INTRA MOSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTRA MOSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.325.748

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 20.08.2014 14438-0049-008
05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 31.05.2013 13145-0147-008
21/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,7

y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ilpep

Ondernemingsnr : 0883.325.748

Benaming : INTRA MOSA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Domein Bleumerveld, Aldeneik 22

3680 Maaseik

Onderwerp akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maas-_ trichtersteenweg 85, op vijf juni tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie. Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met= beperkte aansprakelijkheid "INTRA MOSA", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Domein Bleumerveld, Aldeneik 22, en met ondernemingsnummer 0883.325.748, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twee, eerste zin van de statuten aan de zetelverplaatsing waartoe voor heden werd besloten door de zaakvoerder en die werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes januari tweeduizend en tien onder het nummer 90002675,

Artikel twee, eerste zin van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Domein Bleumerveld,; Aldeneik 22."

TWEEDE BESLUIT  EERSTE KAPITAALVERHOGING

A} REVISORAAL VERSLAG EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

1) Revisoraal verslaq

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op éénentwintig mei tweeduizend en twaalf, waarvan het besluit= luidt als volgt:

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in INTRA MOSA BVBA bestaande uit diverse leningen ten bedrage van ¬ 9.768.389, 68 met betaling van een' uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 237.709, 68, is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan, van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven. aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder

Neergelegd ter griffle der rechtbank v .koophandel te TONGEREN

1 i -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 1.768.389, 68 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 9.004 volgestorte aandelen

van INTRA MOSA BVBA door COLLE HOLDING BV';

5. er voor de tegenprestatie gesteund is op de waarde van de aandelen per

31.12.2011.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid

en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 21 mei 2012'.

2) Bijzonder verslagvan de zaakvoerder

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd van éénentwintig mei tweeduizend en twaalf, opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

3) Neerlegging

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavige akte.

INBRENG

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van EEN MILJOEN VIJFHONDERDDERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (¬ 1.530.680,00) om het kapitaal te brengen van VIJF MILJOEN HONDERDDUIZEND EURO (¬ 5.100.000,00) op ZES MiLJOEN ZESHONDERD-DERTIGDUIZEND ZESHONDERD TACHTIG EURO (¬ 6.630.680,00) door inbreng in natura van navermelde vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen door de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "COLLE HOLDING B.V.", mits creatie en uitgifte van negenduizend en vier (9.004) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen zevenhonderd achtenzestigduizend driehonderd negenentachtig euro achtenzestig euro-cent (¬ 1.768.389,68), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweehonderd zevenendertigduizend zevenhonderd en negen euro achtenzestig eurocent (¬ 237.709,68) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

In brenq

De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "COLLE HOLDING B.V.", hierna ook genoemd "de inbrenger", verklaart bij deze inbreng te doen van navolgende schuldvorderingen:

- Schuldvordering lastens mevrouw E.M.T.W. Collé, met een openstaand saldo ten belope van driehonderd en tweeduizend zeshonderd en zeven euro vierenzestig eurocent (¬ 302.607,64) op datum van éénendertig december tweeduizend en elf.

- Schuldvordering lastens mevrouw E.M.T.W. Collé met een openstaand saldo ten belope van zevenhonderd drieëntwintigduizend achthonderd zesenvijftig euro vierenzeventig eu-rocent (¬ 723.856,74) op datum van éénendertig december tweeduizend en elf.

- Schuldvordering lastens mevrouw E.M.T.W. Collé, met een openstaand saldo ten belope van zeshonderd éénenveertigduizend negenhonderd vijfentwintig euro dertig eurocent (¬ 641.925,30) op datum van éénendertig december tweeduizend en elf.

- Schuldvordering lastens de heer Danny Kessels, met een openstaand saldo ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op datum van éénendertig december tweeduizend en elf.

Mevrouw E.M.T.W. Collé en de heer Danny Kessels, beiden voornoemd, zullen vanaf heden voornoemde ontleende sommen dienen terug te betalen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Intra Mosa" en aldus niet aan de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "Collé Holding B.V.".

DERDE BESLUIT -- TWEEDE KAPITAALVERHOGING -- INLIJVING UITGIFTE-PREMIE De vergadering beslist een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EN NEGEN EURO ACHTENZESTIG EUROCENT (¬ 237.709,68) om het kapitaal te brengen op ZES

Vota behouden , aan het Berginch

' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

MILJOEN ACHTHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD NEGENEN-' TACHTIG EURO ACHTENZESTIG EUROCENT (¬ 6.868.389,68) en dit door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT -- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVER-HOGINGEN De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans ZES MILJOEN ACHTHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD NEGENENTACHTIG EURO ACHTENZESTIG EURO-CENT (¬ 6.868.389,68) bedraagt, vertegenwoordigd door negenendertigduizend en vier aandelen (39.004).

VIJFDE BESLUIT

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten inzake de kapitaalverhoging, beslist de vergadering artikel vijf, eerste zin van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zes miljoen achthonderd achtenzestigduizend driehonderd negenentachtig euro achtenzestig eurocent (¬ 6.868.389,68), vertegenwoordigd door negenendertigduizend en vier aandelen (39.004) aandelen met een fractiewaarde van 1I39.004ae per aandeel."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel achttien, eerste alinea van de statuten.

- Artikel achttien, eerste alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat kan herroepen of vernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel zesendertig en artikel zevenendertig van de statuten aan te passen aan de wet tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren van twee juni tweeduizend en zes.

Artikel zesendertig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering."

Artikel zevenendertig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen."

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt de gewone zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

, Vogi--

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 1 ,

Voter- behouden aan het Belgisch " Staatsblad

mod 2.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris GeraIdine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 05/0612012;

- coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 24.05.2012 12123-0288-008
28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 24.06.2011 11197-0584-008
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 19.08.2010 10431-0338-008
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 25.08.2009 09612-0391-008
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 15.07.2008 08401-0212-010
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 05.07.2007 07359-0342-008

Coordonnées
INTRA MOSA

Adresse
ALDENEIK 22 - DOMEIN BLEUMERVELD 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande