IMMO HOMEPAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO HOMEPAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.640.755

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 26.08.2013 13454-0282-011
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 20.07.2012 12313-0450-012
02/01/2012
ÿþ MOA Word 11.1

li lie [53 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

I~I~INWN~II@~NI~~f~~N

" 12000576

Ondernemingsnr : 0446.640.755

Benaming

(voluit) : HOMEPAGE

" (verkort)

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0  12 2011

HASSELT r~ ec

Rechtsvorm : naamloze vennotschap

Zetel : 3940 Hechtel-Eksel, Hasseltsebaan 150

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING naar BVBA - WIJZIGING VAN DE NAAM - KAPITAAL VERMINDERING - SATUTENWIJZIGINGEN - RAAD VAN BESTUUR

Uitreksel van een akte verleden voor Notaris Paul KREMERS te Luik op 15 december 2011

De naamloze vennotschap HOMEPAGE heeft de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen, genomen :

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met drieënveertigduizend vier honderd euro (43.400,00' ¬ ) om het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 ¬ ) op achttien duizend zes honderd. euro (18.600,00 ¬ ) door terugbetaling op ieder der vijf duizend (5000) aandelen van werkelijk volgestort kapitaal; ten bedrage van acht euro achtenzestig cent (8,68 ¬ ), en dit als volgt :

1/ de Heer VAN de BROEK Stephan, voornoemd, is eigenaar van een (1) aandeel en zal bijgevolg een bedrag van acht euro achtenzestig cent (8,68 ¬ ) ontvangen;

2/ Mevrouw VAN WINKEL Reinhilde is eigenaar van vier duizend negenhonderd negenennegentig (4999) aandelen en heeft dus recht op een som van drieënveertig duizend drie honderd eenennegentig euro tweeëndertig cent (43.391,32 ¬ ).

Mevrouw VAN WINKEL Reinhilde is een bedrag verschuldigd tegenover de vennootschap HOMEPAGE via: de rekening-courant ten belope van achtenveertig duizend acht honderd zevenenvijftig euro drieënnegentig cent: (48.857,93 ¬ ).

De uitbetaling aan Mevrouw VAN WINKEL Reinhilde zal dus plaatsvinden per compensatie voor het bedrag:

" van drieënveertig duizend drie honderd eenennegentig euro tweeëndertig cent (43.391,32 ¬ ), via een boekhoudkundige verrichting waarbij haar debet rekening-courant op vijf duizend vier honderd zesenzestig euro; eenenzestig cent (5.466,61 ¬ ) euro herleid wordt.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de raad van bestuur om dit besluit te concretiseren en` om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

De raad wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is.

TWEEDE BESLUIT - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, de bvba Hubert Vencken Bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid en de staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2011, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die het bestuurorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van 3.478,70 ¬ , over de inbaarheid van de rekening-courant ten bedrage van 48.857,93 ¬ en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze jaarafsluiting van 53.842,34 ¬ is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist door de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Deze verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, na de aanpassingen hiervoor, onveranderd zullen behouden worden.

Het kapitaal van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ) zal vertegenwoordigd zijn door vijf duizend (5.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de vijf duizend (5000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1/ aan Mevrouw VAN WINKEL Reinhilde, voornoemd, die aanvaardt : vier duizend negen honderd. negenennegentig (4999) aandelen;

21 aan de Heer VAN de BROEK Stephan, voornoemd, die aanvaardt : één (1) aandeel ;

De omzetting geschiedt op grond van :

Al de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ;

B/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

DERDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE NAAM

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen in "IMMO HOMEPAGE".

VIERDE BESLUIT - VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast als volgt :

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één  Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "IMMO HOMEPAGE".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, Hasseltsebaan 150.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

- het beheer, de bewaring, valorisatie en uitbreiding van roerend en onroerend vermogen

- de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle

ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere ; de verwerving van

eender welke titels of rechten in dergelijke ondernemingen door middel van participatie, inbreng,

onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin van het woord bijstaand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, om het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer

het uitoefenen van de mandaten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij mag zich borgstellen, haar onroerende goederen hypothekeren en haar handelszaak in pand geven voor verbintenissen door derde personen aangegaan

- groot-en kleinhandel, in- en export, levering van fantasieartikelen, meubelen, kantoormeubilair, woningtextiel, verlichtingstoestellen, en aanverwante artikelen

- advies in begeleiding in kantoor- en woonrichting

De vennootschap kan zowel in het binnen- als in het buitenland alle verrichtingen doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks bevorderen.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan slechts ontbonden worden door gerechtelijke beslissing of door beslissing van de

buitengewone algemene vergadering, genomen op wijze vereist door statuten-wijziging.

TITEL TWEE  KAPITAAL

Artikel vijf  KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door vijf duizend (5000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Plaatsing  Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort

worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen, welke een volgnummer hebben;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden;

4. bij de inschrijving van een vennoot in het register van aandelen, wordt aan hem een certificaat van die inschrijving overhandigd

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

ALGEMEEN

Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze of bezwarende titel, noch

overgedragen worden bij overlij-iden aan een persoon die geen vennoot is, dan met toestemming van alle

medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand of overdracht.

Op deze regel wordt uitzondering gemaakt ten gunste van de erfgenamen in rechte lijn van de vennoten.

Deze worden van rechtswege vennoten bij het overlijden van hun rechtsvoorgan-,ger.

GOEDKEURING-VOO RKOOPREC HT

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten geldt, voor overdracht en afstand van

aandelen waarvoor de goedkeu-'ring vereist is, ook het hierna vermelde voorkoop-'recht.

1. In geval dat de vennootschap één aandeelhouder telt wordt:

a) Tot de overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aande-den door de enige vennoot alleen beslist.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, de vennoot-'schap van rechtswege ontbonden en worden de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Ingeval de vennootschap twee leden telt, en zo hierom-'trest geen andere schikking genomen wordt door de veennoten, moet de vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voorre-men laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woon-plaats van de voorgestelde ovememer(s), van het aantal aande-len dat hij zinnens is af te staan. De medevennoot zal, bij uitoefening van zijn voorkooprecht, alle of een deel van de aange-boden aandelen persoonlijk mogen aankopen of laten kopen door een door hem gekozen derde persoon, voor wie hij solidair borg staat, en die evenwel moet aanvaard worden door de overdrager, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, deel blijft uitmaken van de vennootschap.

Binnen veertien dagen na toezending van de brief van de eventu-ele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten:

- ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent;

- ofwel dat hij genoemd recht niet uitoefent en met de overdracht instemt. De reden waarop de beslis-sing steunt dient niet te worden vermeld.

Bij gebreke zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze te sturen, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht. Tenzij overeenkomst tussen beide vennoten, zal de prijs bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

Indien de vennootschap meer dan twee leden telt en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door alle vennoten, zullen de hiemavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan moet zijn voornemen aan de vennootschap laten kennen bij aange-tekende brief waarin alle inlichtingen warden verstrekt waarvan spraken voormeld.

Binnen acht dagen na bepaling van de prijs door de expert, waarvan spraken hiema, moeten de zaakvoerders aan de verschil-lende vennoten een aangetekende brief sturen waarin de ontworpen overdracht wordt bekend gemaakt, met aanduhding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgéstelde overre-mer(s), van het aantal aandelen dat de overdrager zinnens is af te staan, en waarin aan iedere vennoot wordt gevraagd of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden aande-den aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toelaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele " overdrager.

Binnen veertien dagen na de toezending van dit bericht moeten de verschillende vennoten aan de zaakvoerders een aange-tekende brief sturen waarin zij hun beslissing laten kennen, te weten:

- ofwel dat zij hun voorkooprecht uitoefenen;

- ofwel dat zij genoemd recht niet uitoefenen en instem-men met de overdracht. De reden waarop de beslissing steunt dient niet te worden vermeld.

Bij gebreke hun antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze te sturen, worden zij geacht in te stemmen met de overdracht.

De zaakvoerders moeten de uitslag van de raadpleging van de vennoten bekend maken aan de eventuele overdrager alsme-de aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkoop-recht te willen uitoefenen, en zulks bij aange-tekende brief binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de venno-ten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

Het voorkooprecht van de vennoten zal slechts dan daad-werke-lijk en definitief worden uitgeoefend, wanneer:

1) de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht, zodat de overdrager zeker is dat door de uitoefe-ving van het voorkooprecht al deze aandelen overge-dragen worden; ofwel;

2) de overdrager zich ermede akkoord verklaart hun voorkoop-recht gelijktijdig uit te oefenen, en voor zover zij geen andere schikking treffen onder hen, zullen de aan te kopen aandelen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aande-len die zij reeds bezitten. Indien, na deze proportionele verdeling zeke-re, onder de aan te kopen aandelen, niet konden worden toege-kenel, dan zullen deze aan-delen door de zaakvoerders worden verloot onder de venno-ten die het voorkooprecht hebben uitgeoe-fend.

De loting zal geschieden in aanwezigheid van de betrok-ke-nen of nadat deze laatsten tot de loting werden uitgenodigd bij aange-itekende brief.

De prijs waarop de aandelen zullen overgenomen worden door uitoefening van het voorkooprecht zal deze zijn vastgesteld door een expert aangeduid in gemeen overleg tussen zaak-voerders en verkoper en bij gebrek aan overeenkomst door de Voorzitter van de Rechtbank van Koop-handel.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrach-ten van aandelen, ook dan wanneer zij geschieden bij openbare toewijzing bij aanbod, vrijwillig of krachtens een gerechtelij-ke beslissing. In dit geval, wordt het bericht van overdracht uitgangspunt van de hierboven bepaalde termijnen, hetzij het door de overdrager, hetzij het door de koper bij toewijzing gegeven wordt. Bij openbare toe-wijzing zal vanzelf-'sprekend de tussenkomst van een expert overbodig zijn.

SCHENKING VAN AANDELEN

In geval van schenking van maatschappelijke aandelen onder levenden wordt (worden) de begiftigde(n) enkel ven-no(o)t(en) na goedkeuring door de medevennoten van de schenker, overeen-komstig bovenstaande bepalingen betreffen-de de vrijwillige overdracht onder levenden ten bezwarende titel. Er kan evenwel geen voorkooprecht worden uitgeoe-fend door de medevennoten van de schenker. De goedkeuring is niet vereist ingeval van schenking ten gunste van de afstammelingen van de schenker-vennoot.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in recht ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Artikel elf  CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt. De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast. bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De zaakvoerder(s).mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien  BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien  NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vernield in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR  VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ton minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel achttien  ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

in geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan dot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT - BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit de volgende personen te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders:

- Mevrouw VAN WINKEL Reinhilde, voornoemd; - de Heer VAN de BROEK Stephan, voornoemd, beiden onbezoldigd.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen

te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

"

ZESDE BESLUIT - OPDRACHT TOT COORDINATIE  VOLMACHTEN

. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

" De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw VAN WINKEL Reinhilde met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

FISCALE VERKLARING

Deze omvorming geschiedt niet toepassing van de voordelen van artikelen 774 tot 784 van het Wetboek van vennootschappen, van artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 11 van het wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en van artikel 124, paragraaf 2 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Notaris Paul KREMERS te Luik

Tegelijkertijd neergelegd :

- een expeditie van de akte van 15 december 2011

- het verslag van de bedrijfsrevisor (bvba Hubert Vencken Bedrijfsrevisor}

- het versalg van de bestuurderd

- Voor-

; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 20.07.2011 11310-0367-012
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.08.2010 10477-0155-012
02/03/2010 : HA080993
25/08/2009 : HA080993
29/08/2008 : HA080993
27/08/2007 : HA080993
14/07/2006 : HA080993
22/08/2005 : HA080993
15/07/2005 : HA080993
29/07/2004 : HA080993
06/08/2003 : HA080993
18/09/2002 : HA080993
03/12/1997 : HA80993
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 30.08.2016 16511-0598-010

Coordonnées
IMMO HOMEPAGE

Adresse
HASSELTSEBAAN 150 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande