IMMO-LOIX

NV


Dénomination : IMMO-LOIX
Forme juridique : NV
N° entreprise : 421.500.335

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be II

a

Bt

StE





11 1111011111188 A°8

NiTEUR BE

5 -05- 20

*14097647*

SCH STAA

. .......

_GE

4 SRI

Neergelegd ter grltfle der rechtbank y. koophandel Arborpeni etd. Teneren

.2 2 -04- 2014

Ebe grinier,Griffie

Ondernemingsnr : Immo Loix

Benaming

(voluit) : ("le "1 " S.e° " 3 r.

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Prinsenweg 3 - 3700 Tongeren

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren op 16-10-2013, werd overgegaan tot de

Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "IMMO LOIX", met zetel te 3700

Tongeren, Prinsenweg 3, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Tongeren onder het

ondernemingsnummer 0421500.335.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Hougaerts te Tongeren op vijf mei negentienhonderd

éénentachtig, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig mei volgend onder

nummer 1014-25, meerdere malen gewijzigd en voor de laatste maal bij buitengewone algemene vergadering

verleden voor notaris Joseph Hougaerts te Tongeren op dertig mei tweeduizend en één, gepubliceerd in de

bijlage van het Belgisch Staatbiad van negenentwintig juni daarna, onder nummer 20010629-76.

Deze vergadering had volgende agenda;

1. Vervanging van de huidige tekst van de statuten door de navolgende tekst:

"A. VORM -NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "IMMO LOIX",

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur..

Artikel 3-Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Prinsenweg 3.

Bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden over-'gebracht, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkanto-'ren oprichten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het bebouwen en verbouwen, het beheer, het verkavelen of herverkavelen, de afbraak of verbetering, de uitbating van, en het in waarde brengen van onroerende goederen.

2. Onroerende goederen voor rekening van derden beheren en daartoe alle noodzakelijke handelingen en daden stellen; aan derden alle diensten verlenen bij het afsluiten van welkdanig contracten ook die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel;

3. Rechtstreeks of onrechtstreeks aile contracten afsluiten die verband houden met de verzekeringssector, het spaarwezen; lenings- of financieringsmaatschappijen, en in het algemeen te werken als agent voor de door de Belgische Wetgeving erkende verzekerings-, spaar-, lenings- en financieringsmaatschappijen. Zij mag alle onroerende verhandelingen doen, leningen, kredietopeningen aangaan zelfs met pandstelling of hypotheek, ieder lening of kredietopening, met of zonder voorrecht waarborgen; alle roerende, financiële en grondpandelijke bewerkingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening en (of voor rekening van derden op alle plaatsen en op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren.

Zij heeft eveneens tot doel:

-de kleinhandel in nieuwe motorvoertuigen en onderdelen;

 .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

à. I -de kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge -de kleinhandel ln luchtbanden voor motorvoertuigen en rijwielen;

-de groothandel in nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, met uitzondering van motorrijwielen en

bromfietsen;

-de groothandel in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen;

-de groothandel en verhuring van machines, wektuigmachines, gereedschap en toebehoren voor de houtbewerking / machines, wektuigmachines, gereedschap en toebehoren voor de metaalbewerking / textielmachines en daarbij behorend materieel en outillage / door een motor aangedreven machines, pneumatische machines en hydraulische machines / materieel voor aannemers / hijstoestellen, los- en laadtoestellen, weegtoestellen / machines, materiaal en uitrusting voor drukkerijen;

-uitvoering van hijs-, montage-, en sloopwerken;

-goederenvervoer over land, te water en door de lucht in binnen- en in buitenland;

-transportbemiddeling;

-onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van machines;

-onderneming voor het verhuren van autovoertuigen;

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënnzestigduizend vijfhonderd Euro (E 62.000,-)

Het is verdeeld in duizend zeshonderd negenendertig aandelen zonder nomina-'le waarde, maar met een fractiewaarde van 111.639ste.

Artikel 6 - Aandelen op naam.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

C. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 7 - Benoeming en ontslag van bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, tenminste bestaande uit het mini-'mum aantal leden dat door de wet voorzien is. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de wettelijk bepaalde minimumduur. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Artikel 8 - Besluitvorming.

De raad van bestuur beraadslaagt en besluit als een college.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten-'min-iste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoo-idigd is op de vergadering. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem. De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax en/of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor een vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts een medelid van de raad vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzaak en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dat wordt gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voor-meld document ondertekent. De schriftelijke besluitvorming is uitgesloten in de door de wet be-'paalde gevallen.

Artikel 9.

De mandaten van de bestuurders en van de afgevaardigde bestuurders worden kosteloos ultgeoefend, vcor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Artikel 10.

Tegenstrijdig belang Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij gehouden de bepalingen van de vennootschappenwet na te komen.

Artikel 11 - Intern bestuur - Beperkingen

1) De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

2) Dagelijks bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan

- één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

- één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder.

- één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan,

Artikel 12- Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als colle-ige, wordt de vennootschap in en buiten rechte, in aile rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereist en van een ministeriele ambtenaar, rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders waarvan één steeds de afgevaardigde be-istuurder dient te zijn.

Artikel 13 - Toezicht op de vennootschap

In de door de wet vereiste gevallen zal de controle op de financiële toe-stand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan een of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast, Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

D ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt, Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 15 - Plaats van vergadering

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in iedere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 16- Toelating tot de vergadering

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen vii6r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Artikel 17- Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, en met name van de we-iderzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten vaststellen en eisen dat deze ten laatste vijf vrije dagen voor de algemene vergadering op de door de raad aangeduide plaats worden neergelegd.

Artikel 18 - Stemrecht

Elk aandeel met stemrecht heeft recht op een stem.

Artikel 19. Aandelen in onverdeeldheid - vruchtgebruik op aandelen

Wanneer een of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gebeurd is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Vruchtgebruik op aandelen: indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, zullen - behoudens

afwijkende overeenkomst tussen partijen en met uitzondering van het wettelijk voorkeurrecht bij

kapitaalverhoging in geld - de aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker. E. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 20. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, de jaarrekening, alsmede een verslag betreffende hun beleid, indien dit wettelijk vereist is, overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een ge-.heel. De bestuurders leggen binnen de dertig dagen

à Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge t

na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, deze jaarrekening evenals de overige wettelijk vereiste documenten bij de Nationale Bank van België neer,

Artikel 21. Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden,

Artikel 22. Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om met inachtname van de wettelijke voorschriften, interim-dividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interim-dividend in hetzelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan zes maand na het vervallen van het eerste interim-dividend,

F. ONTBINDING VEREFFEN ING

Artikel 23. Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter of bij besluit van de ahgemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 24, Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 25. Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

Artikel 26. Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening en na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding gestort is, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volstorte effecten,

G. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 27,

De aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland

hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen,

betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende zaken van de vennootschap."

2. Benoeming van de heer LOIX Jimmy tot bestuurder met terugwerkende kracht,

3. Bevestiging van de benoeming van de heer LOIX Jimmy tot gedelegeerd bestuurder.

4. Bekrachtiging van de handelingen gesteld door de heer LOIX Jimmy als gedelegeerd bestuurder.

5. Machtiging aan de raad van bestuur om de beslissingen uit te voeren en aan de ondergetekende notaris om de statuten te coördineren aan de hand van de genomen beslissingen.

BERAADSLAGING

Eerste beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de huidige tekst van de statuten integraal te vervangen door de voormelde, zoals vermeld onder punt 1, van de agenda.

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om over te gaan tot de benoeming van de heer LOIX Jimmy tot bestuurder met terugwerkende kracht van 17 juni 2011, zijnde rechtzetting van de vergetelheid van de algemene vergadering de dato 17 juni 2011.

Derde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van de heer LOIX Jimmy tot gedelegeerd bestuurder met terugwerkende kracht van 17 juni 2011, zijnde bekrachtiging van de beslissing van de algemene vergadering de dato 17 juni 2011 (waarbij de heer LOIX Jimmy voornoemd enkel tot gedelegeerd bestuurder werd benoemd en niet tot de hoedanigheid van bestuurder), met welke beslissing de Raad van Bestuur voornoemd verklaart in te stemmen.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om over te gaan tot de bekrachtiging en goedkeuring van de handelingen gesteld door de heer LOIX Jimmy als gedelegeerd bestuurder sedert 17 jure 2011,

.! Vbor-, behouden aan het Belgisch Staatsbfad Vijfde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de raad van bestuur te gelasten om de beslissingen uit te voeren en de ondergetekende notaris om de statuten te coördineren aan de hand van de genomen beslissingen.





(G et. Notaris Jean-Marie Thijs

Tegelijk neergelegd uitgifte van de akte - gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van jj1j. B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : TG053096
01/07/2013 : TG053096
27/06/2012 : TG053096
22/09/2011 : TG053096
29/06/2011 : TG053096
05/07/2010 : TG053096
09/07/2009 : TG053096
03/07/2008 : TG053096
28/06/2007 : TG053096
12/03/2007 : TG053096
05/07/2006 : TG053096
07/07/2005 : TG053096
30/06/2005 : TG053096
05/07/2004 : TG053096
30/07/2003 : TG053096
12/07/2001 : TG053096
21/07/2000 : TG053096
23/07/1999 : TG053096
11/12/1993 : TG53096
25/07/1987 : TG53096
01/01/1986 : TG53096
19/03/2018 : TG053096

Coordonnées
IMMO-LOIX

Adresse
PRINSENWEG 3-5 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande