IMMORESTAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMORESTAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.001.347

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13649-0479-010
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 25.10.2012 12621-0488-009
07/03/2011
ÿþ.4

Benaming : II'if11morestau

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nierstraat 26

3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verfeden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 10/02/2011 dat:

II De heer COSTENOBLE Martin Leopold Albert Jules geboren te Brugge op dertig december negentienhonderd: achtenveertig, weduwnaar van mevrouw Rommel Christiana, wonende te 3590 Diepenbeek, Nierstraat 26.

2/ Mevrouw COSTENOBLE Isabelle Elise Jeanne, geboren te Deurne op zestien juli negentienhonderd: tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Dellingstraat 7 bus 002.

3/ De heer COSTENOBLE Stephane Alfons Jules geboren te Antwerpen op vijftien juli negentienhonderd! zesentachtig, ongehuwd, wonende te 3590 Diepenbeek, Nierstraat 26.

De authentieke akte hebben laten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij: hebben opgericht onder de naam "IMMORESTAU", met zetel te 3590 Diepenbeek, Nierstraat 26.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een! uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap; haar zetel heeft.

De comparanten verklaren en erkennen :

I. Dat het kapitaal van de vennootschap dertigduizend euro (E 30.000,00) bedraagt, volledig geplaatst is en vertegenwoordigd is door driehonderd (300} aandelen met een fractiewaarde van elk één/vierhonderd dertigste (1/300) van het maatschappelijke kapitaal.

2. Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en een inbreng in natura en onderschreven en volledig volstort::

als volgt: "

A. INBRENG IN NATURA.

De heer Martin Costenoble verklaart de personenwagen Audi A6 Break in te brengen in de vennootschap.

Verslagen.

1, De heer Marc MARIS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 232/4, vennoot van;,

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CALLENS, PIRENNE & Co bedrijfsrevisoren', met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan Van Rijswijcklaani! 10, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door de bepalingen van het wetboek;] van vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "1MMORESTAU" bestaat uit een personenwagen van de heer Martin COSTENOBLE.

Ondergetekende Marc MARIS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 232/4, vennoot;: van de bvCVBA CALLENS, PIRENNE & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan:: Van Rijswijcklaan 10, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat :

I. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van dei! ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III II IN liii llI I li II1 IN 11H

*11035790*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -02- 2011

nrifeSSELT

Ondernemingsnl" : * çz:: ezz.1 .

mod 2.1

3. de voor de inbreng door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura aan de heer Martin COSTENOBLE, bestaat in de toekenning van honderd

(100) gelijke aandelen van de BVBA "1MMORESTAU", zonder vermelding van nominale waarde, doch met een

fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300") deel van het geplaatst kapitaal per aandeel.

Tenslotte voor alle duidelijkheid, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion"). "

2. De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door dezelfde wettelijke bepalingen. Een exemplaar van deze verslagen blijft hieraan gehecht.

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng worden aan de heer Martin Costenoble honderd (100) aandelen toegekend. B. INBRENG IN SPECIËN.

Op de, tweehonderd overige aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven aan de prijs van honderd euro (E 100,00), als volgt:

- door de heer Martin Costenoble, voornoemd op achtenzestig (68) aandelen, hetzij zesduizend achthonderd euro (E 6.800,00);

- door mevrouw Isabelle Costenoble, voornoemd op zesenzestig (66) aandelen, hetzij zesduizend zeshonderd euro (E 6.600,00);

- door de heer Stephane Costenoble, voornoemd op zesenzestig (66) aandelen, hetzij zesduizend zeshonderd euro (E 6.600,00);

Totaal: tweehonderd (200) aandelen voor twintigduizend euro (£ 20.000,00).

De som van twintigduizend euro (E 20.000,00), als inbreng in geld en deze van tienduizend euro (E 10.000,00), bedrag van de aandelen toegekend aan de inbrengen in natura, totaal dertigduizend euro (E 30.000,00) vertegenwoordigend geheel het maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

VOLSTORTING VAN KAPITAAL.

Comparanten verklaren dat de aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura en deze in speciën volledig zijn volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 0688919115-89 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op zeven januari tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiele instelling die het geld in deposito heeft genomen, bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte en de neerlegging, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel l : Aard - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "1MMORESTAU".

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding `Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "BVBA" en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Nierstraat 26,

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die inde bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het verlenen van adviezen van financiele, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen,atsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,l

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij "

zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve

die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende

waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- holding;

In het algemeen is het de vennootschap toegelaten haar opbrengsten te beleggen in onroerende en roerende goederen

van welke aard ook, zelfs indien deze beleggingen niet in onmiddellijk verband staan met haar hoofdactiviteit.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks,

belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen,

kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inelusief de eigen handelszaak.

Kortom mag zij alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te

bevorderen.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een

uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap

haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven

voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (E 30.000,00) en is vertegenwoordigd door

driehonderd (300) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/driehonderdste

(1/300) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone

zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen

wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste

vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze

opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten

van het mandaat bepaalt.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn

bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van

machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden

en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 16: Vergoeding der zaakvoerders,

Aan de zaakvoerder(s) mag er, behoudens de terugbetaling van zijn kosten, een bezoldiging toegekend worden,

waarvan het bedrag zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos.

Artikel 17: Delegatie van machten.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met

het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Artikel 19: Toezicht.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële

toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de

onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De commissarissen worden voor en hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

[n afwijking van de voorgaande alinea's, dient de vennootschap die voor het laatst afgesloten boekjaar niet meer dan één criterium overschrijdt zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen, geen commissaris(sen) meer te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 20: Enige vennoot.

Wanneer de vennootschap slechts Mn vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

leder jaar op de vijftiende van de maand september om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur. Is er slechts Mn vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

Artikel 23: Oproeningen.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt of wanneer de enige vennoot geen zaakvoerder is, worden de algemene vergaderingen samengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrieven gebeuren bij middel van een aangetekend schrijven, bevatten de agenda en worden verstuurd tenminste vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

De oproeping kan eveneens geschieden door een ander communicatiemiddel, mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van iedere bestemmeling. De oprichter in deze verklaart zich uitdrukkelijk hiermee akkoord.

Bij ontstentenis van de zaakvoering kan de enige vennoot zelf het initiatief nemen om een algemene vergadering te houden.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als . hij aanwezig is of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet ; mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 32:

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Indien het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering. Deze moet worden gehouden ten overstaan .van-een- notaris-en-beraadslagen.en-besluiten-overeenkomstig-de-regels-gesteld -voor- de- wijziging -van-de- statuten, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of

krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder clan één/vierde van het

kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt

goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het netto-actief van de vennootschap tengevolge van geleden verlies gedaald tot beneden het bedrag van het

minimaal te volstorten kapitaal zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de

ontbinding van de vennootschap vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn

' toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der

vennoten.

Artikel 35: Keuze van woonsi.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen werkelijke of:

gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen,

gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting

voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 36: Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, verklaren de comparanten ter gelegenheid van

de oprichting van de vennootschap, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen gesteld sinds één januari tweeduizend

elf door voormelde comparanten, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft,

overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 37: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke

bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter

griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

EERSTE BOEKJAAR: EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig maart tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien september tweeduizend twaalf.

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: mevrouw Costenoble Isabelle, voornoemd,

hier aanwezig en die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Voor beredeneerd uittreksel.

Verleend voor inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

(get.) Pierre Maere, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

" Voor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij liée Belgisch -Staatsblad = O'T/03/2U11- Annexes cru Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMORESTAU

Adresse
NIERSTRAAT 26 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande