INTEGRA ADVOCATEN HASSELT

BV CVBA


Dénomination : INTEGRA ADVOCATEN HASSELT
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 537.438.495

Publication

23/08/2013
ÿþ i Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor.

,u.g,., IIItlN~IIN~I~tlMWN~R~I~I~

*131318 9

Ondernemingsnr : Q 5 3s.. u38  4 ~S-

Benaming (voluit) : INTEGRA ADVOCATEN HASSELT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 8D/2.03

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 9 augustus 2013,

blijkt dat een burgerlijke vennootschap werd opgericht, als volgt

IDENTITEIT DER OPRICHTERS

1) De heer PEETERS Jan Julien Hendrik, advocaat, geboren te Bree op 27 januari 1959, wonend te 3940 Hechtel-Eksel, Geerstraat 2 Bus A000.

2) De heer VANHOVE Kristof Leon Nestor, advocaat, geboren te Sint-Truiden op 22 februari 1979, wonend te 3800 Sint-Truiden, Truiiingenstraat 19.

3) Mevrouw MENGELS Dascha Lucienne Anne-Marie, advocate, geboren te Bilzen op 6 februari 1981, wonend te 3746 Bilzen, Hoelbeekstraat 41.

RECHTSVORM : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM : " INTEGRA ADVOCATEN HASSELT"

ZETEL : 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 8D/2.03.

DOEL : De vennootschap heeft als burgerlijk doel de gemeenschappelijk uitoefening van het beroep van advocaat, evenals van aanverwante activiteiten die daarmee verenigbaar zijn (zoals, onder meer het geven van seminaries en lezingen en het publiceren van artikelen en boeken, alsook het optreden als arbiter, het uitoefenen van alle gerechtelijke mandaten, curator of vereffenaar), door advocaten en/of door burgerlijke vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat door hun bestuursorgaan tot doel hebben, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

Mits naleving van de deontologische regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat kan de vennootschap, in België en in het buitenland, alle beheers-, burgerlijk, roerende en: onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van deze doelstelling of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in burgerlijke ondernemingen en vennootschappen, ondernemingen of vennootschappen die: hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

DUUR EN AANVANG : onbepaalde duur te rekenen vanaf 9 augustus 2013; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL - SAMENSTELLING :

5.1. Geplaatst kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte, Het kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbankvan koophandel

12 AU6. 2013

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.2. Het vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt eenentwintig duizend Euro (¬ 21.000), vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot 210, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één tweehonderd en tiende (11210) van het vaste gedeelde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Op deze 210 aandelen werd INGESCHREVEN IN GELD tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100) per aandeel, als volgt

1) De heer PEETERS Jan Julien Hendrik, voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van zeven duizend Euro (¬ 7.000), volgestort tot beloop van honderd procent (100 %) op elk aandeel, hetzij zeven duizend Euro (¬ 7.000) in totaal, en waarvoor hem zeventig (70) aandelen categorie A werden toegekend.

2) De heer VANHOVE Kristof Leon Nestor, voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van zeven duizend Euro (¬ 7.000), volgestort tot beloop van honderd procent (100 %) op elk aandeel, hetzij zeven duizend Euro (¬ 7.000) in totaal, en waarvoor hem zeventig (70) aandelen categorie A werden toegekend.

3) Mevrouw MENGELS Dascha Lucienne Anne-Marie, voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen van zeven duizend Euro (¬ 7.000), volgestort tot beloop van honderd procent (100 %) op elk aandeel, hetzij zeven duizend Euro (¬ 7.000) in totaal, en waarvoor haar zeventig (70) aandelen categorie A werden toegekend.

Totaal: inbrengen ten bedrage van eenentwintig duizend Euro (¬ 21.000), volgestort tot beloop van eenentwintig duizend Euro (¬ 21.000).

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ING. 5.3. Het veranderliike gedeelte

Het kapitaal is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat. Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen van categorie B, zonder vermelding van nominale waarde.

Het veranderlijke gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen ter zake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwiiziginq vereist. AANDELEN

6.1. Aantal - Waarde - Voorwaarden van uitgifte

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) aandelen van categorie A en het veranderlijk gedeelte wordt vertegenwoordigd door aandelen van categorie B.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst(...)

6.3. Overdracht van aandelen onder levenden - Overgaan wegens overliiden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met toestemming van het bestuursorgaan.

De overdracht onder levenden en de overgang ingevolge overlijden van vennoten, evenals alle modaliteiten ervan, worden geregeld in het intern reglement.

6.4. Rechten

De rechten verbonden aan elke categorie van aandelen zijn gelijk, behoudens de afwijkingen bepaald is deze statuten, in het intern reglement of in overeenkomsten gesloten tussen de vennoten.

Aan de aandelen van categorie A komt evenwel een meervoudig stemrecht toe met betrekking tot navolgende beslissingen:

- ontbinding van de vennootschap,

{

F t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- toelating van nieuwe vennoten en de bepaling van de modaliteiten van hun toetreding, onverminderd de bepalingen van deze statuten en deze van het intern reglement,

- groepering met andere vennoten of (advocaten)vennootschappen, voor zover dit overeenstemt met de reglementen van de bevoegde tuchtinstanties.

Dit meervoudig stemrecht impliceert dat de door een houder van aandelen van categorie A uitgebrachte stemmen voor deze specifieke agendapunten dubbel tellen.

VENNOTEN

7.1. Verbintenis

Vennoten zijn de natuurlijke en rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden in de oprichtingsakte of die na de oprichting als vennoten door de bestuurder zijn aanvaard  of door alle bestuurders tezamen indien er meerdere zijn  en die tegen de voorwaarden bepaald door de bestuurder(s) op tenminste één aandeel van de vennootschap inschrijven.

Door zijn toetreding verbindt iedere vennoot zich ertoe de statuten van de vennootschap en de eventueel op voorstel van de bestuurder(s) door de algemene vergadering goedgekeurde interne reglementen na te leven.

In geen geval mag een werkend vennoot andere beroepsbezigheden uitoefenen die zijn werkzaamheden in de vennootschap kunnen schaden of die in strijd zijn met de onafhankelijkheid van de uitoefening van het beroep van advocaat of die hiermee onverenigbaarheden uitmaken.

De verplichtingen waartoe een vennoot zich door het nemen van één (of meer) aande(e)I(en) verbindt op het ogenblik van de intekening, kunnen zonder zijn uitdrukkelijke instemming niet worden uitgebreid of verzwaard, zelfs niet door een statutenwijziging of door een naderhand door de algemene vergadering ingevoerd intern reglement.

De gedateerde aantekening in het aandelenregister ondertekend door de vennoot of zijn gevolmachtigde geldt als bewijs van inschrijving.

7.2. Aanvaarding ais vennoot

Om ais vennoot te worden aanvaard moet de voorgestelde kandidaat aanvaard worden door de bestuurder of door alle bestuurders tezamen indien er meerdere zijn.

De afwijzing van een kandidaat moet niet verantwoord worden en de betrokkene kan niet tegen dit besluit opkomen.

7.3. Verlies van rechten als vennoot

Elke vennoot kan vrijwillig uittreden binnen de perken opgelegd door de wet en de statuten. De uittreding kan hem niet worden verboden indien hem nieuwe verplichtingen worden opgelegd en hij zich daartoe niet wenst te verbinden.

De algemene vergadering kan een vennoot uitsluiten en aan de lidmaatschapsrechten van een vennoot komt van rechtswege een einde door overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

7.3.1. Vriiwillige uittreding

Het verzoek tot vrijwillige uittreding wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennootschap. Het kan slechts worden ingewilligd als het vast gedeelte van het kapitaal daardoor niet wordt aangetast en mits er steeds drie of meer vennoten overblijven.

Elke bestuurder mag de uittreding weigeren zolang de vennoot bijzondere verplichtingen heeft jegens de vennootschap.

Aan de uittredende vennoot wordt het scheidingsaandeel uitbetaald overeenkomstig hetgeen hierna is bepaald.

De gedateerde ondertekening door de uittredend vennoot in het aandelenregister geldt als bewijs van de uittreding (en kwijting van het scheidingsaandeel).

Wordt de uittreding niet op de hiervoor bepaalde wijze vastgesteld ingevolge gemis aan medewerking van de vennootschap dan kan de uittredende vennoot zijn opzegging neerleggen ter griffie van het vredegerecht van het ambtsgebied waar de vennootschap gevestigd is.

De griffier maakt hiervan proces-verbaal op en zendt bij aangetekende brief een afschrift toe aan de vennootschap.

7.3.2, Uitstuiting

De uitsluiting wordt uitgesproken door de bestuurder(s) die het besluit moet(en) verantwoorden door opgave van de oorzaak of de redenen ervan,

Het uitsluitingsbesluit wordt genomen door de bestuurder(s).

De vennoot wiens uitsluiting voorgesteld wordt, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan de bestuurder(s), binnen een maand nadat het uitsluitingsvoorstel hem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

bij aangetekende brief is toegezonden en waarin opgave wordt gedaan van de oorzaak of de redenen van de uitsluiting.

Indien hij daarom verzoekt moet de vennoot worden gehoord. Het besluit, dat met redenen moet omkleed zijn en de feiten vermeldt waarop de uitsluiting is gegrond, wordt vastgesteld in een proces-verbaal getekend door de bestuurder(s),

De uitsluiting wordt aangetekend in het aandelenregister en een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, onder voorbehoud van het retentierecht van de vennootschap indien de vennoot nog bijzondere verplichtingen heeft ten overstaan van de vennootschap.

7.4 Scheidingsaandeel

De voor een of meerdere aandelen uittredende vennoot, de uitgesloten vennoot, de erfgenamen of rechtverkrijgenden van een overleden vennoot en de vertegenwoordiger(s) van een van rechtswege uittredende vennoot hebben recht op de waarde van de gerechtigdheid in de vennootschap (scheidingsaandeel) overeenstemmend met het aantal aandelen van de betrokken vennoot.

Het bedrag van dit scheidingsaandeel wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergadering na goedkeuring van de jaarrekening en wordt uitgedrukt per aandeel.

Het geldt voor alle uitkeringen die plaatsvinden in de loop van het daarop volgende jaar en wordt respectievelijk verhoogd of verminderd met het pro rata aandeel in het resultaat van het lopende boekjaar van zodra dit is vastgesteld.

De waarde van het scheidingsaandeel blijkt uit de balans van het boekjaar waar de uittreding of uitsluiting plaatsvond met mederekening van de al dan niet geboekte reserves en voorzieningen voor eventuele verliezen, sociaal passief en/of belastingen.

Bij gebrek aan akkoord daaromtrent wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uitgetreden of uitgesloten vennoot of rechtverkrijgende van de overleden vennoot.

Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsaandeel definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meeste gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, in wiens ambtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste drie maanden na de uitsluiting of uittreding vastgesteld zijn.

De betrokkenen kunnen geen enkel ander recht tegenover de vennootschap doen gelden. 7.5 Aansprakelijkheid

Uittredende of uitgesloten vennoten, evenals de rechtsopvolgers van een overleden vennoot blijven, overeenkomstig de wet, Gedurende vijf jaar te rekenen van deze gebeurtenis, behalve wanneer de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, persoonlijk aansprakelijk voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk het overlijden, de uittreding of de uitsluiting plaatsvindt.

Deze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de betrokkene als vennoot had ingeschreven.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, natuurlijke of burgerlijke rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering en door haar te allen tijde afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, de duur en de eventuele bezoldiging van hun mandaat. Wanneer er twee of meer bestuurders zijn, vormen zij een raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon als bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Het mandaat van bestuurder wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering

8.1. Raad van Bestuur

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt

de raad van bestuur voorgezeten door het oudste aanwezige lid,

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door de bestuurder die hem vervangt telkens het belang van de vennootschap het vereist of op verzoek van tenminste twee bestuurders. De vergaderingen worden gehouden op de plaats, de dag en het uur in de oproepingen vermeld.

Behalve in geval van dringende noodzakelijkheid in de notulen van de vergadering te verrechtvaardigen, wordt de oproeping gedaan per brief, telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, minstens vijf dagen vôôr de datum van de voorgenomen vergadering. Elke bestuurder die aan de vergadering deelneemt of zich laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, vóór of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens in geval van afwijkende regels opgenomen in huidige statuten of in het intern reglement van de vennootschap; bij staking van stemmen is de stem van deze die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Elke bestuurder kan per brief, telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering en om in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan één lid vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag tevens, doch uitsluitend in geval ten minste de helft der leden van de raad persoonlijk aanwezig zijn, per brief, telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, adviezen geven en zijn stem uitbrengen.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en de belangen van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenpang schrifíeliik akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of indien één van de bestuurders zich hiertegen verzet.

8.2. Bevoegdheid

Het bestuursorgaan is  onder voorbehoud van hieronder bepaalde kwantitatieve beperking  bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

8.3. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid  kwantitatieve beperking

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer bestuurders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, behoudens voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tweeduizend vijfhonderd Euro (¬ 2.500). Voor dergelijke rechtshandelingen is het gezamenlijke optreden van alle bestuurders vereist.

CONTROLE:

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en voor zover de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris verplichten.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

BOEKJAAR : begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

ALGEMENE VERGADERINGEN

10.1. Vergadering - Bevoegdheden

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarbinnen de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van interne reglement(en) waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn

onderworpen. De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, goedkeuren, wijzigen of opheffen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorwaarden inzake aanwezigheidsquorum en meerderheid voorgeschreven voor wijzigingen aan de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering' genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om elf (11) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt zij gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De bestuurder(s) en, desgevallend, de commissaris, asven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden op verzoek van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen.

10.2. Besluitvorming

Behoudens de gevallen voorzien door de wet of de statuten of het intern reglement, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aandelen dat op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van het doel, de wijziging van de vorm van de cooperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen, gelden voor een statutenwijziging volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten:

Op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal aandelen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn, zo niet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda, die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming verkrijgt van ten minste drie/vierden van de stemmen.

10.3. Vertegenwoordiaina

Iedere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. De bestuurder(s) mag (mogen) de vorm van de volmachten  die schriftelijk dienen te worden gegeven  bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

JAARREKENING -AANLEGGEN RESERVES EN WINSTVERDELING :

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de bestuurder(s) de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel, De bestuurder(s) stelt (stellen) ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag

op, en maakt (maken) dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften. De resultatenrekening geeft aan welke winst of verlies de vennootschap gemaakt heeft

gedurende het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van de bestuurder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het vast gedeelte van het geplaatste kapitaal bereikt.

Het bestuursorgaan bepaalt de wijze en de datum van betaling der dividenden; hij heeft ook de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren, met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Elke bestuurder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Hetgeen netto overblijft na de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden am die te voldoen, wordt door de vereffenaar(s) onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij houden, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters hebben volgende besluiten genomen

1) EERSTE BOEKJAAR - OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen, verbintenissen en overeenkomsten, zonder uitzondering noch voorbehoud, overneemt en bekrachtigt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan of afgesloten, te rekenen vanaf 1'uni 2013 tot aan voormelde neerlegging van het uittreksel.

De vennootschap verklaart en erkent van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de bestuurder(s) alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten, overeenkomsten en documenten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze handelingen, verbintenissen en overeenkomsten.

2) EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3) BENOEMING EERSTE BESTUURDERS

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op drie en tot deze functies werden benoemd voor

onbepaalde duur:

a) de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JP ADVOCAAT, met zetel te 3941 Eksel, Geerstraat 2a en met ondememingsnummer 0892.803.539 RPR Hasselt,

hier vertegenwoordigd door de heer VANHOVE Kristof, voornoemd, die handelt in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, blijkens onderhandse volmacht.

De vennootschap JP ADVOCAAT zal in de toekomst vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, de heer PEETERS Jan, voornoemd, die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht van bestuursorgaan in naam en voor rekening van de rechtspersoon JP ADVOCAAT, overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen;

b) de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE in oprichting, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Truilingenstraat 19,

hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANHOVE Kristof, voornoemd, die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht van bestuursorgaan in naam en voor rekening van de rechtspersoon ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE, overeenkomstig voormeld artikel 61; de heer VANHOVE Kristof verklaart dit opdracht te aanvaarden;

c) de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCAAT DASCHA MENGELS, met zetel te 3746 Bilzen, Hoelbeekstraat 41 en met ondememingsnummer 0846.870.871 RPR Tongeren,

hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw MENGELS Dascha, voornoemd, die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht van bestuursorgaan in naam en voor rekening van de rechtspersoon ADVOCAAT DASCHA MENGELS, overeenkomstig voormeld artikel 61; mevrouw MENGELS Dascha verklaart dit opdracht te aanvaarden.

De eerstvolgende algemene vergadering besluit over de al dan niet bezoldiging van de bestuurders.

4) BENOEMING COMMISSARIS EN CONTROLERENDE VENNOOT

Er werd geen commissaris benoemd, daar de vennootschap voor het eerste boekjaar zal

voldoen aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

Bovendien werd er geen controlerende vennoot benoemd. Derhalve heeft iedere vennoot individueel de ondersoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

5) BIJZONDERE VOLMACHT

De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASSOCIATIE CONFIRA, met zetel te 3740 Bilzen, Stationlaan 47 (ondememingsnummer 0872.670.891 RPR TONGEREN), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het sociaal verzekeringsfonds, bij de fiscale administraties, bij het bestuur van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der

Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte met één volmacht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 5 Mn. 2015

afdeling HASSELT Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0537.438.495

Benaming (voluit) INTEGRA ADVOCATEN HASSELT

(verkort) : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 8D12.03

Zetel :

Onderwerp akte : VERBETERENDE AKTE - RECHTZETTING

Uit een akte verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 19 december 2014, blijkt dat een materiële fout is geslopen bij de overgangs- en slotbepalingen van de oprichtingsakte van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTEGRA ADVOCATEN HASSELT" verleden voor notaris Emile JAGENEAU, voornoemd, op 9 augustus 2013, waarvan het uittreksel werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 augustus 2013, onder nummer 13131839. De oprichtingsakte draagt volgende registratiemelding: "Geregistreerd' tien bladen geen verzending, te Hasselt 1, de 16 augustus 2013. Boek 798 blad 64 vak 17. Ontvangen: vijftig Euro. De e.a. Inspecteur (getekend) K. BLONDEEL".

1) Door de comparanten bij de oprichtingsakte werd vastgesteld dat in de overgangs- en; slotbepalingen van voormelde oprichtingsakte, de burgerlijke vennootschap onder de. rechtsvorm van een "gewone commanditaire vennootschap" ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE in oprichting benoemd werd als één van de bestuurders van voormelde vennootschap INTEGRA ADVOCATEN HASSELT.

Door die comparanten werd uiteengezet dat ingevolge een vergissing bij de benoeming van voormelde bestuurder een materiële fout is geslopen in de rechtsvorm van voormelde' bestuurder, met name dat verkeerdelijk melding werd gemaakt van de "gewone commanditaire vennootschap" ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE in oprichting, terwijl dit moet gelezen worden als de "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" ADVOCAAT KFtISTOF VANHOVE in oprichting

Derhalve werd door die comparanten besloten deze vergissing recht te zetten en de tekst betreffende deze benoeming te vervangen door volgende verbeterende tekst: "de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE in oprichting".

2) Intussen werd de burgerlijke vennootschap onder, de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Prins Albertlaan 43 bus 101, opgericht op 14 augustus 2014, krachtens akte verleden voor geassocieerd notaris Christoph CASTELEIN te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0559.973.476, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus 2014, onder nummer 14307424.

Teneinde de publicatieformaliteiten aangaande deze rechtzetting te kunnen vervolledigen bevestigde de heer VANHOVE Kristof Leon Nestor, geboren te Sint-Truiden op 22 februari 1979, wonend te 3800 Sint-Truiden, Prins Albertlaan 43 bus 101, dat hij bij gelegenheid van voormelde oprichtingsakte van de vennootschap INTEGRA ADVOCATEN HASSELT op 9 augustus 2013 werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE, die belast is met de uitvoering van de opdracht van bestuursorgaan in naam en voor rekening van de rechtspersoon ADVOCAAT KRISTOF VANHOVE, overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen.

Uitgifte en uittreksel van de akte afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.

~rN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/05/2015
ÿþ MOd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 MEI 2015

Grime

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

Ondernemingsnr : 0537.438.495

Benaming

(voluil) : INTEGRA ADVOCATEN

(verkorf)

Rechtsvorm : BV ovv CVBA

Zetel . 3500 Hasselt, Herkenrodesingei 8D/1.03

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming nieuwe bestuurder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 januari 2014 heeft eenparig besloten om te benoemen tot bestuurder de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Schraeyen Jochen, met maatschappelijke zetel te 3118 Rotselaar, Varentstraat 41, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0877.268.097, hebbende als vaste vertegenwoordiger inter Jochen Schraeyen, advocaat, wonende te 3118 Rotselaar, Varentstraat 41.

Het mandaat is van onbepaalde duur en gaat in vanaf 01 februari 2014.

De algemene vergadering zal jaarlijks beslissen omtrent de bezoldiging van het mandaat.

Jan Peeters

vaste vertegenwoordiger

BV ovv BVBA JP Advocaat

Bestuurder

VI} c1 laalsle blo var Llilk Ei vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam ert handtekening,

Coordonnées
INTEGRA ADVOCATEN HASSELT

Adresse
HERKENRODESINGEL 8D/2.03 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande