IMMO JANS & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO JANS & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.124.862

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.07.2014, NGL 23.08.2014 14457-0205-011
04/06/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o0 cie./1V-2/1 g62

Benaming (voluit) : IMMO JANS & PARTNERS (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3700 Tongeren Kerkberg 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Tekst:

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Biizen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op veertien mei tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

.-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBRUGGE CONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3700 Tongeren, Wijkstraat 88.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.367.117.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Joel Vangronsveld te Eigenbilzen op 13 maart 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 31 maart 2001, onder nummer 20010331-446, waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoeders te weten -de Heer JANS Danny, wonende te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

Hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 01 maart 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 15 maart 2007, onder nummer 07040835.

-Mevrouw JACKERS Danielle, wonende te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

Hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 08 november 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 22 november 2011, onder nummer 11175607.

2,-De coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "JAVA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0446.726.570.

Opgericht ingevolge onderhandse akte van 08 februari 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 18 maart 1992, onder nummer 920318-341, waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar bestuurders te weten : -de Heer JANS Lambert, wonende te 3700 Tongeren, Kerkberg 5.

Hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 31 juli 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 31 augustus 2006, onder nummer 06137083. -Mevrouw JACKERS Danielle, wonende te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

Hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 08 november 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van 22 november 2011, onder nummer 11175605.

3.-De Heer JANS Danny Hugo Alain Elly Bart, geboren te Tongeren op zeven mei negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.05.07 343-50, echtgenoot van mevrouw JACKERS Danielle, wonende te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

4.-Mevrouw JACKERS Danielle Catharina, geboren te Tongeren op negen augustus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*12099589





neergeiegd ter grime der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 3 -05- 2012

De Hoofdgriffieriffie

04/06/2012

Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.08.09 072-96, echtgenote van de Heer JANS

Danny voormeld, wonende te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam `IMMO

JANS & PARTNERS'.

Het kapitaal bedraagt zeshonderd vijftig duizend euro

(¬ 650.000,00) vertegenwoordigd door zeshonderd vijftig (650) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/zeshonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De zeshonderd vijftig (650) aandelen werden als volgt onderschreven:

1,-BVBA VERBRUGGE CONSULTING

voornoemd sub 1: titularis van driehonderd

vierentwintig aandelen : 324,-

2.-CVOA JAVA voornoemd sub 2 :

titularis van driehonderd vierentwintig

aandelen ; 324,-

3.-De Heer JANS Danny voornoemd sub 3

titularis van één aandeel : 1,-

4.-Mevrouw JACKERS Danielle voornoemd

sub 4 : titularis van één aandeel ; 1,-

Totaal : zeshonderd vijftig aandelen : 650,-

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten bedrage van ¬ 300.000,00. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van DRIEHONDERD DUIZEND EURO

(¬ 300.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 751-2059605-44 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Axa Bank Europe,

Een bankattest, gedateerd op 02 april 2012 werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Kerkberg 1.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap stelt zich tot doel:

I. De ondememinq in onroerende " oederen welke onder meer omvat:

a.-de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

b.-adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

c.-het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d.-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen;

e.-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; f.-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen;

g.-het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

h.-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van

aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het. even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

1,-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

j.-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Il. Projectontwikkeling

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

-de Heer JANS Danny voornoemd

-Mevrouw JACKERS Danielle voornoemd

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de al dan niet bezoldiging van het mandaat van de zaakvoerder zal bepaald worden bij beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Joel VANGRONSVELD

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

f ' ..

Voor-

béhouden

aan het

e gist

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

04/06/2012

Coordonnées
IMMO JANS & PARTNERS

Adresse
KERKBERG 1 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : Berg
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande