IMMO LOURDAUX, AFGEKORT : IML

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO LOURDAUX, AFGEKORT : IML
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.500.626

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0354-010
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.06.2013 13185-0558-010
18/01/2012
ÿþ(Pied

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsbla

Moa Word 11.1

â In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophettd8i

;; ln 2012

te Hfitterd-T

" 12016368"

o )(d 2. e--3- &)(3-C ~G

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Immo Lourdaux

(verkort) : I ML

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Industrieweg 3 - 3990 Peer

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 29 december 2011 voor Meester Nico wanhout, geassocieerd notaris te Peer, blijkt dat de heer LOURDAUX Frans en zijn echtgenote mevrouw GIJBELS Mariette Aldegonda Joanna, wonend te 3990 Peer, Industrieweg 3, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam IMMO LOURDAUx, afgekort IML. Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3990 Peer, Industrieweg 3.

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijke kapitaal, enzoverder;

- handel in eigen onroerend goed;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer: adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor eigen rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-- Het verwerven en beheren van roerend patrimonium, met inbegrip van participaties in vennootschappen, het bevorderen van oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen.

- Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen).

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen de van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd vijfennegentigduizend euro (¬ 395 000,00) en is verdeeld in driehonderd vijfennegentig (395) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de oprichters voormeld als volgt:

INBRENG IN NATURA.

Comparanten verklaren in te brengen in de vennootschap:

Stad Peer - eerste afdeling

Garagewerkplaats met aanhorigheden op en met grond, gelegen Industrieweg +3 kadastraal gekend volgens titel als sectie A, deel van nummers 389/D, 392/E en 385/G en volgens recent uttreksel uit de kadastrale legger als sectie A nummer 392/T voor een oppervlakte van achtendertig are zevenenzeventig centiare (38a 77ca).

Geschat in volle eigendom op driehonderd vijfennegentigduizend euro (¬ 395 000,00).

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken, Bedrijfsrevisor", met zetel te 3960 Bree, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, heeft het verslag opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen op tweeëntwintig december tweeduizend en elf. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van het onroerend goed ten bedrage van 395.000,00 EUR in de op te richten BVBA IMMO LOURDAUX is gebleken dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 395.000,00 EUR die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; de waardering is gebaseerd op een schatting opgesteld door een onafhankelijk expert;

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 395 aandelen van BVBA IMMO LOURDAUX voor de heer Frans LOURDAUX en mevrouw Mariette GIJBELS.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting." VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de inbrengers driehonderd vijfennegentig (395) nieuwe aandelen toegekend, die aanvaard worden voor hun gemeenschappelijk huwelijksvermogen.

III. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de eerste vrijdag van juni om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker. V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in eenendertig december van hetzelfde jaar. Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder verhouding van ieders aantal aandelen algemene vergadering genomen op voorstel tijdstip en de wijze bepalen waarop warden uitbetaald.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

C. Worden voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerders benoemd de heer Lourdaux Frans voormeld en de Heer Lourdaux Wim, echtgenoot van mevrouw Gijbels Alie Nele Maria, wonende te 3990 Peer, Industrieweg 5.

Voor analytisch uittreksel,

jan CIoct & Ntso Vanhout

Geassocieerde notarissen

Steenweg wijchmaa149 H - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte;

verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de oprichters.

toebehoren, ten aanzien een enkele door alle

de vennoten verdeeld naar ingevolge beslissing van de van de zaakvoerders, die het eventuele dividenden zullen

op één januari en eindigt

op

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO LOURDAUX, AFGEKORT : IML

Adresse
INDUSTRIEWEG 3 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande