INFINITY ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFINITY ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.166.616

Publication

12/09/2013
ÿþ .~] Mai 2.1

e-J ~I i ~ kt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







*13139 3

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -09- »13

GrifeSSELT

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): (verkort) : BE 0837.166.616 INFINITY ADVICE

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3682 Beringen (Koersel), Molendijk 161

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "INFINITY ADVICE"

12/09/2013

ei

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 22

augustus 2013, blijkt hetgeen volgt :

EERSTE EN ENIGE BESLUIT: BESLUIT TOT FUSIE

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin wordt voorgesteld dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" door fusie overgenomen wordt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE". De zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE" en van d Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" heeft er zic van vergewist en bevestigt dat sinds de datum van het opstellen van de fusievoorstellen op 15 april 2013 zich de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De fusievoorstellen worden door de algemene vergaderingen goedgekeurd.

b) De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" besluit tot ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL", zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie.

De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE' besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkt Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" over te gaan, na te hebben vastgesteld dat all aandelen van de overgenomen vennootschap in handen zijn van de overnemende Besloten Vennootschap me Beperkte Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE".

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkt Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundig toestand volgens de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2012. Uit die staat blijkt dat he eigen vermogen van de overgenomen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGIN DESIGN INTERNATIONAL" TWEEËNVIJFTIGDUIZEND NEGENHONDERD VEERTIG EUR NEGENENDERTIG CENT (£ 52.940,39) in negatief bedraagt. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door d Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" vanaf januari 2013 tot op vandaag zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei "INFINITY ADVICE",

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met éénparigheid van stemmen goedgekeurd. Als zevol: van voornoemde fusie gaat thans het vermogen van de Besloten Vennootschap met Bekt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor- Luik B - VeNoig

l;eWouden aan het Belgisch taatsblad

Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL", met alle rechten en verplichtingen, over op d Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE". De aandelen van de Beslote Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL", die allemaal in he bezit zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE", zuIIen door d zaakvoerder van deze Iaatste vennootschap worden vernietigd.

Alle rechten, . plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 worden Beach boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkt Aanslírakelijkheid "INFINITY .A.DVICE".

De .schulden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIG INTERNATIONAL" , gaan over op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei "INFINITY ADVICE",

Alle rechten, kosten én erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemend vennootschap.

c) Vervolgens stellen de algemene vergaderingen vast:

- enerzijds dat de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei "PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL" door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei "INFINITY ADVICE" werd verwezenlijkt;

anderzijds dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PACKAGING DESIG INTERNATIONAL" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Deze vaststellingen worden met ëénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx



Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - An

15/07/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 <131090 4*

Ondememingsnr : 0837.166.616 Benaming

(voluit) : INFINITY ADVICE

(verkort) :

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

~ it -07- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen (Koersel), Molendijk 161

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder 1 Neerlegging fusievoorstel _ Met fusie gelijkgestelde overneming van een 100%-dochtervennootschap

1. Ontslag zaakvoerder

Blijkens het verslag van de bijzondere algemene vergadering werd beslist om ontslag te verlenen aan de heer Patrick Verschueren, met woonplaats te 3210 Lubbeek (Linden), Hertogenlaan 26. Het ontslag treedt in werking op 7 februari 2013 en er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van het mandaat tot op de datum van het ontslag.

2. Neerlegging fusievoorstel

Ondergetekend zaakvoerder legt hierbij tevens fusievoorstel neer.

Uittreksel uit het fusievoorstel:

-de overnemende vennootschap

INFINTIY ADVICE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Molendijk 161

3582 Beringen-Koersel

ingesohreven in het rechtspersonenregister te Hasselt,

onder het ondernemingsnummer 0837.166.616

'de overgenomen vennootschap

PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Molendijk 161

3582 Beringen-Koersel

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt

onder het ondernemingsnummer 0459.587.582

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen.

Identificatie van de overnemende vennootschap

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INFINITY ADVICE werd opgericht op 21 juni 2011 bij akte verleden voor notaris Fabienne Hendrickx, ter standplaats Beringen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4juli 2011, onder het nummer 0099841.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, onder het ondernemingsnummer 0837.166.616.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), ongewijzigd sedert de oprichting. Er werden 300 aandelen uitgegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w

4Vobr- behouden 161, benoemd in de

~ De vennootschap wordt bestuurd door één niet-statutaire zaakvoerder:

aan het De heer Ferdinand Stans, wonende te 3582 Beringen-Koersel, Molendijk

ti Belgisch oprichtingsakte.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Identificatie van de overgenomen vennootschap

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PACKAGING DESIGN INTERNATIONAL werd opgericht op 20 december 1996 bij akte van dezelfde datum verleden voor Meester André Hendrickx, notaris te Beringen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 1997, onder het nummer 209.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, onder het ondernemingsnummer 0459.587.582.

De vennootschap werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (BEF 750.000,00), of achttienduizend vijfhonderd tweénnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen elk met een nominale waarde van duizend Belgische frank, of vierentwintig euro en achtenzeventig cent (¬ 24,78).

Het kapitaal werd sinds de oprichting niet verhoogd.

De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder:

De heer Ferdinand Stans, wonende te 3582 Beringen-Koersel, Molendijk 161, benoemd in de oprichtingsakte.

Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Bijzondere rechten (art. 693 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere voordelen (art. 693 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Kosten van de fusieverrichting

Aile kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, zelfs ln het geval dat de algemene vergaderingen van de fusionerende vennootschappen het fusievoorstel niet zouden goedkeuren.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 15 april 2013, te Beringen-Koersel, in twee originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling dat één ervan wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor eensluidende uittreksels,

Ferdinand Stans,

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd:

- verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31/12/2012

- fusievoorstel d.d. 15/04/2013

Op de laatste blz. van Luik E vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011
ÿþA

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -06- 2011

HAS9Ehiffie

Mod 2.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111,11.1.11IIIInRI841lI*VIII

099

n

-- r

i Ondernemingsnr : _A G C. Ç.

Benaming :

(voluit): INFINITY ADVICE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3582 Beringen (Koersel), Molendijk 161

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 21 juni 2011, blijkt dat : Oprichters

L De heer STANS Ferdinand, geboren te Leopoldsburg op I l september 1953, echtgenoot van mevrouw HEYLEN Lilianne Rosa Fernanda, geboren te Lommel op 4 september 1956, wonende te 3582 Beringen É (Koersel), Molendijk 161.

12. De heer VERSCHUEREN Patrick Gaston Paula, geboren te Leopoldsburg op 17 december 1958, echtgenoot van mevrouw GEVERS Marina Pierre Francisca, geboren te Lommel op 22 april 1959, wonende te 3210 Lubbeek (Linden), Hertogen laan 26.

Rechtsvorm - naam - zetel - doel

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "INFINITY ADVICE" met zetel te 3582 Beringen (Koersel), Molendijk 161 en met als doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België of in het buitenland:

A. Onderneming van en voor:

i* studie-, organisatie- en raadgevende bureaus inzake financiële-, handels-, bedrijfseconomische, sociale, informatica- of automatiseringsaangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële, technische, organisatorische of administratieve problemen, in het algemeen advies en consultancy, in alle mogelijke jdomeinen, in het bijzonder op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

i * het verlenen van adviezen en praktische hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort, het = berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen, innovatie ondersteuning en aanvragen,

j zorgsystemen, opleiding en training, managementactiviteiten van holdings en andere ondernemingen, dit alles in is de meest ruime zin;

* in zake het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van E nieuwe producten, de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; de organisatie van opiniepeilingen; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

* voor alle administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren, ondernemingen en overige zakelijke activiteiten;

? * in zake managementactiviteiten van holdings enzovoort;

* juridische dienstverlening, met inbegrip van het opstellen en sluiten van overeenkomsten in naam en voor rekening van opdrachtgevers;

* het uitoefenen van gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, in het bijzonder met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Ébetrekking tot alle hiervoor vernoemde onderwerpen en activiteiten; het organiseren, coördineren van eng I participeren aan onderzoeksprojecten;

* de activiteiten van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters, overig

Ispeur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied en overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

Î * projectmanagement; het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en uitvoeren van alle projecten in alle

Idomeinen al dan niet in naam en voor rekening van opdrachtgevers;

i * de activiteiten van industriële en grafische designers;

I * alle activiteiten, in het bijzonder, consultancy met betrekking tot telecommunicatie aan

ondernemingen die in de sector van de telecommunicatie actief zijn;

1 * alle activiteiten op het vlak van informatie en informatica, met inbegrip van het ontwerpen en

1 programmeren van computerprogramma's; computerconsultancyactiviteiten en alle dienstverlenende en aanverwante activiteiten; e-business en diensten in de meest ruime zin van de betekenis.

I* de handel en handelsbemiddeling in, de verhuring en lease van communicatie- en

! telecommunicatiemateriaal en  materieel, computers en randapparatuur, software en alle toebehoren en Îaccessoires van en voor voornoemde goederen;

* schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van boeken, tijdschriften en andere i

. publicaties, in papieren en digitale vorm; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen rond diverse 1 onderwerpen;

* het organiseren, begeleiden en modereren van studiedagen, workshops, seminaries, congressen en

I cursussen.

I B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle I verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, Iverhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende I goederen of onroerende zakelijke rechten.

IC. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door Iinschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle Iverhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen;

1* Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de

oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het

Ieven welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, Il houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

I * Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow

1 en aanverwante immateriële duurzame activa.

~

* Het beleggen en beheren van pensioengelden en het doen van pensioenuitkeringen, het aangaan van

lijfrenteovereenkomsten en pensioenverplichtingen, het oprichten van en aangesloten zijn bij pensioenfondsen en/of andere fondsen ten behoeve van de werknemers van de vennootschap en van groepsvennootschappen, daaronder begrepen de directieleden;

I* De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

3 vertegenwoordiger.

1* De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle verrichtingen stellen van

! commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan I met haar doel of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

ÎDe vennootschap mag borgstellingen verrichten.

= De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of, verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch Irechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschap_elijk doel van de vennootschap Dit alles in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Bélgis~xi'

Staatsblad

L

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het ede ruimste zin.

Staatsblad 1

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of I

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende,

onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband

staan met het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet limitatief. Wanneer voor sommige van bovenstaande activiteiten een vakbekwaamheid

vereist is, kan de vennootschap deze slechts uitoefenen op voorwaarde dat zijzelf of de personen die haar

verbindt over de nodige getuigschriften beschikt.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) en

is vol ledig geplaatst.

Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn onderschreven in geld als volgt:

1. de heer STANS Ferdinand, oprichter voornoemd sub I/, schrijft in op honderd vijftig (150) aandelen, voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (£ 9.300,00);

2. de heer VERSCHUEREN Patrick, oprichter voornoemd sub 2/, schrijft in op honderd vijftig (150) aandelen, voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (£ 9.300,00).

Totaal : driehonderd (300) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van EENENTWINTIG EURO (El 21,00) per aandeel.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD EURO (£ 6.300,00). De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE57 7350 2849 3635 (BIC KREDBEBB) bij de naamloze vennootschap KBC, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INFINITY ADVICE" in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde bankinstelling op 20 juni 201I. Het openstaand saldo van het maatschappelijk kapitaal dat nog niet volstort is door de vennoten bedraagt in hoofde van:

1. de heer STANS Ferdinand, oprichter voornoemd sub 1/, een bedrag van ZESDUIZEND HONDERD VIJFTIG EURO (E 6.150,00);

2. de heer VERSCHUEREN Patrick, oprichter voornoemd sub 2/, een bedrag van ZESDUIZEND HONDERD VIJFTIG EURO (E 6.150,00).

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

1s er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen. Onverminderd het voormelde kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Verrichtingen waarbij de vennootschap verbonden worden voor een bedrag van meer dan duizend euro, zoals aIs schuldeiser of als schuldenaar, moeten eenparig door alle zaakvoerders worden aangenomen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s); indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders I die gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvemdering_ ry

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

i De gewone algeméne vergadering van de vennoten, -;jaarvergadering genoemd moet ieder jaar worden

I bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke

feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming winst en liquidatiesaldo

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft binnen 1 de wettelijke grenzen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoemingen

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: I. de heer STANS Ferdinand, oprichter voornoemd sub 1/, en 2. de heer VERSCHUEREN Patrick, oprichter voornoemd sub 2/, die allen verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Ic. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Eerste boekjaar en jaarvergadering - overname verbintenissen  volmacht

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf het bekomen door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting I zijn aangegaan, te rekenen vanaf één juni tweeduizend en elf. De overneming zal maar uitwerking hebben van j zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zaakvoerder verleent uitdrukkelijk volmacht aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16; de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13 en aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus Î 41, ondememingsnummer 0466.535.158, aan wie alle machten worden verleend om, met recht van indeplaatsstelling:

- de inschrijving van de vennootschap te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen via een

! ondernemingsloket van zijn/hun keuze;

- de inschrijving van de vennootschap te vorderen als belastingsplichtige bij de bevoegde administraties van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

- de vennootschap aan te sluiten bij een sociale verzekeringsinstelling voor zelfstandigen.

en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

1 Notaris Fabienne Hendricicx.

Tegelijkertijd neergelegd: epeditie oprichtingsakte

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor"

behouden

aan het

--11-éfglscïi"

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16511-0279-009

Coordonnées
INFINITY ADVICE

Adresse
MOLENDIJK 161 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande