INVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.866.186

Publication

14/08/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerj)eleed er griffie dar rt~vhtbarik

koophondal Aniwerpan, mfd, 7'ongem

1511 73

Ondernemingsnr : 06,3Cf c ~ ~ $ 6 Benaming

(voluit) :

Voor-

behouck aan he Belgisc

Staatshl

InVa

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Roterstraat 45

Onderwerp akte Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 3 augustus 2015, blijkt dat door mejuffrouw VANGELOVEN Ine, geboren te Bree, op 23 januari 1989, wonende te 3960 Bree, Roterstraat 45, ongehuwd, een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "InVa", met zetel te 3960 Bree, Roterstraat 45, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Vóór het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij, notaris, een financieel plan overhandigd, gedateerd op 30 juli 2015, en door haar ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verantwoordt.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde oprichter, mejuffrouw VANGELOVEN Ine, verklaart in te schrijven op alle honderd (100) aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voomoemde mejuffrouw VANGELOVEN Ine, die verklaart te aanvaarden, honderd (100) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde mejuffrouw VANGELOVEN Ine, verklaart dat de aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, volstort werden ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) zodat er door de oprichter nog een bedrag van zesduizend tweehonderd honderd euro (¬ 6.200,00) dient volstort te worden.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Ven-nootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 28 juli 2015, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

De oprichter verklaart de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt (bij uittreksel).

--- De vennootschap is een handelsvennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "InVa".

--- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Roterstraat 45.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad.

De enige zaakvoerder, of aile zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

--- De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland:

-het beheer de exploitatie of het laten exploiteren, de valorisatie, de ontwikkeling en de promotie van dranken eetgelegenheden, zoals restaurants, cafetaria's, tavernes, snacks, tearooms, frituren alsook alle daarmee samengaande of aanverwante activiteiten;

-de verkoop van (alcoholische) dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, enz.;

-de verhuur van kamers (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden);

-het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in; hotels, motels en pensions (met hotel-service);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

-de activiteit van traiteur: omvat de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten; omvat ook het bedelen van bereide schotels of spijzen;

-het organiseren van feesten, recepties, conferenties, seminaries en soortgelijke evenementen;

-de verhuur van feestzalen;

-het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar roerend patrimonium;

-het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en verhuring ervan.

Dit alles in de meest ruime zin genomen en zonder dat voorgaande opsomming beperkend is,

Zij mag tevens in België of in het buitenland aile financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder am het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen (onder meer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

--- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

--- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

 Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad, De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

--- Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand december om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

--- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het volgende jaar.

--- Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichter verklaart:

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 03 augustus 2015 en eindigt op 30 juni 2017;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 december 2017.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De oprichter verklaart zichzelf tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 03 augustus 2015 : te weten mejuffrouw VANGELOVEN Ine, geboren te Bree, op 23 januari 1989, thans wonende te 3960 Bree, Roterstraat 45

Tegelijk hiermee neergelegd : * uitgifte akte Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVA

Adresse
ROTERSTRAAT 45 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande