INGRID VOSCH BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INGRID VOSCH BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.641.827

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.03.2014, NGL 29.03.2014 14082-0298-010
29/01/2014
ÿþmod 11.1

11111111I1,1111111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

20 -01- 201

nareur

Ondemem ingsnr : 0879.641.827

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : INGRID VOSCH BEDRIJFSREVISOR

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toekomstlaan 1

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 13 december 2013 voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding : "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 18 december 2013, boek 550 blad 96 vak 1; ontvangen : vijftig euro (E 50,00), De E.a. Inspecteur a.i. getekend L.hloogstijns." blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "INGRID VOSCH BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste " eslissinq  Voorafgaande verslagen

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, waarvan de enige vennoot verklaart een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name:

alhet verslag opgesteld door FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v,e. CVBA, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"8. BESLUIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BV ovve BVBA INGRID VOSCH BEDRIJFSREVISOR dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder opschortende voorwaarde van de bekrachtiging van de dividenduitkering in toepassing van de in artikel 537 W1B92 bedoelde procedure zoals voorgesteld in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 10 december 2013 door de algemene vergadering van vennoten van 13 december 2013 en inschrijving van het netto-dividend in rekening-courant van de vennoten, en onder voorbehoud van de mogelijke impact van het resultaat van 2013 op de belaste reserves die

"

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

badri h deel uitmaken van de- dividenduitkering;

Belgisch 4. wij ingevolge de gevolgde procedure niet in de mogelijkheid zijn om de wettelijke termijn van

Staatsblad terbeschikkingstelling van ons verslag te eerbiedigen hoewel onze controles hierdoor niet beïnvloed werden..

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 1.899 aandelen zonder nominale waarde van de BV owe BVBA INGRID VOSCH BEDR!JFSREV!SOR.

willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 10 december 2013

(handtekening)

FoedererDFK Bedrijfsrevisoren

BV o.v,v,e. CVBA

Vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen

Bedrijfsrevisor"

b/het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoginct

Overeenkomstig artikel 537, 151e lid W1B92, heeft de bijzondere algemene vergadering van heden, 13 december 2013, voorafgaandelijk dezer, beslist een tussentijds bruto-dividend uit te keren, waarop roerende voorheffing verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze dividenden werden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de enige vennoot. Vervolgens beslist deze vergadering om het kapitaal te verhogen met honderdnegenentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 189.900,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderdenachtduizend vijfhonderd euro (¬ 208.500,00) te brengen door inbreng in natura van voormelde rekening-courant.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 1.899 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Ieder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort.

Derde beslissing  Verwezenlijking van de inbreng

Is alhier tussengekomen:

Mevrouw VOSCH Ingrid, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap, met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderdnegenentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 189.900,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Als vergoeding voor voormelde inbreng verkrijgt zij 1.899 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend, waarvan de lidmaatschapsrechten haar toebehoren als eigen goed, bij toepassing van artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, en waarvan de vermogenswaarde toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen.

Vierde beslissing  Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op , tweehonderdenachtduizend vijfhonderd euro (¬ 208.500,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 2.085 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  Zetelverplaatsing

De vergadering bevestigt de beslissing van de zaakvoerder van 11 september 2007 waarbij de zetel verplaatst werd van 3910 Neerpelt, Norbertinessenlaan 24 naar 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober 2007, onder nummer 07144544 en beslist artikel 3, lste zin van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zoals hierna bepaald in de zesde beslissing.

Zesde besIissing  Aanpassing van de statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de statuten als volgt te wijzigen:

- artikel 3, late zin luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1."

- artikel 5 luidt voortaan als volgt

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdenachtduizend vijfhonderd euro (¬ 208.500,00).

Het is verdeeld in tweeduizend vijfentachtig (2.085) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zevende beslissing - Machten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten,

- verslag van het bestuursorgaan.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 24.06.2013 13221-0552-010
18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 10.05.2012 12115-0505-010
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 20.06.2011 11189-0224-011
25/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 17.05.2010 10123-0108-013
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 18.07.2009 09454-0278-011
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.06.2008, NGL 17.07.2008 08421-0208-011
28/07/2015
ÿþ Mod word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



5108782* uh~

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

16 JULI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0879.641.827

Benaming

(voluit) : Ingrid Vosch Bedrijfsrevisor

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor Ruud Jansen, geassocieerd notaris te Lommel op 19 juni 2015, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste agendapunt

De vergadering beslist om de huidige benaming te wijzigen. De naam van de vennootschap luidt voortaan 'Micale Inv-est'.

Artikel 1 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Artikel 1. - Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : Micale Inv-est,"

Tweede agendapunt

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld met betrekking tot een voorste! tot wijziging van het doel van de vennootschap. In bijlage tot dat verslag is een staat van actief en passief gevoegd per 13 juni 2015, hetzij minder dan 3 maanden tevoren.

De vergadering erkent goed op de hoogte te zijn van het voormelde verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief en ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven ervan.

Derde agendapunt

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen, met ingang van 1 juli 2015.

Het doel zal, met Inwerkingtreding op 1 juli 2015, voortaan luiden als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

-het verfenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk op, doch niet uitsluitend, het vlak van algemeen management, human resources, opleiding, administratie, financiële planning, financieel beleid, marketing, productie en ontwikkeling, processing, strategische marktbepalingen, commerciële ondersteuning, bedrijfsorganisatie. Dit alles te interpreteren in de meest ruime zin van de betekenis.

-Het organiseren, beheren en uitvoeren van administratie voor bedrijven en instellingen in de meest ruime zin.

-Het geven van opleidingen en cursussen aangaande diverse thema's aan diverse instellingen en/of ondernemingen in diverse sectoren, Het organiseren van beurzen, events, tentoonstellingen, seminaries, ...

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

-Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder enige uitsluiting aangaande doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het huren, verhuren, al dan niet gemeubeld, en aan- en verkopen van onroerende goederen. Het verkavelen, ruilen, verbeteren, renoveren van onroerende goederen. Het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken, houders van depo-'sito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-iondernemingen;

-de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen dcor het opnemen van aile mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondememin-gen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, com-'merciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geld-plaatsingen;

bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en  adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, en algemeen bestuur;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-het waarnemen van aile bestuursopdrachten (alsook vereffenaar), het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van de hierna genoemde producten 1 of van om het even welke producten en goederen:

-het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

B. Voor eigen rekening:

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiing-werken door onderaannemers;

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

De vennootschap mag aile roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of ven-nootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel heb-iben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

De vergadering stelt vast dat, vanaf 1 juli 2015, het doel van de vennootschap aldus een handelsdoel zal zijn en dat de vennootschap dus voortaan een handelsvennootschap zal zijn, dit overeenkomstig artikel 3 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 1 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Artikel 1. - Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : Micale Inv-est."

Artikel 4 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk op, doch niet uitsluitend, het vlak van algemeen management, human resources, opleiding, administratie, financiële planning, financieel beleid, marketing, productie en ontwikkeling, processing, strategische marktbepalingen, commerciële ondersteuning, bedrijfsorganisatie. Dit alles te interpreteren in de meest ruime zin van de betekenis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het organiseren, beheren en uitvoeren van administratie voor bedrijven en instellingen in de meest ruime zin,

-Het geven van opleidingen en cursussen aangaande diverse thema's aan diverse instellingen en/of ondernemingen in diverse sectoren. Het organiseren van beurzen, events, tentoonstellingen, seminaries, ...

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder enige uitsluiting aangaande doel.

-Het huren, verhuren, al dan niet gemeubeld, en aan- en verkopen van onroerende goederen. Het verkavelen, ruilen, verbeteren, renoveren van onroerende goederen. Het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan banken, depositobanken, houders van depo-'sito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-pnder 'nemingen;

-de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mo-'gelijke mandaten binnen vennootschappen of ondememin-igen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, torn-'merciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uit-'zondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

-bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnleken en  adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, en algemeen bestuur;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten (alsook vereffenaar), het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van de hierna genoemde producten / of van om het even welke producten en goederen:

-het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

B. Voor eigen rekening:

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coïr'dineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiing-~werken door onderaannemers;

-het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

De vennootschap mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of ven-'nootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend dcel heb-'ben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

Vierde agendapunt

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde agendapunt

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde agendapunt

Er wordt volmacht gegeven aan B&A Accountants, te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100, met recht van

indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Ruud JANSEN, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verelag zaakvoerder;

- gecoordineerde statuten; historiek

Op de laatste blz. van Lu'k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INGRID VOSCH BEDRIJFSREVISOR

Adresse
TOEKOMSTLAAN 1 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande