN, met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1, is gehouden

Een buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMMO GLOBE G.D.S.G." met maatschappelijke zetel te 3830 Wellen, Vloeiherkstraat 21. Opgericht onder de vorm van een Naamloze Vennootschap bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op 22 januari 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari volgende onder nummer 1998-02-14/053.

Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op 06 juli 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli volgende onder nummer 2000-07-26/542.

Nogmaals gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Wilsens te Wellen op 31 december 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2010 onder nummer 2010-01;12110011099, nadien niet meer gewijzigd.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder ondernemingsnummer BTW 8E0462.568.452.

Aanwezig zijn .

i 1. De heer SCHOELS Dietrich Fine Joseph, geboren te Sint-Truiden op acht oktober negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw BOLLEN Sabine Françoise Simone, bediende, geboren te Hasselt op zeventien november negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3500 Hasselt, Melbeekstraat 49.

Oorspronkelijk gehuwd op 24 februari 1995 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant vervolgens gewijzigd, met behoud van het wettelijk stelsel, bij akte verleden voor notaris Marc Van der Linden te Hasselt-Kermt op 13 oktober 1999, en ten slotte gewijzigd in een stelsel van scheiding van goederen ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op twee februari tweeduizend en zeven. Houder van tweeduizend vijfhonderd en één aandelen (2.501).

2. De heer SCHOELS Gerrich Magda Gino, geboren te Sint-Truiden op elf september negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van mevrouw WEEGHMANS Annelies Albertine Maria, geboren te Sint-Truiden op zestien december negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3840 Borgloon, Broekomstraat 40,

Op de laatste blz. van Luk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod tt.t

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 26 januari 2006. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van tweeduizend vijfhonderd en één aandelen (2.501).

TOTAAL: vijfduizend en twee aandelen (5002).

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Schoels Gerrich,

voornoemd, om negen uur.

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten van de vennootschap aanwezig zijn.

De voorzitter stelt bijgevolg vast dat huidige vergadering bij eenparigheid van stemmen de

agenda van de vergadering kan vaststellen.

De voorzitter stelt vast dat de zaakvoerders aanwezig zijn.

De voorzitter stelt voor -hetgeen de andere vennoten uitdrukkelijk aanvaarden- de agenda van

huidige vergadering als volgt vast te stellen

1- Verslag van de zaakvoerders betreffende de ontbinding met daarin verwerkt een staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2014 en verslag van de bedrijfsrevisor betreffende deze ontbinding.

Goedkeuring van deze verslagen,

2- Ontbinding van de vennootschap.

3- Ontslag zaakvoerders,

4- Kwijting zaakvoerders.

5- Benoeming van een vereffenaar,

6- Opdracht aan de notaris voor het neerleggen van een verzoekschrift aan de rechtbank

van koophandel, tot bevestiging van de aanstelling van de vereffenaar,

De vennoten bevestigen reeds een exemplaar van de zaakvoerder over de ontbinding van de vennootschap en van voormelde staat van actief en passief samen met verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen.

Ondergetekende notaris bevestigt bij deze het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe huidige vennootschap overeenkomstig artikel 181§4 van het wetboek van vennootschappen gehouden is.

Vervolgens gaat de vergadering over tot de agenda:

EERSTE BESLISSING.

De voorzitter licht mondeling het verslag van de zaakvoeders over de ontbinding van de vennootschap toe en van de staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2014.

Vervolgens legt hij het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, Ira Nicolaij Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, aangewezen door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 30 mei 2014 met betrekking tot deze ontbinding.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA IMMO GLOBE G.D.S.G. met zetel te Wellen, Vloeiherkstraat 21, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 maart 2014, die, rekening houdend niet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 508.352,29 EUR en een netto-actief van 319.374,30 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrjfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum,

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen."

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zef tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd,

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden, zodat zij nog enkel bestaat voor de noden van haar vereffening.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de huidige zaakvoerders, de heer Schoels Gerrich en de heer _Schoels Dietrich, beide[ voornoernd, te ontslaan_uit_hurr functie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behottden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

. ,

~Tr



V Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbfad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmén genomen,

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist voornoemde zaakvoerders votledige kwijting van aansprakelijkheid te geven voor door hen verrichte daden in het kader van hun mandaat van zaakvoerder.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist de heer Schoels Gerrich voornoemd aan te stellen als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar zal bevoegd zijn voor aile verrichtingen vermeld in artikelen 181 tot en met 185 van het wetboek van vennootschappen, zelfs zonder machtiging van de algemene vergadering waar die voorzien zou zijn.

Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder enige machtiging van de algemene vergadering, in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar wordt ontslagen van de noodzaak inventaris op te maken. Hij wordt gemachtigd de heer hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijvingen. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen zijn bevoegdheden overdragen aan ieder ander persoon die hij aanduidt.

De heer Schoels Gerrich voornoemd verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot neerlegging van het

verzoekschrift aan de Rechtbank van koophandel tot bevestiging van de aanstelling van de

vereffenaar.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Daar aile punten van de dagorde behandeld zijn, wordt de vergadering geheven om negen

uur dertig.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de

comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften van vijfennegentig euro (¬ 95,00) werd betaald op aangifte van de partijen,

voornoemd.

WAARVAN AKTE.

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen

verzonden. Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan

van de verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en

de partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden

aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, met aile eventuele aanpassingen

op heden aan het eerder overgemaakte ontwerp, werd de akte dan verleden te Wellen op het

kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend,

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL ANTWERPEN, AFDELING TONGEREN

- expeditie

inventaris van de bijlagen

- cheque

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.04.2014, NGL 26.06.2014 14212-0452-010
25/09/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

um mr, '` "prkoophanclel

09- 204 ._

frittitgetegd tex e«l(t Anifflpen, al. Ton...,.

_

10 -09- 2014

STAATeBijirB---------.

Da grltilgriffie

1111*1,1.1,1j1j

Voc hem aan Belgl Staat: II

II

WIONff

1 8 -

BELGISC

Ondernemingsnr : 0462.568_452

Benaming (voluit) : IMMO GLOBE G.D.S.G.

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vbeiherkstraat

3830 Wellen

Onderwerp akte :Afsluiting van vereffening

IMMO GLOBE G.D.S.G.

3830 Wellen, Vloeiherkstraat 21

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer BTW BE0462.568.462

AFSLUITING VAN VEREFFENING

;i ----- ------ -------

;i Heden, deze vier september van het jaar tweeduizend veertien,

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder i; vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSENS & CLEEREN, met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IMMO GLOBE G.D.S.G." met maatschappelijke zetel te 3830 Wetten, Vtoeiherkstraat 2t. Opgericht hij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op 22 januari 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari volgende onder nummer 1998-02-14/053.

Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op 06 juli 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli volgende onder nummer 2000-07-26/542.

Nogmaals gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Wilsens te Wellen op 31 december 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2010 onder nummer 2010-0121/0011099.

Ontbonden bij akte verleden voor Frank Wilsens, geassocieerd notaris te Wellen op 05 juni 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2014 onder nummer 2014-06-26/0124103.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder ondernemingsnummer BTW 6E0462.568.452.

Aanwezig zijn

1. De heer SCHOELS Dietrich Fina Joseph, geboren te Sint-Truiden op acht oktober negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw BOLLEN Sabine Françoise Simone, bediende, geboren te Hasselt op ij zeventien november negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3600 Hasselt, Melbeekstraat 49. Oorspronkelijk gehuwd op 24 februari 1995 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant vervolgens gewijzigd, met behoud van het stelsel, bij akte verleden voor notaris Marc Van der Linden te Hasselt-Kermt op 13 oktober 1999, en ten slotte gewijzigd in een stelsel van scheiding van goederen ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op twee februari tweeduizend en zeven.

Houder van tweeduizend vijfhonderd en één aandelen (2.601).

2, De heer SCHOELS Gerrich Magda Gino, geboren te Sint-Truiden op elf september negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van mevrouw WEEGHMANS Annelles Albertine Maria, geboren te Sint-Truiden op zestien december negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3840 Borgloon, Broekomstraat 40.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 26 januari 2006_ Dit huwetijkssteisel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van tweeduizend vijfhonderd en één aandelen (2.601).

TOTAAL: vijfduizend en twee aandelen (5002).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e ,1

Voor-

behoudert

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

------ " " ---- -----  " " -- ------ ' " --------------  " -------- ' ' '  "- ----- ----"--- ---------

De vergadering wordt geopend onder voorzitterschap van de heer Schoels Gerrich, de vereffenaar,

voornoemd, om zeventien uur dertig.

De welke voorlegt

a) dat het maatschappelijk kapitaal honderd vierentwintig duizend euro (¬ 124.000,00) bedraagt, verdeeld in vijfduizend en twee (5.002) aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/vijfduizend tweede (1/5.002) van het kapitaal.

b) dat aile vennoten, die de voltalligheid van het kapitaal vertegenwoordigen, hier aanwezig

C) dat de vergadering aldus geldig samengesteld is, en kan beslissen over aile punten van de dagorde. Dit

wordt uitdrukkelijk goedgekeurd door de andere aandeelhouder.

d) dat op de buitengewone algemene vergadering van 05 juni 2014, verleden bij akte voor ondergetekende notaris, de ontbinding van de vennootschap is beslist en dat de heer Schoels Gerrich voornoemd tot vereffenaar is benoemd.

e) dat de agenda ais volgt samengesteld wordt:

1-Verslag vereffenaar

2- kwijting vereffenaar.

3- terugname onroerend goed

4- afsluiting vereffening.

Vervolgens gaat de vergadering over tot de agenda

EERSTE BESLISSING.

De vereffenaar, de heer Schoels Gerrich, verklaart

Dat hij vastgesteld heeft dat aile bestaande rechten en verplichtingen van de vennootschap door de

vennoten zijn overgenomen.

Dat hij aile rekeningen en bescheiden van de vereffening nagelezen heeft; dat hij geen onjuistheden of

onnauwkeurigheden heeft bemerkt; dat hij de operaties van de vereffening goedgekeurd heeft.

De vergadering aanvaardt het verslag van de vereffenaar en beslist de rekeningen van de vereffening goed

te keuren.

TWEEDE BESLISSING_

De vergadering beslist de vereffenaar volledige kwijting te geven voor de door hem verrichte taak.

DERDE BESLISSING

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna vermelde onroerend

goed

BESCHRIJVING

STAD HANNUT - zeventiende afdeling - Wansin

Een perceel welland gelegen Route de Wavre, gekend volgens titel en huidig kadaster onder sectie A,

nummer 4201G met een oppervlakte van zevenendertig are tweeënveertig centiare (37a 42ca).

Titel van elpendom

Voormeld onroerend goed hoort toe aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IMMO

GLOBE G.D.S.G., ondernemingsnummer BTW BE0462.568.452, met zetel te 3830 Wellen, Vloeiherkstraat 21,

ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Charles Wauters te Hannuit op 20 december 2004,

overgeschreven op het hypotheekkantoor te Huy op 24 december volgende onder formaliteitnummer 34-T-

24/12/2004-09652.

Aangekocht van de heer Leurguin Léo René Jules Joseph, geboren te Vedrin op 05 maart 1933, welke

eigenaar was in voile eigendom ingevolge het overlijden van zijn vader, de heer Leurguin René Louis

Télesphore Marie Joseph op 26 december 1969, en zijn moeder mevrouw Leonard Hélène Jeanne Marie Alice

op 30 juli1982.

AFGIFTE

1. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormelde onroerend goed aan de voormelde vennoten, de heer SCHOELS Gerrich en de heer SCHOELS Dietrich, ieder voor de onverdeelde helft in voile eigendom.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1_ Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van aile inschrijvingen.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld in acht genomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoten zijn gehouden vanaf heden de lasten betreffende het voormelde onroerend goed te voldoen.

11. Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld aile overige activa- en passivabestanddelen afhangende van de vennootschap, dit alles overeenkomstig het verslag van de vereffenaar.

PRO FISCO

De comparanten verklaren dat de afgifte voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, tweede en derde lid van het Registratiewetboek:

- in onderhavige akte wordt afgifte gedaan van de maatschappelijke goederen door de vereffenaar aan aile vennoten, die Ingevolge de afsluiting van de vereffening eigenaar worden van deze goederen.

Deze afgifte die buter het gevolg is van een juridisch feit is overeenkomstig artikel 129, tweede lid onderworpen aan het algemeen vast registratierecht.

- de vennootschap heeft het hierboven vermeld onroerend goed verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Charles Wauters te Hannuit op 20 december 2004, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Huy op 24 december volgende onder forrnaliteitnummer 34-T-24/12/2004-09652, met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

mod 11.1

- Comparanten verklareni de waarde van het over te dragen onroerend goed te schatten op tachtig duizend

euro ( 80.000,00).

Ontslag van inschrijving

De bevoegde heer hypotheekbewaarder wordt voor zoveel als nodig uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve

inschrijving te nemen bij het overschrijven van deze akte.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat er geen noodzaak tot verdere vereffening bestaat en dat de vereffening bijgevolg

afgesloten is.

De vergadering stelt derhalve vast dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de noden

van haar vereffening

De boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard gedurende een termijn van

tien jaar te 3830 Wellen, Vloeiherkstraat 21.

De agenda uitgeput zijnde wordt de vergadering geheven om achttien uur.

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit der partijen.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan

de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat,

wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen

vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen

voordoet en dat zij aile bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze

aanvaarden.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Flet recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en verleden te , ten kantore.

Na toelichting en integrale voorlezing hebben de comparanten samen met mil, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

verslag van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

C

Voet-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.07.2013 13313-0458-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0117-010
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 28.07.2011 11340-0109-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 26.07.2010 10339-0078-011
21/01/2010 : TG083864
13/07/2009 : TG083864
26/06/2008 : TG083864
02/08/2007 : TG083864
29/01/2007 : TG083864
06/07/2006 : TG083864
13/06/2005 : TG083864
15/06/2004 : TG083864
10/02/2004 : TG083864
24/06/2003 : TG083864
21/06/2002 : TG083864

Coordonnées
IMMO GLOBE G.D.S.G.

Adresse
VLOEIHERKSTRAAT 21 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande