IN.ZO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IN.ZO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.261.006

Publication

07/07/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Iii 11JUlk,ile 1111

litcH fBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

26 JUN1 2014

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0453.261.006

Benaming:

(voluit): IN.ZO

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3970 Leopoldsburg, Georges Lemmensstraat 46

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 19 juni 2014, blijkt hetgeen volgt

EERSTE BESLI SING KENNISNAME VAN BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De Voorzitter deelt mee dat op 4 juni 2014 alle vennoten op een bijzondere algemene vergadering hebben beslist om, na de vaststelling van de belaste reserves van de Vennootschap zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd, een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van TWEERONDERODERTIGDUIZEND EURO (£ 230.000,00).

In het verslag van voormelde bijzondere algemene vergadering van 4 juni 2014 wordt door de vennoten uitdrukkelijk gesteld dat gelet op de opsplitsing van het eigendomsrecht van de aandelen in blote eigendom/vruchtgebruik en het feit dat het gaat om voorheen regelmatig gereserveerde winst, de dividenduitkering overeenkomstig het burgerlijk recht bij gebreke aan afscheidbaarheid wordt geacht geen vruchten te zijn maar deel uit te maken van het aandeel zelf en komen ze bij uitkering bijgevolg (in toepassing van artikel 596 van het burgerlijk Wetboek) voor de blote eigendom toe aan de blote eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker.

Elk van de vennoten hebben in voornoemd verslag tevens bevestigd dat overeenkomstig bovenstaande principes op de kapitaalverhoging zal worden ingetekend door de blote eigenaar voor de blote eigendom en door de vruchtgebruiker voor het vruchtgebruik.

Voor zover als nodig wordt deze regeling alhier expliciet bevestigd door elk van de vennoten, te weten: - De heer SNIJERS Peter August Constant, wonende te 3970 Leopoldsburg, Georges Lemmensstraat 22. - Mevrouw MOLS Marie-Rose Josephine, wonende te 3970 Leopoldsburg, Georges Lemmensstraat 22, - De heer MOLS Patrick Victor Joseph, wonende te 3990 Peer, Padveld 25.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZIT

Elk van de vennoten heeft alsdan benadrukt dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap na inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) door de vennootschap.

TWEEDE I3ESLI SING  VERSLAGEN INZAKE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder de dato 6 juni 2014 inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Tevens legt hij het verslag voor opgemaakt door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura. Dit verslag is aldus o iemaakt op 5 tout 2014 en de conclusies luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

'Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Belgisch "BES ,UITEN

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, verklaart ondergetekende Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedriffirevisor, dat:

a. de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA IN.Z0 middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van E 230.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, Het totale netto dividendbedrag zal dus C 207.000,00 bedragen;

b. het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

c de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d. de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van e 207.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

e. indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal de inbreng in natura ad C 207.000,00 aanleiding geven tot een verhoging van de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen bij de BVBA IN. ZO en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 5 juni 2014

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven Vyvey

Bedrierevisor"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van deze verslagen en met de crin opgenomen conclusies.

DERD BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op VLIFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00), te verhogen met TWEEHONDERDENZEVENDUIZEND EURO (¬ 207.000,00) om het aldus te brengen op TWEEHONDERDTWEEËNTACHTIGDUIZEND (¬ 282.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura, zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de huidige vennoten 1/ de heer SNIJERS Peter, 2/ mevrouw MOLS Marie-Rose en 3/ de heer MOLS Patrick, allen voornoemd, van een zekere, vaststaande en opeisbare vordering die zij hebben ten laste van de Vennootschap, zijnde een vordering ingevolge uitkering van een tussentijds dividend na inhouding van een roerende voorheffing van tien procent (10%), welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de Bedrijfsrevisor.

VI:ER][1E BESLISSING: ONDERSCHRUVING EN VOLSTORTTNG

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door de volgende inbreng in natura:

Eeschriivinz van de inbreng in natura:

De vennoten, 1/ de heer SNIJERS Peter, 2/ mevrouw MOLS Marie-Rose en 3/ de heer MOLS Patrick, allen voornoemd, verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde versIa_g van de bedrijfsrevisor.







Luik B - vervolg

Voornoemde vennoten verklaren voormelde vordering ten bedrage van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van TWEEHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (E 230.000,00), zijnde een netto vordering ten bedrage van TWEEHONDERDENZEVENDUIZEND EURO (E 207.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestart door de vennootschap.

Meer in het bijzonder wordt ingebracht:

- door de heer SNIJERS Peter, voornoemd sub 1/A., als vruchtgebruiker en door mevrouw MOLS Marie-Rose, voornoemd sub 1/B., als blote eigenaar, een vordering geboekt op de creditzij de van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van HONDERDVLIFENVLIFTIGDUIZEND DRIEHONDERDACHTENTACHTIG EURO (E 155.388,00);

door de heer MOLS Patrick, voornoemd sub 2/A. als vruchtgebruiker en mevrouw MOLS Marie-Rose, voornoemd sub 2IB., als blote eigenaar, een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van EENENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERDENTWAALF EURO (E 51.612,00);

TOTAAL INBRENG: TWEEHONDERDENZEVENDUIZEND EURO (E 207.000,00) pe inbrengers stellen voor de inbreng te waarderen tegen het nominale bedrag van de vordering,

Tegenwaarde

De inbrengers ontvangen voor hun respectievelijke inbreng in natura geen nieuwe aandelen. Zij worden op indirecte wijze vergoed voor hun inbreng, met name door een toename van de waarde van hun bestaande aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De inbrengers verklaren kennis te hebben genomen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van het verslag en met de erin opgenoemd conclusies. Als vennoot en inbrenger verzaken zij uitdrukkelijk aan alle vorderingen die zij zouden kunnen laten gelden wegens waardeverschillen of vermogensverschuivingen ten gevolge van de kapitaalverhoging.

pe inbrengers verklaren de tegenwaarde voor hun inbreng te aanvaarden.

Aangezien de inbrengers inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en er geen nieuwe aandelen gecreëerd worden, wordt de aandeelhoudersstructuur door de transactie niet gewijzigd en zullen de inbrengers als gevolg van hun inbreng in natura geen nadeel lijden,

VIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans TWEEHONDERDTWEEËNTACHTIGDUIZEND EURO (E 282.000,00) bedraagt zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen,

ZESDE BESLISSING  AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Als gevolg van deze kapitaalverhoging beslist de algemene vergadering om artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5: KAPITAAL

flet kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDTWEEËNTACHTIGDUIZEND EURO (C 282.000,00) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in zevenhonderdvelig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLISSING AANPASSING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van 8 april 2013 om de maatschappelijke zetel in overeenstemming te brengen met de Gemeentelijke beslissing betreffende de hernummering van een gedeelte van de "Georges Lernmensstraat", waardoor de zetel voortaan gevestigd is te 3970 Leopoldsburg, Georges Lemmensstraat 46, met ingang van dezelfde datum, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Georges Lemmensstraat 46.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams gewest of Brussels Hoofdstedelijle gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder agentschappen, exploitatie- en administratiezetels vestigen op elke andere plaats in België zowel als in het buitenland",

ACHTTE BESLISSING  VOLMACHT CO ÔRD1NAT1E

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

07/07/2014

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

coördinatie van de statuten

- verslag van de zaakvoerder dd. 06/06/2014

verslag van de bedriLfsrevisor dd. 05/06/2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 10.01.2014 14004-0457-016
06/06/2013 : HA087239
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 13.01.2015 15014-0454-015
16/01/2013 : HA087239
27/12/2011 : HA087239
23/12/2010 : HA087239
04/02/2010 : HA087239
16/12/2008 : HA087239
16/01/2008 : HA087239
13/12/2006 : HA087239
18/01/2006 : HA087239
13/01/2005 : HA087239
29/01/2004 : HA087239
09/04/2003 : HA087239
12/02/2003 : HA087239
22/01/2002 : HA087239
11/01/2001 : HA087239
20/01/1999 : HA087239
04/04/1998 : HA87239

Coordonnées
IN.ZO

Adresse
GEORGES LEMMENSSTRAAT 46 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande