IMMO HILVEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO HILVEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.067.625

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 19.05.2014 14125-0597-011
08/10/2012
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 7 -49- 2012

De HoofdgriffieGriffie

111111

*13165809*

Ondernemingsnr 5e4.9. ~ . 6e

Benaming

(volalt) : IMMO HILVEE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Stalenstraat 148

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Ivo Vrancken te Genk op 25 september 2012, dewelke binnen de wettelijk, termijn ter registratie zal worden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap is opgericht als volgt:

OPRICHTERS:

1. Mevrouw REYSKENS Hildegard, geboren te Genk op 28 mei 1961, (NN 610528-020-68), echtgenote van de heer JAENEN Jean Paul, wonende te 3600 Genk, Turfstraat 109.

2. Mevrouw REYSKENS Veerle, geboren te Hasselt op 18 juli 1967 (NN 670718-022-21), echtgenote van de heer KOWALSKI Luc Hedwig Henri, wonende te 3600 Genk, Hengelhoefstraat 2.

3. De naamloze vennootschap SCHOENEN REYSKENS, met zetel te 360D Genk, Vennestraat 355, ondernemingsnummer  BTW BE 0445.555.642, RPR Tongeren.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  BENAMING: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: IMMO HILVEE.

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Stalenstraat 148.

ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Projectontwikkeling.

- Handel in al haar vormen, onder meer de aankoop, verkoop, import, export, pro-ductie, distributie, optreden als tussenpersoon, commercialisering, het fabriceren, ontwerpen, de groothandel, kleinhandel in het algemeen in schoeisel, eveneens omvattende pantoffels, laarzen, sandalen en reinigingsmiddelen en alle mogelijke artikelen, producten en aanverwante zaken.

Het ontwerpen en het fabriceren van schoeisel in allerhande materialen even-eens omvattende laarzen, beenkappen, getten, overschoenen, pantoffels, alsmede de onderdelen ervan.

- Groot- en kleinhandel in Ieder en bereide huiden (riemen en handtassen inbe-grepen), marokijnwaren en reisartikelen, modeartikelen zoals hoeden, petten, handschoenen, halsdoeken, dassen, wandelstokken en regenschermen.

Groot- en kleinhandel in artikelen voor sport- en visvangst, speelgoed en artikelen voor kinderen zoals kampeerartikelen, kinderwagens en sportartikelen.

- Het leveren van alle diensten die op hoger gemelde goederen en activiteiten betrekking hebben,

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, tech-nische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of admi-nistratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie.

Het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

- Het maken van studies van diverse aard.

- Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Op de laatste bip.. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoeoar,+ghald van de instrumenterende netaas hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rect" tspe.soon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam an har:.r_s.-,n{ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en parti-culieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Voetverzorging en pedicure.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te verge-makkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buiteland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf 25 september 2012 voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5: KAPITAAL -- AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INSCHRIJVING -- INBRENG IN SPECIEN: Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor zevenhonderd vijftig (750) aandelen à rato van driehonderd euro (300,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR).

AFBETALING: Alle aandelen werden volledig onderschreven en volstort, zodat een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE86 7350 3165 7350 op naam van de vennootschap,

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 21 september 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaak-voerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbe-houden.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders dienen evenwel gezamenlijk op te treden voor bepaalde rechtshandelingen, zijnde de volgende:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien dè wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur (18.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aan-wezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook Kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander foto-telegrafisch Communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 15 april 2012, en wordt afgesloten op 31 december 2013.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk Kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: ARTIKEL 31: CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDERS:

De oprichters, in hun hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op twee, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

- mevrouw REYSKENS Hildegard, voornoemde oprichter sub 1.

- mevrouw REYSKENS Veerle, voornoemd oprichter sub 2.

De mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Notaris Ivo Vrancken

4 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blo van Luik B vermelden Recto : Naam en hoed" icee,r1 van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rec .en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en hanci;eke+siro

Coordonnées
IMMO HILVEE

Adresse
STALENSTRAAT 148 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande