IMMO VASTGOED BROUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO VASTGOED BROUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.933.703

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 31.07.2014 14387-0163-012
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 25.07.2012 12350-0370-012
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.08.2011 11487-0407-012
21/04/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel fe TQNGEREN

1 1 -04- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

-4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11\IMIONIS

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0428933703

Benaming

(voluit) : IMMO VASTGOED BROUX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Bochtlaan 53/21

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - omvorming BVBA - wijziging statuten "

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 29 maart 2011, dat er een! buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de BVBA IMMO VASTGOED BROUX, met zetel te 3600 Genk, Stalenstraat 51 met ondernemingsnummer 0428.933.703, rechtspersonenregister Tongeren, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN LEZING VERSLAGEN INZAKE OM-ZETTING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur de dato 28 februari 2011 eni van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 maart 2012 aangaande de omzetting van de vennootschap in een BVBA en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld,; met name per 31 december 2010. De aandeelhouders erkennen deze stukken op basis van artikel 778 en 779i van het Wetboek van vennootschappen te hebben ont-vangen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap on-der de vorm van een: BVBA HUBERT VENCKEN, vertegenwoordigd door de heer Vencken Hubert, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3960 Bree, Miflenstraat 34, opgesteld naar aanleiding van de voorgestelde omvorming naar een BVBA,: luiden letterlijk ais volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige over-waardering van het netto-actief,: zoals dat blijkt uit de jaarafsluiting van activa en passiva per 31.12.2010 die het bestuursorgaan van de:

" vennootschap heeft opge-steld, heeft plaatsgehad. "

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft: plaatsgehad.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de handelsvor-deringen ten bedrage van ¬ 24,60, over de inbaarheid van de kasgelden ten be-drage van ¬ 2.155,74 en over de volledigheid van de'. schulden ten opzichte van de schuldeisers.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze jaarafsluiting van ¬ 1.242.822,97 is niet kleiner dan het minimumkapitaal: vereist voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bree, 24 maart 2011."

De vergadering ontslaat de notaris ervan deze verslagen volledig voor te lezen.

Deze verslagen zullen samen met een expeditie van deze akte neergelegd worden op de griffie van dei bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT OMZETTING IN EEN BVBA

De vergadering besluit de vennootschap in overeenstemming met de artikelen 774 tot 787 van het Wetboek: van Vennootschappen te wijzigen van rechtsvorm maar met behoud van de rechtspersoonlijkheid en om te zetten in een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid waarvan het KBO-nummer en de duur: de-zelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap. Het doel blijft hetzelfde en de activa- en passivabestanddelen zullen onverminderd behouden worden, behoudens de aanpassing vermeld in het derde. besluit hiervoor.

De vennootschap blijft dus haar rechtspersoonlijkheid behouden, maar bestaat van-af heden onder de: rechtsvorm van een BVBA.

Deze BVBA zal alle overeenkomsten, aangegaan door de NV IMMO VASTGOED BROUX ovememen.

De activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waar-devermeerderingen blijven: dezelfde en de BVBA zal de boeken en de comptabiliteit, die door de NV werd gehouden, voortzetten, uiteraard; rekening houdend met de kapitaalvermindering, vermeld in het derde besluit.

De vennootschap behoudt bijgevolg het ondememingsnummer waaronder zij is in-geschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam er¬ hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat deze BVBA geen nieuwe ven-nootschap is, maar wel de voortzetting van de NV IMMO VASTGOED BROUX.

De omzetting gebeurt onder het regime van artikel 211 van het Wetboek In-komstenbelasting, artikel 121 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T.W. Wetboek.

De omvorming geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de ven-pootschap, afgesloten per 31 december 2010, zoals weergegeven in de bovenver-melde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen, die sedert die datum werden gedaan door de NV worden geacht verricht te zijn door de BVBA, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maat-schappelijke bescheiden.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist gezien de vennootschap over kapitaal beschikt dat haar be-hoeften overtreft, het kapitaal te verminderen met drieënveertigduizend vierhon-derd euro (E 43.400,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder vernietiging van aandelen doch met verlaging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze kapitaalsvermindering wordt volledig toegerekend op het fiscaal volgestort kapitaal.

De kapitaalvermindering wordt uitgevoerd door terugbetaling op ieder der duizend tweehonderd vijftig aandelen (1.250) aandelen van werkelijk volstort kapitaal ten bedrage van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00), zijnde vierendertig euro tweeënzeventig cent (¬ 34,72) per aandeel.

Na het respecteren van de hierna vermelde wettelijke termijn van twee (2) maanden wordt de voormelde kapitaalvermindering uitgevoerd.

In overeenstemming met artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen dient er rekening mee gehouden te worden dat indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders, de schuldeisers wier vor-dering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendma-king van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Belgisch Staatsblad, het recht hebben om, niettegenstaande enige andersluidende bepalingen, een zeker-held te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvorde-ring te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Voorts mag aan de aandeelhouders geen uitkering of terugbetaling worden gedaan zolang de schuldeisers die binnen de in het eerste lid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke be-slissing is afgewezen.

Ingevolge deze beslissing en rekening houdend met het voormelde besluit tot om-vorming van de NV naar een BVBA wordt het maatschappelijk kapitaal verminderd tot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen.

VIERDE BESLUIT  omruiling van de aandelen

De vergadering besluit aan de aandeelhouders één (1) aandeel zonder nominale waarde van de BVBA in ruil voor één (1) aandelen zonder nominale waarde in de omgevormde NV toe te kennen zodat het totaal aantal aandelen van de BVBA wordt gebracht op duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van veertien euro achtentachtig cent (¬ 14,88) per aandeel.

De vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam die worden ingeschreven in een aandelenregister. Van deze inschrijving in het aan-delenregister worden aan de vennoten certificaten afgeleverd.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na goedkeuring van de voorgaande besluiten houdende ondermeer de kapitaaleer-mindering, de omvorming naar een BVBA en de vaststelling van het aantal aandelen op naam, worden de statuten van de BVBA IMMO VASTGOED BROUX voorgelegd ter goedkeuring.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette BVBA vast als volgt:

STATUTEN

EERSTE HOOFDSTUK BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR.

ARTIKEL 1

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: IMMO VAST-GOED BROUX.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Bochtlaan 53/21.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen ook bijhuizen, filialen, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de in België gevestigde exploitatiezetels.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

A.Alle onroerende goederen, zo gebouwd als ongebouwd, huizen, appartemen-ten, kantoren, nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en eigendommen in het algemeen, aankopen en verkopen, huren, verhuren, ruilen, omvormen of afbraken, in leasing geven of nemen, valoriseren, renoveren, exploiteren, alles basisakten opstellen, alle gronden verkavelen, alle grond en wegeniswerken laten uitvoeren en de gronden en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

wegen voorzien van alle nodige of nuttige nutsvoorzieningen en uitrustingen, het verstrekken van adviezen en het verrichten van controletaken in dezelfde context, projectontwikkeling, promotie;

B.In concessie en erfpacht geven en nemen, als bemiddelaar optreden in hoedanigheid van immobiliënmakelaar in iedere onroerende transactie en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

C.Alle plaatsbeschrijvingen, kostenbegrotingen en schadebepalingen van alle onroerende goederen vaststellen en redigeren;

D.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen in eigen patrimonium of in patri-monium van derden;

E.Het doen van opmetingen van bebouwde en onbebouwde onroerende goede-ren, het maken van metingsplannen, het maken van bouwkundige tekeningen en plannen, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

F.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel ver-band houden;

G.Alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op alle activiteiten van een makelaarskantoor in immobiliën van alle aard, die in België en Europa toegelaten zijn.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere er-kennisgen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel na-streven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar pro-dutten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of op overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

ARTIKEL 4.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

TWEEDE HOOFDSTUK KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Ven-nootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtig-den en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk in-geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun res-pectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voor-schriften, een register in elektronische vorm te creëren.

ARTIKEL 8.

a) Bij elke kapitaalsverhoging in geld, genieten de eigenaars van de op de dag der uitgifte bestaande aandelen, een evenredig voorkeurrecht met het oog op de on-derschrijving van de nieuwe aandelen.

Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien da-gen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

b) Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in punt a) hier-voor, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen, genoemde personen, mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

c) Nochtans, met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerder-heid vereist voor de statutenwijziging, kan de algemene vergadering die over de kapitaalsverhoging moet beslissen, het voorkeurrecht beperken of opheffen, in het belang van de vennootschap.

d) fs het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar,

tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De

aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

ARTIKEL 9.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een mede-vennoot of de echtgeno(o)t(e) van een vennoot.

In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ont-vangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de ze-tel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het ver-langt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aan-delen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende ven-noten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing.

Indien de vennoot geen kandidaat-ovememer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de over-dracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de des-kundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aange-wezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De afstand of overdracht van aandelen waarvoor géén goedkeuring vereist dient ook ter kennis te worden gebracht van het bestuursorgaan van de vennootschap bij aangetekend schrijven of een ander wettelijk toegestaan communicatiemiddel, en zal slechts zijn uitwerking verkrijgen de eerste van de zesde maand volgend op de datum van deze kennisgeving, behoudens unaniem akkoord van alle vennoten.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder le-venden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwer-ving van aandelen.

B. De overdracht wegens overlijden is vrij in de volgende gevallen:

a) aan een andere vennoot;

b) aan de echtgenoot van de erflater;

c) aan de kinderen of afstammelingen van de erflater.

In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende

vennoten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot één der

opgesomde categorieën behoren, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van be-twisting, door een

deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zoniet, door de voorzitter van de Rechtbank van

Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De betaling van de ovemameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling

van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de zes maanden, kunnen de erf-genamen of legatarissen de

vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen.

DERDE HOOFDSTUK : BESTUUR - TOEZICHT.

ARTIKEL 10.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet ven-noot, benoemd met of

zonder beperking van duur en die, indien zij worden be-noemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair

zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en,

indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd,

wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering,

met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene

vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet ven-noten, waarvan de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rech-te; indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Voor het stellen van de volgende handeling dienen alle zaakvoerders gezamenlijk op te treden:

- het aangaan van kredieten en hypotheken;

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 10 van de statuten en in

het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt verte-genwoordigd te worden door de aangestelde 'vaste

vertegenwoordiger".

ARTIKEL 15.

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van

onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrich-tingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over

het algemeen van al de geschriften van de vennoot-schap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een

: accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering

ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer

commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld

door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de

laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag

gehouden worden.

ARTIKEL 21.

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 27.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen zoals bepaald in artikel 9, punt A, wordt

door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 28.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 9 van deze statuten niet van toepassing.

" Goedkeuring statuten

De vergadering besluit na lezing van deze statuten, de statuten goed te keuren.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering stelt het ontslag vast van de bestuurders, mevrouw PALMERS Paula, voomoemd, en

mevrouw BROUX Annick voomoemd, tevens ook als gedelegeerd bestuurder en dit wegens de omvorming van

de vennootschap naar een BVBA.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit het aantal ZAAKVOERDERS van de BVBA voorlopig te bepalen op één en besluit

aldus de volgende persoon te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de BVBA voor onbepaalde duur:

- mevrouw BROUX Annick Alphonsine Arthur Roger Celine, voornoemd.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging

op de rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal houdende de statutenwijziging van 29 maart 2011 met bijlagen:

- verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam erg handtekening

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.07.2010 10356-0014-013
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.07.2009 09454-0120-014
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 30.07.2008 08497-0201-014
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 27.07.2007 07496-0159-015
22/12/2006 : TG062741
31/07/2006 : TG062741
02/08/2005 : TG062741
10/01/2005 : TG062741
29/07/2004 : TG062741
05/08/2003 : TG062741
12/07/2001 : TG062741
24/02/2000 : TG062741
28/01/1994 : TG62741
19/01/1988 : TG62741
01/01/1988 : TG62741
01/07/1987 : TG62741
01/07/1987 : TG62741

Coordonnées
IMMO VASTGOED BROUX

Adresse
BOCHTLAAN 53, BUS 21 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande