IMMO PAREL

BV CVBA


Dénomination : IMMO PAREL
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 578.920.942

Publication

06/02/2015
ÿþ.L=}6& f 1

r

r'

(IlbS\

tin de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Neemelegd ter griffie der rechtbank 3 V. kophandel Antwerpen, af d. Tongen..

2 7 -01- 2015



Voor- h NI

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



" 15020,2

1 griffpfiffie







Benaming 4 S 7 8 . 9 2 0' 9 4 2

(voluit) : IMMO PAREL

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 38(i0 Borgloon - Nieuwstraat 1/B (volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, op tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien, nog niet geregistreerd, blijkt dat een coöperatieve ven-onootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming : "IMMO PAREL".

2. Zetel

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 3840 Borgloon, Nieuwstraat 1/B.

3. Identiteit oprichters

1. De heer GROMMEN Lieven Maria Jozef, geboren te Sint-Truiden op negen maart negentienhonderd vijftig, wonende te 3840 Borgloon, Kogelstraat 1/A.

2. De heer LOWETTE Hendrik Paul Maria, geboren te Sint-Truiden op drieëntwintig februari negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 3840 Borgloon, Broekstraat 7.

3. De heer COLMONTS Wilfrid Joseph Marie, geboren te Tongeren op vijftien mei negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3840 Borgloon, Stationsstraat 29.

4. Mevrouw VANAEKEN Margot Ghislaine Christiane, geboren te Sint-Truiden op negen februari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3840 Borgloon, Schanzestraat 3/B.

5. Mevrouw DEWEERDT Leen Sofie Maria Jozef, geboren te Herentals op tweeëntwintig september negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3840 Borglaon, Oorsprongstraat 70.

6, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Erik Naben", de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3840 Borgloon, Nieuwesteenweg 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0826.178.001.

4. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFENDERTIGDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 235.600,00) en is vertegenwoordigd door achtendertig (38) gelijke aandelen op

naam met een nominale waarde van zesduizend twee honderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel.

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600).

Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst en is valstort.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de

algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal TWEEHONDERD ZEVENTIEN DUIZEND EURO (¬ 217.000).

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding,

respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze

verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

Er wordt op ingeschreven als volgt :

1. De heer GROMMEN Lieven, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van', drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00) in.

2. De heer LOWETTE Hendrik, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van, drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00) in.

3. De heer COLMONTS Wilfrid, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00) in.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. Mevrouw VANAEKEN Margot, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00) in.

5. Mevrouw DEWEERDT Leen, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van achttien duizend zeshonderd EUR ( ¬ 18.600) in.

6. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Erik Noben", de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3840 Borgloon, Nieuwesteenweg 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0826.178.001, brengt in de vennootschap een som ter grootte van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00) in.

TOTAAL VAN DE 1NBRENGSTEN: TWEEHONDERD VIJFENDERTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 235.600,00)

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen met een nominale waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel toegekend

Aan de heer GROMMEN Lieven, zeven (7) aandelen ter waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00).

Aan de heer LOWETTE Hendrik, zeven (7) aandelen ter waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00),

Aan de heer COLMONTS Wilfrid, zeven (7) aandelen ter waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van drieënveertigduizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00).

Aan mevrouw VANAEKEN Margot, zeven (7) aandelen ter waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00),

Aan mevrouw DEWEERDT Leen, drie (3) aandeel ter waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 18.600,00).

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Erik Noben", zeven (7) aandelen ter waarde van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) per aandeel, hetzij voor een totale waarde van drieënveertig duizend vierhonderd EUR (¬ 43.400,00).

Totaal achtendertig (38) aandelen

De inschrijvers verklaren dat aile aandelen waarop zij ingeschreven hebben volgestort zijn, behoudens de aandelen van mevrouw DEWEERDT Leen dewelke voor louter EEN/DERDE volstort zullen worden. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld TWEEHONDERD DRIEËNTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 223.200,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer BE96 0689 0177 7705 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank N.V, met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op een en twintig januari tweeduizend vijftien.

5. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien, en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één oktober tweeduizend veertien voor rekening van de vennootschap in vorming werden gedaan bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Reserves, winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo

Jaarlijks wordt, op de zuivere aanwinsten, een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering, die binnen de grenzen bepaald in het interne reglement en in de statuten elk jaar verplicht is om een gedeelte van de winst aan de aandeelhouders uit te keren, beslist tot uitkering en de verdeling van de winst, volgens de verdeelsleutel vervat in het interne reglement, en rekening houdend met de statuten.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden uitbetaald worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden door de

algemene vergadering verkozen onder de vennoten. De bestuurders worden benoemd voor een duur bepaald

door de algemene vergadering. Na het verstrijken van het mandaat zijn de bestuurders herbenoembaar.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en

toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in rechte als college.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door iedere bestuurder die alleen optreedt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van

VIJFDUIZEND (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van de helft plus één van

het aantal bestuurders van het vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden

ingeroepen tegen derden.

Worden heden ais bestuurders benoemd door de buitengewone algemene vergadering van de

vennootschap IMMO PAREL CVBA op heden gehouden onmiddellijk na de oprichting, waaraan alle voormelde

vennoten deelnemen, welke beslissing met eenparigheid van stemmen werd genomen:

-De heer GROMMEN Lieven , voornoemd, , die aanvaardt;

-De heer LOWETfE Hendrik, voornoemd, die aanvaardt;

-De heer COLMONTS Wilfrid, voornoemd, die aanvaardt;

-Mevrouw VANAEKEN Margot, voornoemd, die aanvaardt;

-Mevrouw DEWEERDT Leen, voornoemd, die aanvaardt;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Erik Noben", de maatschappelijke zetel

gevestigd is te 3840 Borgloon, Nieuwsesteenweg 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder

nummer 0826.178.001, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Noben, voornoemd, die aanvaardt.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Daarna zijn de bestuurders in raad van bestuur

bijeengekomen om tot voorzitter te benoemen : de heer GROMMEN Lieven, voornoemd.

8. Commissaris

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft

iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of

meer controlerende vennoten, die zij benoemt en te alle tijde kan ontslaan.

Op grond van artikel 15, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen acht de vergadering zich vrijgesteld

van de benoeming van één of meer commissarissen.

9. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Beheer van een eigen onroerend en roerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; Aile verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende

goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde

personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

il. De organisatie en de uitvoering van algemene diensten die nodig of nuttig zijn ter ondersteuning van een

dokterspraktijk, centrum voor de uitbouw van eerste lijn geneeskundige zorg.

De inrichting van een medisch secretariaat.

Het aankopen en huren van alle medische apparatuur en machines.

Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen.

III. huisartspraktijken, het beoefenen van de algemene geneeskunde."

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële -, roerende- en onroerende

verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van

haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door aile middelen mogen samenwerken met, of deelnemen aan aile ondernemingen

of vennootschappen, die, éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn,

grondstoffen te verschaffen en de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op

welke wijze ook,

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

De vennoten verklaren ingelicht te zijn over het feit dat bepaalde handelsactiviteiten slechts kunnen

uitgeoefend worden mits zij houder zijn van het voor die activiteit vereiste attest.

Het doel kan gewijzigd warden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten

overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen is

gesteld.

10. Jaarvergadering

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de vierde donderdag van de maand

mei om dertien uur 's middags (13.00 uur).

indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vierde donderdag van de maand mei tweeduizend zestien om

dertien uur (13.00 uur).

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór registratie naar analogie van artikel 3.12.3.0.5. §2, 2° van

De Vlaamse Codex Fiscaliteit en in toepassing van

de Administratieve Beslissing van 27 juni 1996, met als enig doel

neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

, 'a

K .

- expeditie oprichtingsakte dd. 22 januari 2015;

- bankattest

- intem reglement dd. 22 januari 2015.

7

r

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 25.06.2016 16217-0388-012

Coordonnées
IMMO PAREL

Adresse
GRAETHEMPOORT 5 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande