IN-DIRECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IN-DIRECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.565.314

Publication

12/01/2015
ÿþ1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- RECHTBANKvan KOOPWANDr L te ANTWERPEN

behoudel

aan het

Belgisci'

Staatsbia

1 05351 3 0 DEC, 2014

1111101

afdelieeERT





Ondernemingsnr : 0502565314

Benaming

(volut) : ln-Direct

(verkort)



Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Sint-Trudostraat 61A 3990 Peer

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Mandaat

De algemene vergadering van 15 april 2014 beslist ontslag te verlenen als zaakvoerder aan de heer

Sijmons Eric, Leukenstraat 27 3990 Peer. De heer Sijmons wordt kwijting verleend voor zijn mandaat,

De heer Hermans Gunter, kloosterveld 12 3990 Peer wordt benoemd tot zaakvoerder,

Getekend: Hermans Gunter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþdJ+

" " ---1

Vo l beho iJafl &Ag átant,

mad 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 -01- 2013











1301 348

HASSELT

e1r.44xE1~



Ondernemingsnr ~

Benaming (voluit) : IN-DIRECT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Trudostraat6la

3990 Peer

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 15 januari 2013, blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

1) Vennoten: 1) Sijmons Eric, echtgenoot van mevrouw Thijs Mariette Dora Valentine, wonende te 3990 Peer, Leukenstraat 27; 2) Van Thillo Erie Paul Jozef, echtgenoot van mevrouw Jacobs Yolande Jozefa Isidore, wonende te 2910 Essen, Donkweg 103; 3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hebro, gevestigd te 2460 Kasterlee, Retiesebaan 11, ingeschreven in het rechts-personenregister onder het nummer 0452.229.044, ressorterend onder het rechtsgebied Turnhout; 4) Cleirbaut Kristof, echtgenoot van mevrouw Lambrecht Kelly, wonende te 2820 Bonheiden, Ravennestlaan 3; 5) Kenis Joseph Joannes Marie Ghislenus, echtgenoot van mevrouw Simons Rina Maria, wonende te 3960 Bree, Vrijheidslaan 34; 6) Perdu Frank Camiel Karel, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Schuttershofstraat 1.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IN-DIRECT".

3) Maatschappellike zetel: 3990 Peer, Sint-Trudostraat 61a.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Het bemiddelen in transacties van aankoop en verwerving van goederen en diensten van welke aard dan ook en dit zowel voor rekening van haar aandeelhouders of van derden evenals de aan en verkoop van goederen als groothandel en kleinhandel.

De vennootschap mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag aile verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een participatie of elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of anderszins, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingsverbanden of vennootschappen met een zelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

5) Maatschappeliik kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro. Het is verdeeld in 700 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven en ze werden ten belope van 16.828,58 euro volledig volgestort. De heer Perdu Frank moet nog een bedrag van 1.771,42 eurc volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. Aran Lad, B vermelden Recto . Naarr en hüedentgheEd van de inatruEnel1tetende Wolaria. hetziç van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te varregenyaoorden

Verso ; Naam en handtekening

mod 1 t.1

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op

" eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december

2014.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twee juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Simons Eric, wonende te 3990 Peer, Leukenstraat 27,

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het toekomende, geen bezoldiging heeft toegekend.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van 16.829,42 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE38 8601 1939 6672, geopend bij de naamloze vennootschap Centea te Antwerpen op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte met bankattest.

Op tda laatste biz var. Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetz}i van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoongen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 16.10.2015 15650-0526-009

Coordonnées
IN-DIRECT

Adresse
SINT-TRUDOSTRAAT 61A 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande