INTER-ENERGA

Divers


Dénomination : INTER-ENERGA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 207.165.769

Publication

22/10/2014
ÿþt Ji

A

MONITEUR BELGE

14 -10- 201if

BELGISCHGUITSBLAD

Ondernerningsnr : 0207.165.769

, Benaming

(voluit) : INTER-ENERGA

(verkort) :

Rechtsvorm : Opdrachthoudende Vereniging beheerst door het decreet van 06.07.2001 houdende de Intergemeentelijke samenwerking

Zetel Trichterheldeweg 8 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Michaël VAN DER LINDEN, notaris met standplaats te Hasselt, vervangende zijn ambtgenoot, meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op '10 december 2013, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de opdrachthoudende vereniging beheerst door het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking, genaamd 'INTER-ENERGAe, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0207.165.769, RPR Hasselt, onder meer volgende besluiten genomen werden.

EERSTE BESLUIT

* Door de voorzitter van de vergadering wordt melding gemaakt van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld op 13 augustus 2013, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap verantwoord wordt.

De deelnemers aan deze vergadering ontslaan de voorzitter van de integrale lezing ervan.

De deelnemers aan deze algemene vergadering krijgen een beknopte toelichting en een verantwoording voor de voorgestelde statutenwijzigingen van de voorzitter van de vergadering, zoals dit ook omschreven word in het vermelde verslag van de raad van bestuur.

In de context van de opstart van het EMTN-programma, Euro Medium Term Notes-programma (obligatielening) heeft de raad van bestuur zich eerder reeds uitgesproken over een pro rata waarborgstelling Deze waarborgstelling was een conditio sine qua non om een financieel gunstiger tarief voor de obligatielening te kunnen bedingen. Van de zijde van de financiers en met name vanwege Belfius is wel de dwingende vraag gekomen om in de statuten een bepaling toe te voegen die het voor derden onmogelijk maakt om deze waarborgstelling succesvol juridisch aan te vechten. Het betreft een zogenaamde "catch-all"-formule die niets meer inhoudt don een algemene specificatie van het maatschappelijk doel. Met de toevoeging van deze formulering aan de statuten aligneert Inter-energa zich met de andere distributienetbeheerders binnen de Infrax-groep die in hun respectievelijke statuten een gelijkaardige bepaling hebben opgenomen.

* Door de voorzitter van de vergadering wordt melding gemaakt van het conform artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslag van de commissaris, te weten Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, vertegenwoordigd door de heer Stefan Olivier, bedrijfsrevisor, opgesteld op 22 november 2013, overeen-ikomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 verslaan wordt inzake de hierna vermelde de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De deelnemers aan deze vergadering ontslaan de voorzitter van de integrale lezing ervan..

De besluiten van dit verslag vermelden letterlijk hetgeen hierna volgt.

"Conclusies

Tot besluit verklaren wij dat wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de tussentijdse staat van de Opdrachthoudende Vereniging Inter-Energa per 30 september 2013, met een balanstotaal van E 1.410.666.306,50 en een resultaat over de periode van 1 januari 2013 tot en met 30 september 2013 van ¬ 14.252.424,57.

Onze opdracht werd uitgevoerd in het kader van een beslissing tot wijziging van het maatschappelijk doei. Bijgevolg bestond dit voornamelijk in de ontleding, de vergelijking en de bespreking van financiële informatie en werd uitgevoerd in overeenstemming met de controleaanbeveling van het instituut der Bedrijfsrevisoren i.v.m. het beperkt nazicht. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening.

Bij dit nazicht zijn geen gegevens aan het licht gekomen die aanleiding zouden geven tot belangrijke aanpassingen aan de tussentijdse staat per 30 september 2013,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!REM

V bah aa II!

Bel Stak"





IuhI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vertegenwoordiger(s) van de deelnemers kunnen worden aangeduid voor de volledige duur van de legislatuur waarin hij/zij zitting heeft/hebben in het orgaan dat de titularis van aandelen kan verbinden.

De bestuurders kunnen geen volmachtdrager zijn voor de algemene vergadering.

Het aantal leden dat elke gemeente kan afvaardigen om te zetelen in de algemene vergadering wordt bepaald door twee criteria de bevolkingscijfers en de kapitaalinbreng.

Overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten zijn de deelnemende gemeenten gehouden tot intekening op kapitaalsaandelen A op basis van het aantal inwoners op hun grondgebied.

Elke deelnemende gemeente kan in functie van het aantal aandelen A in haar bezit een aantal volmachtdragers aanduiden op elke algemene vergadering met dien verstande dat een gemeente die minder dan tachtig (80) aandelen Ae in haar bezit heeft maximaal twee (2) volmachtdragers mag aanduiden en een gemeente die tachtig (80) aandelen Ae of meer in haar bezit heeft maximum drie (3) volmachtdragers mag aanduiden

Niet-gemeentelijke deelnemers mogen maximaal drie (3) vertegenwoordigers aanduiden.

De oproeping voor de algemene vergadering vermeldt voor iedere gemeente de daartoe benodigde cijfergegevens, aan de hand van de laatst gepubliceerde officiële bevolkingscijfers en van de laatst goedgekeurde jaarrekeningen.

De gemeenteraad bepaalt het aantal stemmen waarover iedere afgevaardigde beschikt, zonder dat het totale aantal stemmen waarover de gemeente statutair beschikt, overschreden kan worden.

De jaarvergadering heeft elk jaar plaats in de loop van de maand mei, op datum, uur en plaats bepaald door de raad van bestuur en vermeld in de oproepingsbrief.

Bij ontstentenis van oproeping zal de jaarvergadering van rechtswege plaats hebben op de laatste maandag van de maand mei om vijftien (15) uur, in de maatschappelijke zetel van de Opdrachthoudende vereniging,

Afgezien van de jaarvergadering waarvan sprake in het voorgaande lid, wordt nog minstens één buitengewone algemene vergadering belegd in de loop van het laatste trimester van elk jaar, om de te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategie voor het volgende boekjaar te bespreken. Een door de raad van bestuur opgestelde begroting staat op de agenda van deze vergadering.

De raad van bestuur of de commissaris mogen de algemene vergadering in buitengewone zitting bijeenroepen.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden heizij op aanvraag van de deelnemers die samen een/vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal bezitten, hetzij op aanvraag van een/vierde (1/4) van de deelnemers,"

- De tekst van het artikel 37 wordt geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekst.

"Artikel 37

De notulen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register vastgelegd, ondertekend door de leden van het bureau en door de titularissen van aandelen die dat wensen.

Een overzichtslijst met een beknopte omschrijving van de besluiten van de vergaderingen van de algemene vergadering van de Opdrachthoudende Vereniging worden binnen de twintig (20) dagen na het nemen van het besluit naar de Vlaamse Regering gezonden.

De notulen worden eveneens toegestuurd aan alle deelnemers,"

- De tekst van het artikel 41 wordt geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekst

"Artikel 41

Ieder jaar binnen de twintig (20) dagen na de goedkeuring door de algemene vergadering zal de raad van bestuur de jaarrekening en alle bij de wet of de onderrichtingen voorgeschreven documenten aan de Vlaamse Regering voorieggen.

Binnen een termijn van dertig (30) dagen wordt aan alle deelnemers een jaarverslag, bevattende de jaarrekeningen, het verslag van de commissaris alsmede een uitvoerig verslag over de activiteiten van de Opdrachthoudende vereniging, toegezonden.

De jaarrekeningen worden, binnen een termijn van dertig (30) kalenderdagen na hun vaststelling door de algemene vergadering, door de bestuurders neergelegd bij de Nationale Bank van België, met vermelding dat ze nog onderworpen zijn aan het administratief toezicht.

Binnen een termijn van dertig (30) kalenderdagen wordt de Nationale Bank van België op de hoogte gebracht van het verstrijken van de in het voorgaande lid bepaalde termijn,"

STEMMING

Dit besluit, ter stemming voorgelegd, wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

* De algemene vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber van de vennootschap, voornoemde heer SCHETZ Marc Leo Robert Jozef, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kleine Heresteeg 27, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap

«aile administratieve en andere formalitélten te vervullen, onder meer aile inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

.alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van deze statutenwijziging.

* Onverminderd de delegatie aan de bijzondere lasthebber, wordt aan de raad van bestuur van de vennootschap opdracht gegeven tot uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

" "\roor-behouden 'aan het

. Belgisch Staatsblad

* Aan notaris Dirk Vanderstraeten, met standplaats te Opglabbeek, wordt opdracht gegeven om de'

gecoördineerde tekst der statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

STEMMING

Dit besluit, ter stemming voorgelegd, wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* kopie akte;

* de gecoördineerde statuten;'

* verslag Raad van Bestuur;

* verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0207.165.769

Benaming

(voluit) : INTER-ENERGA

(verkort) :

Rechtzetting

Akte van 22/10/2014

Nr. 14194011

Rechtsvorm : Opdrachthoudende Vereniging beheerst door het decreet van 06.07.2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking

Zetel : Trichterheideweg 8 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Michaël VAN DER LINDEN, notaris met standplaats te Hasselt, vervangende zijn ambtgenoot, meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 10 december 2013, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de opdrachthoudende vereniging beheerst door het decreet van 6 julï 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking, genaamd "INTER-ENERGA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8, ingeschreven in de Krulspuntbank der Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0207.165.769, RPR Hasselt, onder meer volgende besluiten genomen werden.

EERSTE BESLUIT

* Door de voorzitter van de vergadering wordt melding gemaakt van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld op 13 augustus 2013, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap verantwoord wordt.

De deelnemers aan deze vergadering ontslaan de voorzitter van de integrale lezing ervan.

De deelnemers aan deze algemene vergadering krijgen een beknopte toelichting en een verantwoording voor de voorgestelde statutenwijziging en van de voorzitter van de vergadering, zoals dit ook omschreven wordt in het vermelde verslag van de raad van bestuur.

In de context van de opstart van het EMTN-programma, Euro Medium Term Notes-programma, (obligatielening) heeft de raad van bestuur zich eerder reeds uitgesproken over een pro rata waarborgstelling. Deze waarborgstelling was een conditio sine qua non om een financieel gunstiger tarief voor de obligatielening te kunnen bedingen. Van de zijde van de financiers en met name vanwege Belfius is wel de dwingende vraag gekomen om in de statuten een bepaling toe te voegen die het voor derden onmogelijk maakt om deze waarborgstelling succesvol juridisch aan te vechten. Het betreft een zogenaamde "catch-all"-formule die niets meer inhoudt dan een algemene specificatie van het maatschappelijk doel. Met de toevoeging van deze formulering aan de statuten aligneert Inter-energa zich met de andere distributienetbeheerders binnen de Infrax groep die in hun respectievelijke statuten een gelijkaardige bepaling hebben opgenomen.

* Door de voorzitter van de vergadering wordt melding gemaakt van het conform artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslag van de commissaris, te weten Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, vertegenwoordigd door de heer Stefan Olivier, bedrijfsrevisor, opgesteld op 22 november 2013, overeen-'komstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 verslaan wordt inzake de hierna vermelde de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De deelnemers aan deze vergadering ontslaan de voorzitter van de integrale lezing ervan.

De besluiten van dit verslag vermelden letterlijk hetgeen hierna volgt.

"Conclusies

Tot besluit verklaren wij dat wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de tussentijdse staat van de Opdrachthoudende Vereniging Inter-Energa per 30 september 2013, met een balanstotaal van ¬ 1.410.666.306,50 en een resultaat over de periode van 1 januari 2013 tot en met 30 september 2013 van E 14.252.424,57,

Onze opdracht werd uitgevoerd in het kader van een beslissing tot wijziging van het maatschappelijk doel. Bijgevolg bestond dit voornamelijk in de ontleding, de vergelijking en de bespreking van financiële informatie en werd uitgevoerd in overeenstemming met de controleaanbeveling van het instituut der Bedrijfsrevisoren i.v.m, het beperkt nazicht. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening.

Bij dit nazicht zijn geen gegevens aan het licht gekomen die aanleiding zouden geven tot belangrijke aanpassingen aan de tussentijdse staat per 30 september 2013,

MONITEUR BELGE

1 4 -10- 2014

BELGISCH S.ATSBLAAD

C r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hasselt, 22 november 2013.

Ernst & Young Bedrijsrevisoren BCVBA,

vertegenwoordigd door

Stefan Olivier"

* Door de voorzitter van de vergadering wordt melding gemaakt van de staat van activa en passiva van de

vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

* Voormelde verslagen en voormelde staat van activa en passiva liggen ter inzage van de leden van de

vergadering.

* Vervolgens wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap gewijzigd en als gevolg daarvan wordt

de tekst van artikel 2 der statuten geschrapt en integraal vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 2

Inter-energa heeft tot doel het ontplooien in opdracht van de deelnemers van activiteiten met betrekking tot

a)de levering, de transformatie, het vervoer en de distributie van elektrische energie onder hoogspanning,

middenspanning en laagspanning binnen de context van de regelgeving in het kader van de liberalisering van

de elektriciteitsmarkt;

b) de levering en de distributie van gas, maar binnen de context van de regelgeving in het kader van de liberalisering van de aardgasmarkt;

c) het bepalen van het beleid inzake de gemeentelijke en de bovengemeentelijke energienetten;

d) de bevordering van het rationeel energieverbruik, waaronder het zelfstandig uitwerken van een aanbod

van ondersteuning tegen kostprijs bij de planning en implementatie van het lokale energiebeleid op verzoek van

het lokale bestuur. De uitvoering van dat aanbod inzake rationeel energiegebruik wordt na aanvaarding van het

aanbod door de deelnemers toevertrouwd aan de opdrachthoudende vereniging.

Dat aanbod kan betrekking hebben op:

1.de voortgangscontrole van de energieboekhouding;

2.de ondersteuning van de uitvoering van energieaudits;

3.de organisatorische ondersteuning bij de uitvoering van de energiebesparende investeringen die uit de

energiezorgsystemen van het lokale bestuur voortkomen;

4.het aanbieden van formules van derdepartijfinanciering of andere financieringsmechanismen voor de

uitvoering van energiebesparende investeringen,

e)de uitbreiding van de bestaande en de opbouw van nieuwe energienetten.

f)de aanleg en het onderhoud van de openbare verlichting of de aanleg en onderhoud van de infrastructuur

waarvoor het haar ter beschikking staande instrumentarium dat onontbeerlijk is voor de verwezenlijking van dit

doel, kan aangewend worden, zoals onder meer het aanbrengen, onderhouden of vernieuwen van de

signalisatie op de openbare wegen, elektriciteitsvoorziening inbegrepen, in de mate dat de gemeenten hiervoor

de nodige bevoegdheid hebben,

g)de distributie en levering van al dan niet zelf geproduceerde warmte,

Inter-energa mag alle technische, commerciële, administratieve, economische, financiële, sociale en andere

verrichtingen doen die met haar doel verband houden."

STEMMING

Dit besluit, ter stemming voorgelegd, wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

* Op 18 januari 2013 heeft de Vlaamse regering het decreet houdende wijziging van het decreet houdende de intergemeentelijke samenwerking bekrachtigd. De doorgevoerde wijzigingen hebben op een aantal vlakken een impact op de statutaire bepalingen van Inter energa

-De organisatie van het bestuurlijk toezicht en de afschaffing van de figuur van de Regeringscommissaris. -De aanduiding van de vertegenwoordigers van de deelnemers voor de algemene vergaderingen.

* Concreet worden de hierna volgende tekstwijzigingen aan de statuten voorgesteld.

- De tekst van het artikel 26 wordt geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekst.

"Artikel 26

De verslagen van de raad van bestuur worden ingeschreven in een register, berustend op de zetel van de Opdrachthoudende vereniging en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. De gedetailleerde notulen met bijgevoegd het stemgedrag van de individuele leden en alle documenten waar in de notulen naar verwezen wordt, liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden op het secretariaat van de aangesloten gemeenten en van de provincieraadsleden op de griffie van de provinciehuizen van de aangesloten provincies, onverminderd de decretale bepalingen inzake de openbaarheid van bestuur.

Een overzichtslijst met een beknopte omschrijving van de besluiten van de vergaderingen van de raad van bestuur van de Opdrachthoudende Vereniging worden binnen de twintig (20) dagen na het nemen van het besluit naar de Vlaamse Regering gezonden,

De afschriften of uittreksels van de verslagen van de beraadslagingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering welke voor het gerecht of in andere omstandigheden zouden moeten voorgebracht worden, worden voor eensluidend ondertekend de voorzitter en/of de secretaris."

- De tekst van het artikel 31 wordt geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekst.

"Artikel 31

De algemene vergadering is samengesteld uit de vertegenwoordigers van de deelnemers. Iedere vertegenwoordiger van de deelnemers moet drager zijn van een geldige volmacht, die voor elke vergadering afzonderlijk moet worden afgeleverd door het orgaan dat de titularis van aandelen ter zake kan verbinden,

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vertegenwoordiger(s) van de deelnemers kunnen worden aangeduid voor de volledige duur van de legislatuur waarin hij/zij zitting heeft/hebben in het orgaan dat de titularis van aandelen kan verbinden.

De bestuurders kunnen geen volmachtdrager zijn voor de algemene vergadering,

Het aantal leden dat elke gemeente kan afvaardigen om te zetelen in de algemene vergadering wordt bepaald door twee criteria : de bevolkingscijfers en de kapitaalinbreng.

Overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten zijn de deelnemende gemeenten gehouden tot intekening op kapitaalsaandelen A op basis van het aantal inwoners op hun grondgebied,

Elke deelnemende gemeente kan in functie van het aantal aandelen A in haar bezit een aantal volmachtdragers aanduiden op elke algemene vergadering met dien verstande dat een gemeente die minder dan tachtig (80) aandelen Ae in haar bezit heeft maximaal twee (2) volmachtdragers mag aanduiden en een gemeente die tachtig (80) aandelen Ae of meer in haar bezit heeft maximum drie (3) volmachtdragers mag aanduiden

Niet-gemeentelijke deelnemers mogen maximaal drie (3) vertegenwoordigers aanduiden.

De oproeping voor de algemene vergadering vermeldt voor iedere gemeente de daartoe benodigde cijfergegevens, aan de hand van de laatst gepubliceerde officiële bevolkingscijfers en van de laatst goedgekeurde jaarrekeningen,

De gemeenteraad bepaalt het aantal stemmen waarover iedere afgevaardigde beschikt, zonder dat het totale aantal stemmen waarover de gemeente statutair beschikt, overschreden kan worden.

De jaarvergadering heeft elk jaar plaats in de loop van de maand mei, op datum, uur en plaats bepaald door de raad van bestuur en vermeld in de oproepingsbrief.

Bij ontstentenis van oproeping zai de jaarvergadering van rechtswege plaats hebben op de laatste maandag van de maand mei om vijftien (15) uur, in de maatschappelijke zetel van de Opdrachthoudende vereniging.

Afgezien van de jaarvergadering waarvan sprake in het voorgaande lid, wordt nog minstens één buitengewone algemene vergadering belegd in de loop van het laatste trimester van elk jaar, om de te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategie voor het volgende boekjaar te bespreken. Een door de raad van bestuur opgestelde begroting staat op de agenda van deze vergadering.

De raad van bestuur of de commissaris mogen de algemene vergadering in buitengewone zitting bijeenroepen.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden hetzij op aanvraag van de deelnemers die samen een/vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal bezitten, hetzij op aanvraag van een/vierde (1/4) van de deelnemers."

- De tekst van het artikel 37 wordt geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekst.

"Artikel 37

De notulen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register vastgelegd, ondertekend door de leden van het bureau en door de titularissen van aandelen die dat wensen.

Een overzichtslijst met een beknopte omschrijving van de besluiten van de vergaderingen van de algemene vergadering van de Opdrachthoudende Vereniging worden binnen de twintig (20) dagen na het nemen van het besluit naar de Vlaamse Regering gezonden,

De notulen worden eveneens toegestuurd aan alle deelnemers."

- De tekst van het artikel 41 wordt geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekst.

"Artikel 41

leder jaar binnen de twintig (20) dagen na de goedkeuring door de algemene vergadering zal de raad van bestuur de jaarrekening en alle bij de wet of de onderrichtingen voorgeschreven documenten aan de Vlaamse Regering voorleggen,

Binnen een termijn van dertig (30) dagen wordt aan aile deelnemers een jaarverslag, bevattende de jaarrekeningen, het verslag van de commissaris alsmede een uitvoerig verslag over de activiteiten van de Opdrachthoudende vereniging, toegezonden.

De jaarrekeningen worden, binnen een termijn van dertig (30) kalenderdagen na hun vaststelling door de algemene vergadering, door de bestuurders neergelegd bij de Nationale Bank van België, met vermelding dat ze nog onderworpen zijn aan het administratief toezicht.

Binnen een termijn van dertig (30) kalenderdagen wordt de Nationale Bank van België op de hoogte gebracht van het verstrijken van de in het voorgaande lid bepaalde termijn."

STEMMING

Dit besluit, ter stemming voorgelegd, wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

* De algemene vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber van de vennootschap, voornoemde heer SCHETZ Marc Leo Robert Jozef, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kleine Heresteeg 27, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om namens voor rekening van de vennootschap :

"aile administratieve en andere formaliteiten te vervullen, onder meer alle inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

" alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van deze statutenwijziging.

* Onverminderd de delegatie aan de bijzondere lasthebber, wordt aan de raad van bestuur van de vennootschap opdracht gegeven tot uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

ti

" " ' Voor- 9 behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

* Aan notaris Dirk Vanderstraeten, met standplaats te Opglabbeek, wordt opdracht gegeven om de

gecoördineerde tekst der statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

STEMMING

Dit besluit, ter stemming voorgelegd, wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* kopie akte;

* de gecoördineerde statuten;

* verslag Raad van Bestuur;

* verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief,

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : HAT000008
10/06/2013 : HAT000008
17/01/2013 : HAT000008
31/05/2012 : HAT000008
23/05/2011 : HAT000008
25/01/2011 : HAT000008
10/06/2010 : HAT000008
29/06/2009 : HAT000008
16/06/2008 : HAT000008
04/01/2008 : HAT000008
02/06/2015 : HAT000008
11/06/2007 : HAT000008
30/01/2006 : HAT000008
27/06/2005 : HAT000008
11/05/2005 : HAT000008
28/06/2004 : HAT000008
25/07/2003 : HAT000008
03/07/2003 : HAT000008
09/04/2003 : HAT000008
29/10/2015 : HAT000008
09/11/2015 : HAT000008
09/11/2015 : HAT000008
29/06/2002 : HAT000008
19/06/2002 : HAT000008
26/09/2001 : HAT000008
09/05/2001 : HAT000008
27/10/2000 : HAT000008
17/06/1999 : HAT000008
12/05/1999 : HAT000008
14/11/1996 : HAT8
28/11/1995 : HAT8
14/11/1995 : HAT8
06/08/1994 : HAT8
06/08/1994 : HAT8
06/08/1994 : HAT8
16/06/1993 : HAT8
01/01/1993 : HAT8
12/12/1992 : HAT8
01/01/1992 : HAT8
02/06/1990 : HAT8
08/12/1989 : HAT8
01/01/1989 : HAT8
25/10/1988 : HAT8
02/03/2016 : HAT000008
13/07/1988 : HAT8
01/01/1988 : HAT8
17/07/1987 : HAT8
17/07/1987 : HAT8
28/06/1986 : HAT8
01/01/1986 : HAT8
15/05/2018 : HAT000008

Coordonnées
INTER-ENERGA

Adresse
TRICHTERHEIDEWEG 8 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande