INSON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INSON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.475.477

Publication

10/06/2011
ÿþ mod 2.1

A, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia'

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

27-05-2011

De Hoofdgriffier, Griffie

CF~N" 1 T EÛ R- " BELG E DIRECTION

0 -C6- 20ii

BELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

tuoe1aes

Ondernemingsnr : 0444.475.477

Benaming : INSON

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Solterweg 47 3960 Bree

Onderwerp akte : NV: wijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS, te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op vijfentwintig mei tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "INSON", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree " (Opitter), Solterweg 47 en met ondernemingsnummer 0444.475.477 en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren. BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Fusievoorstel

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de verslagen, vermeld in de., agenda, te weten:

1) het fusievoorstel.

2) het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen, op datum van veertien april tweeduizend en elf.

3) het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld door de bedrijfsrevisor,: overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, op datum van.: negentien april tweeduizend en elf.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen:

In het kader van de geplande fusie door overneming van NV INSON door NV VEKA, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

" de door het bestuursorgaan van NV VEKA en van NV INSON toegepaste,; waarderingsmethode, namelijk de fractiewaarde per aandeel, past in het gegeven-; geval;

deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 2.840,3576 EUR per aandeel voor.; NV INSON en tot een waarde van 993, 6214 EUR per aandeel voor NV VEKA; het relatief belang dat door het bestuursorgaan van NV VEKA en van NV 1NSON wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is; de door het bestuursorgaan van NV VEKA en van NV INSON voorgestelde_; ruilverhouding, zijnde 50 aandelen van NV INSON voor 143 nieuwe aandelen van NV; VEKA, als redelijk kan aanzien worden;

er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Bree, 19 april 2011"

B. De aanwezige aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

Op de laatste blz van Luit, B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te zijn getekend.

2. Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" en dit overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het fusievoorstel.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien. De activa, de passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" vanaf één januari tweeduizend en elf beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA", zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweehonderd zesentachtig (286) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende naamloze vennootschap "VEKA", zonder opleg. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" vanaf één januari tweeduizend en elf.

De vergadering beslist dat dit besluit wordt goedgekeurd onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende naamloze vennootschap "VEKA".

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" enerzijds en van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" anderzijds.

De vergadering stelt dat aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, de opdracht werd verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor.

4. Beschrijving van het door de overgenomen naamloze vennootschap "INSON aan de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap 'INSON" de volgende activa en passiva bevat op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien.

ALGEMENE BESCHRIJVING

I. ACTIVA

A. Financiële activa per éénendertig december tweeduizend en tien: tweehonderd negentig duizend vijfendertig euro tweeënveertig eurocent (290.035,42 ¬ ):

- verbonden ondernemingen  deelnemingen: tweehonderd negentig duizend vijfendertig euro tweeënveertig eurocent (290.035,42 ¬ ); en

B. Liquide middelen per éénendertig december tweeduizend en tien: duizend drieëndertig euro achtennegentig eurocent (1.033,98 ¬ ).

TOTAAL ACTIVA PER ÉÉNENDERTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN TIEN: TWEEHONDERD ÉÉNENNEGENTIG DUIZEND NEGENENZESTIG EURO VEERTIG EUROCENT (291.069,40 ¬ ).

Il. PASSIVA

Op de laatste blz van Luik B vernlclden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naanv en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mai 2.1

A. Geplaatst kapitaal per éénendertig december tweeduizend en tien: honderd dertig duizend driehonderd negentig euro (130.390,00 ¬ );

B. Reserves per éénendertig december tweeduizend en tien: honderd drieënvijftig duizend vijfhonderd zevenennegentig euro vijfenzestig eurocent (153.597,65 ¬ ):

- Wettelijke reserve: zevenduizend zeshonderd negenenzeventig euro negentig eurocent (7.679,90 ¬ )

- Beschikbare reserve: honderd vijfenveertig duizend negenhonderd zeventien euro vijfenzeventig eurocent (145.917,75 ¬ );

C. Overgedragen resultaat per éénendertig december tweeduizend en tien: achtenveertig euro elf eurocent (48,11 ¬ ); en

D. Schulden op ten hoogste één jaar per éénendertig december tweeduizend en tien: zevenduizend drieëndertig euro vierenzestig eurocent (7.033,64¬ ):

- schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten: zevenduizend drieëndertig euro vierenzestig eurocent (7.033,64 ¬ ).

TOTAAL PASSIVA PER ÉÉNENDERTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN TIEN: TWEEHONDERD ÉÉNENNEGENTIG DUIZEND NEGENENZESTIG EURO VEERTIG EUROCENT (291.069,40 ¬ ).

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

1) De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2) De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de " haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3) De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of de slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4) De schulden van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende naamloze vennootschap "VEKA", die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON".

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan. Zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5) De verkrijgende naamloze vennootschap "VEKA" zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6) Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: helzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handiekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

vennootschap "VEKA" worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige

gevolgen van zal dragen.

7) De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende naamloze vennootschap "VEKA" om ze te bewaren.

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1) de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON", die ophoudt te bestaan;

2) de aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON" worden aandeelhouders van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA";

3) de overdracht aan de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON".

5. Kwiiting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting over de bestuurders van de overgenomen naamloze vennootschap "INSON".

6. Bevoegdheden

1) Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van

" de raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap "VEKA", elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht tweehonderd zesentachtig (286) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende naamloze vennootschap "VEKA" te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen

naamloze vennootschap "INSON", en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende naamloze vennootschap "VEKA";

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan

te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

2) De vergadering verleent alle machten aan ondergetekende notaris om een uittreksel uit het onderhavig proces-verbaal op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

3) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "De Graef Linsen en Co", met zetel te 3910 Neerpelt, Boseind 98 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit i genomen werden of zullen genomen warden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 25/05/2011; en

- de gecoördineerde statuten.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

JL

Op de laatsie blz. van Luik S vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R:2nb:8gts?s: _ . ;iia der

1 rechtbank v. kaophandai te TONGEREN

sl

ii

De Hoofdgriffier, Griffie

~

2 2 a03- 2010

II



~ .

flhIIilHIHH1 0 1III~~ IRI" ISI

*149735

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0444.475.477

Benaming : INSON

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Solterweg 47

3960 Bree

Onderwerp akte : NV: fusie door overneming

Neerlegging van het fusievoorstel de dato zestien maart tweeduizend en elf van de naamloze vennootschap', "VEKA", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Solterweg 47 en met ondememingsnummer 0444.481.912,': zijnde de overnemende vennootschap, en van de naamloze vennootschap "INSON", met maatschappelijke;, zetel te 3960 Bree, Solterweg 47 en met ondernemingsnummer 0444.475.477, zijnde de over te nemen vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 13.01.2011 11008-0597-011
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 31.12.2009 09915-0184-012
18/08/2009 : TG070097
26/02/2009 : TG070097
14/01/2008 : TG070097
13/02/2007 : TG070097
11/01/2006 : TG070097
14/12/2005 : TG070097
16/12/2004 : TG070097
30/06/2004 : TG070097
05/01/2004 : TG070097
20/12/2002 : TG070097
19/12/2001 : TG070097
22/12/1999 : TG070097
01/01/1995 : TG70097
04/01/1994 : TG70097

Coordonnées
INSON

Adresse
SOLTERWEG 47 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande