IMMOMED LANAKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOMED LANAKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.853.377

Publication

13/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14309298*

Neergelegd

09-10-2014

Griffie

0563853377

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IMMOMED LANAKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"IMMOMED LANAKEN"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3620 Lanaken, Postweg 73

OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden op acht oktober tweeduizend veertien voor, Meester Tom COLSON,

geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met

zetel te Maasmechelen, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. Mevrouw STROEKEN Liesbet Angelina Petra, geboren te Bilzen op 17 december 1979, (N.N. 791217-146-20), ongehuwd, wonend te 3620 Lanaken, Bessemerstraat 164.

2. De heer MOERMANS Gerd Norbert Johan, geboren te Bree op 11 april 1973, (N.N. (730411-29563), echtgenoot van mevrouw RUTTEN Lieve Nathalie Antonia, wonend te 3620 Lanaken, Kompveldstraat 10.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met toevoeging van een beperkte vennootschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Lucien BARTHELS, destijds te Kanne op 8 augustus 2000, gewijzigd met een uitbreiding van het gemeenschappelijk vermogen ingevolge akte wijziging huwelijksvemogensstelsel verleden voor voornoemde notaris Lucien BARTHELS op 18 november 2003, zonder verdere wijziging.

3. De heer CONINGS Johan Antoine Jozef Marie Colette, geboren te Genk op 22 juni 1958, (N.N. 580622-227-82), echtgenoot van mevrouw de SMEDT Caroline Christine Cécile Bernadette, hierna vernoemd, wonend te 3620 Lanaken, Postweg 73.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd.

4. Mevrouw DE SMEDT Caroline Christine Cécile Bernadette, geboren te Brugge op 13 augustus 1958, (N.N. 580813-330-69), echtgenote van de Heer CONINGS Johan, voornoemd, wonend te 3620 Lanaken, Postweg 73.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd.

De vennootschap is opgericht onder de naam  IMMOMED LANAKEN , waarvan de zetel gevestigd is te 3620 Lanaken, Postweg 73, met een kapitaal van 100.000,00 euro en verdeeld in 5.040 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vijfduizend veertigste (1/5.040ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING.

Het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door vijfduizend veertig (5.040) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vijfduizend veertigste (1/5.040ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter onderschreven a pari in speciën.

De 5.040 aandelen werden als volgt onderschreven:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Postweg 73

3620 Lanaken

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Voornoemde mevrouw STROEKEN Liesbet: titularis van duizend tweehonderd zestig (1.260) aandelen en volstort voor 100%, zijnde vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-);

2. Voornoemde heer MOERMANS Gerd: titularis van duizend tweehonderd zestig (1.260) aandelen en volstort voor 100%, zijnde vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-);

3. Voornoemde heer CONINGS Johan: titularis van duizend tweehonderd zestig (1.260) aandelen en volstort voor 100%, zijnde vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-);

4. Voornoemde mevrouw de SMEDT Caroline: titularis van duizend tweehonderd zestig (1.260) aandelen en volstort voor 100%, zijnde vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-);

Totaal : vijfduizend en veertig (5.040) aandelen.

Aldus beschikt de vennootschap bijgevolg over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig art. 224 W. Venn. op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK NV BE24 7370 4193 2638.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  IMMOMED LANAKEN .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Postweg 73.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel van de vennootschap dient voorafgaandelijk aan de bevoegde Provinciale raad van de Orde van Artsen te worden meegedeeld.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: de activiteiten van een middelenvennootschap zijnde het verschaffen en ter beschikking stellen van de nodige middelen, materiële en immateriële, roerende en onroerende, ten behoeve van beroepsbeoefenaars in de medische sector, zoals de aankoop, verhuring, leasing, van onroerende goederen en beroepslokalen, de aankoop, huur, verhuur, leasing van roerende goederen, apparatuur en machines, hard- en software, het gemeenschappelijke gebruik van personeel (gemeenschappelijke secretaresses) en administratieve diensten, het verschaffen en organiseren van opleidings- en bijscholingsfaciliteiten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen, voor zover dit geen negatieve weerslag heeft op de goede uitoefening van de statuten en de geneeskundige uitoefening van de artsen.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,-)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend en veertig (5.040) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizend en veertigste (1/5.040ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan minstens twee zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

1. Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoeder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder. Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welke geval de identiteit ervan bij de orde dient bekend te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welke geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementsvennootchap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijk persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in de tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

1. Duur van het mandaat en vergoeding

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is de enige geneesheer-vennoot van rechtswege zaakvoeder. Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot-zaakvoerder(s) beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat van niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum van 6 jaar, hernieuwbaar. Zijn benoeming dient bekracht te worden door de algemene vergadering. Hij kan nooit statutair benoemd worden. Het mandaat van de zaakvoerders - vennoot of niet-vennoot - kan vergoed worden. Deze vergoeding dient in overeenstemming te zijn met de werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en eveneens met uitzondering van deze zoals hierna beschreven.

Voor alle investeringen, en/of het aangan van enig krediet, het verstrekken van enige lening, het in waarborg geven van activa van de vennootschap, het verhuren van onroerende of roerende goederen, het in gebruik geven van roerende of onroerende goederen, is te allen tijde de instemming en handtekening van, zo er twee of meer zaakvoerders zijn, minstens twee zaakvoerders vereist. Voor eenvoudige aankopen en onkosten, met betrekking tot de normale werking van de vennootschap, kan iedere zaakvoerder individueel optreden.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 20 uur 30. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

PRO FISCO begint het eerste boekjaar op 8 oktober 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van deze akte, meer bepaald de aankoop van bouwgrond gelegen te Lanaken, 2de afdeling, ter plaatse Pannestraat, sectie E nummer 564/V/2, voor een oppervlakte van 10 a 75 ca, ingevolge akte verleden voor notaris Maria NEVEN te Kanne op 24 september 2013, overgeschreven op het 2de hypotheekkantoor te Tongeren op 15 oktober daarna onder het nummer 75-T-15.10.2013-09867, waarvan de akte van overname zal verleden worden op heden, volgend op onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. IV. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 2.

b. te benoemen tot de functie van niet-statutaire zaakvoerders:

- de heer CONINGS Johan, voornoemd;

- mevrouw STROEKEN Liesbet, voornoemd;

verklaren het mandaat te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat

zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor maximum 6 jaar, hernieuwbaar, in geval van meerhoofdigheid.

d. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

e. geen commissaris te benoemen.

f. dat onder  eenvoudige aankopen en onkosten zoals vermeld onder art. 10 van de statuten wordt verstaan: aankopen en onkosten tot en met een bedrag van duizend (1.000,-) euro.

g. dat alvorens tot aanwerving en/of ontslag van personeel kan worden overgegaan door elk der zaakvoerders het unaniem en schriftelijk akkoord van alle vennoten vereist is

Volmacht.

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de administratie der directe belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name :

De heer Paul NULENS, 3620 Lanaken, Stationsstraat 55.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 26.08.2016 16485-0474-012

Coordonnées
IMMOMED LANAKEN

Adresse
STEEGSTRAAT 4 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande