INTEREXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTEREXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.995.910

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.04.2014, NGL 31.07.2014 14375-0464-017
23/10/2014
ÿþWord 11.1

a-11)J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111!!!!11,1,111,1,1111111111111

MONITEUR

16 -10-

BE GISCH STAAT,'

,PerqrAtod jL gtMn, der rnr,tithnk

bpphrodcl Aritw Ftlel

ti 3 -I0- 2014

griffier, Griffie

BEL

201/1

A- - De

Ondernemingsnr : 0897.995.910

Benaming

(voluit) INTEREXPRESS

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Kuilenstraat 24/2

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op drieëntwintig september tweeduizend veertien,blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INTEREXPRESS, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Kuilenstraat 24 bus 2, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Herbert notaris HOUBEN te Genk op vijftien mei tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig mei tweeduizend en acht onder nummer 08077849.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing,

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van achttien duizend zeshonderd (18.600) euro, om het te brengen van achttien duizend zeshonderd (18.600) euro op zevenendertig duizend tweehonderd (37.200) euro, zonder de creatie van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door incorporatie van beschikbare reserves.

De voorzitter toont aan de hand van een staat van actief en passief de dato dertig juni tweeduizend veertien aan dat er voldoende beschikbare reserves bestaan ter verwezenlijking van deze kapitaalverhoging.

Er worden bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen gecreëerd.

De Heren KAYGAN Teyfik en Aziz verklaren dat zij in deze kapitaalverhoging optreden voor hun huwelijksgemeenschappen en dat deze kapitaalverhoging financieel ten goede komt aan het , gemeenschappelijk vermogen tussen hen en hun echtgenoten, mevrouw KAYGAN Emine en mevrouw KOCABEY Kebire,

Tweede beslissing.

De vergadering beslist, gezien de vennootschap over liquide middelen beschikt die haar behoeften overtreft, het kapitaal te verminderen met achtien duizend zeshonderd (18.600) euro om het te brengen van zevenendertig duizend tweehonderd (37.200) euro op achttien duizend zeshonderd (18.600) euro.

Deze kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het fiscaal volgestorte kapitaal.

Derde beslissing.

De vergadering beslist de zaakvoerders te machtigen met de uitvoering van voormeld besluit. ln uitvoering van het voornoemde besluit tot kapitaalvermindering genomen door de algemene vergadering, kunnen de aandeelhouders zich aanbieden na verloop van twee maanden na publicatie van onderhavige akte in het Belgisch staatsblad bij de zaakvoerders, met het oog op de gedeeltelijke terugbetaling van hun aandelen ten bedrage van honderd zesentachtig (186) euro per aandeel, tenzij sommige schuldeisers de procedure vermeid in artikel 613 van het wetboek van vennootschappen in werking hebben gesteld.

Aangezien door deze kapitaalverhoging gevolgd door kapitaalvermindering het bedrag van het kapitaal niet wijzigt, dienen ook geen gecoördineerde statuten opgesteld te worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Neergelegd: uitgifte

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Mod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 Neergelegd ter griffie der rechtbank

v. koophandel)Antv,e" per afd Tcn orel

1 ! `12- 201k

Oe grifGriffie

, Ondernemingsnr : 0897.995.910

Benaming

(voluit) : INTEREXPRESS

(verkort) :

If11~V~1j111NIjI*VV11

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Kuilenstraat 24 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op 8 december 2014 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk,; opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig; doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: ONTSLAG HUIDIGE ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist het vrijwillig ontslag te aanvaarden van haar huidige zaakvoerders, te weten de heer KAYGAN Teyfik voornoemd, de heer PUT Jean Pierre voornoemd en de heer KAYGAN Kenan voornoemd en dit met ingang vanaf 30 september 2014.

Aan deze zaakvoerders wordt kwijting verleend voor al hun bestuursdaden tot en met 30 september 2014. De goedkeuring door de eerstvolgende jaarvergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar zal nogmaals bevestiging inhouden voor deze verleende kwijting.

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist tot nieuwe zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, de heer TOSUN Soner Ibrahim, geboren te Genk op drie november negentienhonderd negenenzeventig, nationaalnummer 79.11.03029.65, ongehuwd, wonende te 3660 Opglabbeek, Kruisstraat 13 bus 1 die alhier mede is verschenen en verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder kan worden vergoed.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN AANPASSING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar "3660 Opglabbeek, Kruisstraat 13 bus 1".

De vergadering beslist vervolgens de eerste zin van artikel 2 van de statuten als volgt te wijzigen:

"De vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Kruisstraat 13 bus 1."

VIERDE BESLUIT: VERSLAG ZAAKVOERDER EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De vergadering ontsraat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 3010912014.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30/09/2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven in het dossier bij de notaris bewaard.

VIJFDE BESLUIT: DOELSUITBREIDING EN AANPASSING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk doel uit te breiden, door toevoeging van de volgende activiteiten:

"- Poetsdiensten: De algemene reiniging van allerlei soorten gebouwen zoals: kantoren, woningen of appartementen, fabrieken, winkels, instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt.

- Alle activiteiten in het kader van de dienstencheques kunnen worden uitgeoefend zoals het schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker enzovoort, zonder dit limitatief is."

Artikel 3 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"De vennootschap heeft tot doel:

- Transport van pakjes zoals Taxipost, e.d. zowel in binnen- als buitenland;

- Expressdienst inzake klein transport in binnen- en buitenland;

- Groot transport in binnen- en buitenland;

- Horeca uitbating: café, snackbar, nachtclub;

- Immobiliën, het oprichten en beheren van gebouwen;

- Poetsdiensten: De algemene reiniging van allerlei soorten gebouwen zoals: kantoren, woningen of appartementen, fabrieken, winkels, instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt,

- Alle activiteiten in het kader van de dienstencheques kunnen worden uitgeoefend zoals het schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker enzovoort, zonder dit limitatief is.

Alle handelingen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet limitatief.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

ZESDE BESLUIT: TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

Voorts verleent de vergadering aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie,

~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van-de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het " Belgisch StaMMctsblad

\;"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2013
ÿþMotl PDF 11.1

",n\=j~fír I~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

-.~-- na neerlegging ter griffie van de akt

e

rechtbank y. koophandel te TQNGEREN

eergetege ter griffio

12 -06- 2013

i

1111,1iNli

III

fl

0e Hoofdgriffier, Griffie

VL-7

Ondernemingsnr : 0897.995.910

Benaming (voluit) : lnterexpress

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuilenstraat 24 bus 2, 3600 Genk, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel te Genk op 1 mei 2013, blijkt dat volgende beslissingen zijn genomen:

1. Met éénparigheid en algemeenheid van stemmen wordt beslist om Dhr, Kaygan Kenan te benoemen tot zaakvoerder met ingang vanaf 1 mei 2013.

2. Met éénpargheïd en algemeenheid van stemmen wordt beslist om Dhr. Kaygan Aziz te ontslaan als zaakvoerder met Ingang vanaf 1 mei 2013.

Handtekening zaakvoerders,

Kaygan Teyfik Kaygan Kenan Put Jean

Op de laatste blz. van Lüik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van dé instrumenterende nótáris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qndernemingsnr : 0897.995.910 j

Benaming interexpress

E i

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kuilenstraat 24 bus 2, 3600 Genk, België

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij nazicht van de interne administratie blijkt dat de benoeming van Dhr. Kaygan Teyfik niet werd gepubliceerd in het staatsblad. Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 2 november 2011 blijkt dat met éénparigheid en algemeenheid van stemmen werd beslist Dhr. Kaygan Teyfik te benoemen als zaakvoerder per 2 november 2011. De nodige

maatregelen zullen worden genomen om deze situatie te corrigeren.

Handtekening zaakvoerders,

Put Jean-Pierre Kaygan Teyfik

I*11111.11161

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter gnrrio der

rechtbank v. koophardei te TONGEREN

9 7 -10- 201

De Hoofdgrií#iePriffie

Kaygan Aziz

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 31.08.2011 11521-0078-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 25.08.2010 10450-0107-010
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.04.2009, NGL 25.08.2009 09698-0164-010
07/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INTEREXPRESS

Adresse
WOUDSTRAAT 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande