IMMO V-V

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO V-V
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.809.491

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13253-0309-013
14/01/2013
ÿþA, 41, mod 11.1

-f .n.134 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





nachtbank van koophandel

0 2 JAN. 2013

te HAS,SEELT

Griffie

Ondernerningsnr : BE0427.809.491

Benaming (voluit) ; IMMO V-V

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van naamloze vennootschap

Zetel : Gouverneur Verwilghensingel 22

3500 Hasselt

Onderwerp akte ; BV ovv NV: omzetting in BV ovv BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 9 9 i december 2012 neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende; beslissingen werden genomen:

WIJZIGING VAN ARTIKEL 16 VAN DE STATUTEN,

De vergadering der aandeelhouders beslist de derde alinea van het; huidig artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen dàori volgende alinea: "De algemene vergaderingen van aandeelhouders; worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op een andere plaatsi vermeld in de bijeenroep ingsberichten voor deze vergaderingen".

VASTSTELLING VAN' DE OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN;

TOONDER IN AANDELEN OP NAAM. "

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2011 de aandelen] van onderhavige vennootschap die aan toonder luiden, en gedrukti waren, omgezet .werdon in aandelen op naam en tevens vernietigd; werden.

De " vergadéring der aandeelhouders beslist het betreffend artikel in de statuten aan te passen.

VOORLEGGING VAN HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR HOUDENDE - DE TOELICHTING BIJ HET VOORSTEL TOT OMZETTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IN EEN

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID, DE SAMENVATTENDE STAAT VAN HET ACTIEF EN HET PASSIEF EN HET VERSLAG -VAN DE BEDRIJFSREVISOR OMTRENT DE OMZETTING .

Devoorzitter legt volgende stukken voor aan de vergadering:

i = de smenvattende staat van het actief en het passief van de vennootschap per 30 september 2012, hetzij niet ouder dan drie

maanden; . - _ '

het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm; _____._ __ _ __ ______. _ _,_ __v__an _een_ beslofen :_yennoots~ha~ _mei__beperkte_ aansprakelijkheid__~IRA~.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

k Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

t

1

I llIl IIllI~I1IY NVV NIT

*i3ooea~s*

mod 11.1

NICOLA1J, bedrijfsrevisor", kantoorhoudende te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, en dit omtrent de omzetting. Dit verslag werd opgesteld op 14 december 2012. De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, die het bestuursorgaan van de NV IMMO VV met zetel te Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 22, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is een overwaardering gebleken waarvan het netto-bedrag 4.175, 76 EUR bedraagt.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat per 30 september; 2012, nà aftrek van bovengenoemde overwaardering, bedraagt 271.524,33 EUR en is niet kleiner dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 167.576,02 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht".

De aandeelhouders nemen inzage in gemelde stukken en ontslaan de voorzitter de lezing ervan.

ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID, GOEDKEURING VAN DE STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS.

De vergadering der aandeelhouders beslist het vrijwillig ontslag te aanvaarden van haar voltallige raad van bestuur zijnde:

- De heer SMEETS Jean-Michel José Marcel, wonende te 3500 Hasselt, Beukenhoflaan 39

- Mevrouw SWERTS Victoire Henriette Joannes Marie, wonende te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 22

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAS CENTER", met zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 22  BTW BE 0426.283.524 (voorheen de naamloze vennootschap "LAS CENTER").

Het ontslag van bestuurders werd ingediend onder de opschortende voorwaarde van omzetting van de vennootschap in een burgerlijke' vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de goedkeuring der statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en benoeming van de, zaakvoerder.

OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering der aandeelhouders beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij toepassing van artikel 775 en volgende van het Wetboek van. vennootschappen, zodat deze omzetting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

geèn verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activiteiten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

De activa en de passiva, de afschri;vingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit, die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap worden gehouden voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012.

Alle verrichtingen, die sedert 1 oktober 2012 werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat het kapitaal zal vertegenwoordigd worden door zeshonderd zesenzeventig (676) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. BENOEMING ZAAKVOERDERS.

De vergadering der aandeelhouders beslist tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur, ingaande op heden: - De heer SMEETS Jean-Michel;

- De naamloze vennootschap "LAS CENTER", met zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 22, BE 0426.283.524 RPR Hasselt, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: heer Smeets Jean-Michel, voornoemd.

Zij verklaren ieder afzonderlijk dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

GOEDKEURING VAN DE STATUTEN.

Vervolgens beslist de vergadering der aandeelhouders de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm en rekening houdend met de voorheen genomen beslissingen vast te stellen zoals hierna volgt: (bij uittreksel)

ARTIKEL 9

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "IMMO V-V".

ARTIKEL 2

De vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 22.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en_ die van. aard zijnde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" A

~ , L

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België, als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best acht.

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijke doel zouden doen verliezen.

Artikel 4: Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 19 december 1984.

ARTIKEL 5

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op honderdzevenenzestigduizend vijfhonderd zesenzeventig Euro twee cent (¬ 167.576,02) en is vertegenwoordigd door zeshonderd zesenzeventig (676) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan' niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, natuurlijk persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de ambtsbeëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf', indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Op de laatste blz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Is èr meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

ARTIKEL 13

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten. Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door', mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

ARTIKEL 17

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. ARTIKEL 18

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vô6r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

ARTIKEL 19

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

ARTIKEL 22

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

'

mai 1 i.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

}

ARTIKEL 24

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 25

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

ARTIKEL 26

leder in de vreemde gehuisveste vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar, is gehouden ter uitvoering van deze statuten in België huisvesting te kiezen. Bij gebreke zal hij aanzien worden als hebbende woonst gekozen op de maatschappelijke zetel.

VASTSTELLING VAN DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de vennootschap omgezet is in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goedgekeurd werden en de zaakvoerder benoemd werd, zodat de opschortende voorwaarde vermeld in agenda-punt E, gerealiseerd is en het ontslag van de bestuurders definitief is.

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering der vennoten beslist het kapitaal te verminderen met honderdachtenveertigduizend zevenhonderd twintig Euro (¬ 148.720,00) om het kapitaal te brengen van honderdzevenenzestigduizend vijfhonderd zesenzeventig Euro twee cent (¬ 167.576,02) op achttienduizend achthonderd zesenvijftig Euro twee cent (¬ 18.856,02)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.

door terugbetaling in geld op ieder aandeel van een som van tweehonderd twintig Euro (¬ 220,00) zonder vernietiging van aandelen. Het kapitaal bij de oprichting bedroeg zes miljoen zevenhonderdzestigduizend Belgische frank (6.760.000 BEF) en werd gevormd door inbreng in natura en inbreng in geld.

De terugbetaling heeft aldus plaats op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal.

MODALITEITEN VAN DE KAPITAALVERMINDERING.

De beslissing tot kapitaalvermindering betreft een reële kapitaalvermindering door terugbetaling in geld aan de vennoten, in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Ondergetekende notaris heeft de vennoten gewezen op het feit dat de terugbetaling niet mag geschieden, zo binnen de twee maanden na bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen. Worden door de schuldeisers zekerheden vereist, dan kan deze terugbetaling slechts plaatsvinden zo de schuldeisers voldoening hebben gekregen overeenkomstig gemeld artikel.

De terugbetaling aan de vennoten, zal gebeuren na gemelde termijn en voor zover de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMINDERING

GEREALISEERD WERD.

De vergadering der vennoten stelt vast dat de kapitaalvermindering gerealiseerd werd en dat het kapitaal thans achttienduizend achthonderd zesenvijftig Euro twee cent (¬ 18.856,02) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zeshonderd zesenzeventig (676) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

KAPITAALVERHOGING

De vergadering der vennoten beslist het kapitaal te verhogen met duizend honderd drieënveertig Euro achtennegentig cent (¬ 1.143,98) om het kapitaal te brengen van achttienduizend achthonderd zesenvijftig Euro twee cent (¬ 18.856,02) op twintigduizend Euro (¬ 20.000,00) door omzetting van beschikbare reserves in kapitaal en zonder creatie van nieuwe aandelen.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING GEREALISEERD WERD.

De vergadering der vennoten stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het kapitaal thans twintigduizend Euro (¬ 20.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zeshonderd zesenzeventig (676) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN,

De vergadering der vennoten beslist artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt: " Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op twintigduizend Euro (¬ 20.000,00) en is vertegenwoordigd door zeshonderd zesenzeventig (676) aandelen op naam zonder nominale waarde,

MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDERS - COORDINATIE._

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

. w " -

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

De vennoten geven alle nodige machten aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

ZAAKVOERDERS: Benoeming vaste vertegenwoordiger

- De heer Smeets Jean-Michel;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAS CENTER", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer Smeets Jean-Michel;

Beiden handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren In É overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen, als vaste vertegenwoordiger aan te stellen, voor de uitoefening van alle bestuursmandaten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO V-V" in andere vennootschappen: de heer SMEETS Jean-Michel, voornoemd, met ingang van heden.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van de raad van bestuur omtrent de omzetting

- verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de omzetting, bevattende de staat

van actief en passief

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 17.08.2012 12422-0412-013
20/02/2012 : HAT000062
17/06/2011 : HAT000062
27/08/2009 : HAT000062
04/09/2008 : HAT000062
04/09/2007 : HAT000062
29/06/2006 : HAT000062
02/08/2005 : HAT000062
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0460-013
14/06/2004 : HAT000062
16/07/2003 : HAT000062
11/07/2002 : HAT000062
05/07/2002 : HAT000062
13/07/2000 : HAT000062
25/06/1998 : HAT62
11/07/1996 : HAT62
07/01/1992 : HAT62
23/06/1988 : HAT62
01/01/1988 : HAT62
01/01/1986 : HAT62
12/01/1985 : HAT62
12/01/1985 : HAT62

Coordonnées
IMMO V-V

Adresse
GOUVERNEUR VERWILGHENSINGEL 22 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande