INTER-AUTOMOBILE

Société en commandite simple


Dénomination : INTER-AUTOMOBILE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.632.475

Publication

21/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~r.

.....-

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 692p 2089

HASSELT

Griffie

I II Illnllllllllnlll~

" 11190806"

; Ondememingsnr : ~ Ce. 2- y ~ S

Benaming

(voluit) : 1NTER-AUTOMOBILE

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Singelstraat 49 bus 203, 3800 ST-TRUIDEN

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

INTER AUTOMOBILE

Singelstraat 49 bus 203

3800 ST.-TRUIDEN

BTWnr. in aanvraag

Ondernemingsnr. in aanvraag

OPRICHTING - BENOEMING

Heden, 28 november 2011 zijn samengekomen:

De Heer Frans Peeters wonende te Rue des Prebendiers, 4020 LUIK met NN 51.03.07-277.23

en

De heer Philippe Hermans, Singelstraat 49 bus 203, 3800 St.-Truiden, met NN 61.04.07-199-27 optredende als stille vennoot;

met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

1.OPRICHTING

De vennootschap wordt opgericht onder de naam :

"INTER-AUTOMOBILE"

met zetel Singelstraat 49 bus 203 te 3800 ST.-TRUIDEN, waarvan het kapitaal is vastgesteld op vijfduizend euro ( ¬ 5.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden over een bedrag van vijfduizend euro. De gelden werden gestort op de bankrekening van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

2. STATUTEN:

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

ARTIKEL EEN : NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "INTER-AUTOMOBILE"

ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd Singelstraat 49 bus 203 te 3800 ST.-TRUIDEN. De

maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerders zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve en uitbatingzetels, agentschappen en bijhuizen.

ARTIKEL DRIE : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

° Groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands voertuigen, zowel auto's als vrachtwagens en alle andere

vormen van rijdende voertuigen met inbegrip van tweewielers.

° Carrosseriewerkzaamheden van alle voertuigen.

o Plaatslagerij, ovenspuiterij, onderhoudswerkplaatsen, benzinestations en wasplaatsen voor voertuigen. Deze opsomming is niet limitatief. Dit alles zowel voor eigen rekening van derden of als vertgenwoordiger. ° Garagewerkzaamheden.

° Groot- en kleinhandel in onderdelen, toebehoren en luchtbanden.

o Kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen.

° Werkplaats voor het slopen van voertuigen.

° Uitvoeren van depannages.

° Verhuur van alle rijdende voertuigen.

" Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;" Het uitvoeren van studies, het verlenen van diensten en adviezen op vlak van kredieten en leasings" Verhuur van rollend materieel zowel auto's als vrachtwagens als moto's en rijwielen;. Het optreden als agent voor krediet en leasing maatschappijen; " Optreden als tussenpersoon in de handel zowel als agent als commissionair;Dit alles in de meest ruime zin.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze die zij het best geschikt acht.De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.Deze deelneming kan geschieden door overname van de aandelen, inbreng, fusie, splitsing, als commissionair of handelsagent, of op welke andere wijze ook.De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL VIER : DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 5.000,00) vertegenwoordigd

door vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde.

De verdeling is als volgt bepaald:

Frans Peeters: 495 aandelen, optredend beherend vennoot

Philippe Hermans : 5 aandelen, optredend als stillevennoot.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht, dat bij aangetekende brief ter kennis van de aandeelhouders wordt gebracht.

Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten, behoudens instemming van de beherende vennoot.

ARTIKEL ZES : AANDELEN

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend tenzij anders bepaald.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN EN VOORKEURRECHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, tenzij met uitdrukkelijke goedkeuring van de beherende vennoot.

ARTIKEL ACHT : AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen. Hij kan door derden worden verplicht de hem uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap, en is er in dat geval sprake van bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Een stille vennoot is ten aanzien van derden aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van de verbodsbepaling van het vorige artikel.

Hij is ook voor de verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de firma voorkomt.

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig doel nastreven.

Ingeval van overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meer dan één, is, zal het bestuur waargenomen worden door de overige zaakvoerders tot de eerstvolgende vergadering, waarbij tot de vervanging van de overleden zaakvoerder zal worden overgegaan.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

ARTIKEL TIEN : BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als etser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoeders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten is hiertoe geen voldoende bewijs.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerders, afzonderlijk handelend.

ARTIKEL ELF : ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De bijeenroepingbrieven voor elke algemene vergadering bevatten de agenda. Zij worden aangetekend verzonden tenminste veertien dagen voor de datum van de vergadering. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Elk aandeel heeft één stem.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde kapitaal mag zijn, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend. De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in het wetboek vennootschapsrecht. De notulen van de algemene vergadering zullen worden

Voor- . ondertekend door alle aanwezige vennoten. De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezigen en degenen die tegenstemden.

behouden

en flet

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL TWAALF : MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgesteld waarin worden opgenomen alle roerende en onroerende goederen en waarden van de vennootschap, alle activa en passiva.

In deze inventaris zal worden overgegaan tot het opstellen van de jaarrekening en de toelichting. Deze jaarrekening dient niet te worden gepubliceerd.

ARTIKEL DERTIEN : WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL VEERTIEN : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vennootschap is ontbonden door het faillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting, onder gerechtelijke raadsman te stellen van een zaakvoerder of van een vennoot, door het overlijden ervan, of door een beslissing van de beherende vennoot.

ARTIKEL VIJFTIEN : VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerders. Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten en in overeenstemming met de bepalingen hieromtrent van het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE BEPALING.

e

Alle clausules van de statuten, die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden aldaar ten informatieve titel aan de aandeelhouders en de zaakvoerders opgenomen, zonder het karakter te krijgen van statutaire voorschriften.

3.0VERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

.N :N

(" 4 De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013.

Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

4. BENOEMING

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, de heer Frans Peeters NN 51.03.07-277-23 en wonende te Reu de Prebendiers 18, 4020 LUIK die verklaard deze functie te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te plaats in vier exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

De twee overige exemplaren werden overhandigd aan de zaakvoerder  teneinde de nodige wettelijke ; formaliteiten te kunnen vervullen.

Frans PEETERS Philippe HERMANS

Beherend Vennoot Stille Vennoot

Op de lentste biz. van Luik f3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterend© notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EERSTE BOEKJAAR

19/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INTER-AUTOMOBILE

Adresse
SINGELSTRAAT 49, BUS 203 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande