INVEST COMPANY GENK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVEST COMPANY GENK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.728.145

Publication

04/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M4NITE

28 -

BELGISCH

T

n

" 19039075

uR BE~.G N9t~f~eigc~ fer grljfle da~

11- 2t1/1, rech~ank v, kaopprârodal Id TONGEREN

STAKYSS~Aï~

20 -01- 2814

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0 5 4 4. 7 2 8. 1 45

Benaming

(voluit) : INVEST COMPANY GENK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henry Fordlaan 84, 3600 Genk

(volledig adres}

Onderwerp akte : Oprichting (na partiële splitsing)

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 9 januari 2014, neergelegd op de griffie

váâr registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming

INVEST COMPANY GENK, waarvan het uittreksel der statuten hierna wordt weergegeven, is opgericht

ingevolge de partiële splitsing waartoe besloten is door de naamloze vennootschap TRADING AND

RECYCLING COMPANY SINT-TRUIDEN die met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van

vennootschappen niet ophoudt te bestaan.

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam INVEST

COMPANY GENK.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Henry Fordlaan 84.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen,

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

6} De agentuur bij het afstuiten van vetzekeringen, financieringen en prooectontwikkeling_

7) Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemin-'gen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende ver-richtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestigduizend komma nul nul euro (¬ 60.000,00). Het Is verdeeld In tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van éénitweeduizendvijfhonderdste (112.500ste) van het kapitaal,

Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Omvang bevoegdheden zaakvoerders.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders/van minstens twee zaakvoerders.

Statuut van de zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Jaarlijkse algemene vergadering.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur).

Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering Is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Begin van de vennootschap -- afsluiting eerste boekjaar  datum eerste jaarvergadering

De nieuw opgerichte vennootschap INVEST COMPANY GENK begint te werken op heden, met dien verstande dat aile verrichtingen met betrekking tot de afgesplitste activabestanddelen vanaf 1 maart 2013 worden geacht verricht te zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

é

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



~ Het eerste boekjaar gaat in op heden (zonder daarbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit vanop, boekhoudkundig vlak van de partiële splitsing) en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

De heer VANSCHOONBEEK Daniël en de heer CELIS Serge, beiden voornoemd.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot beide aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten;

- over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft volmacht aan de respectieve bestuursorganen tot uitvoering van de genomen besluiten.

Vervolgens stelt de vergadering de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Engelen & Partners Accountants NV, Ilgatlaan 21 te 3500 Hasselt en/of aangestelde(n).

VERSLAG

Over cie inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing is door de heer DEWACHTER Luc, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 Kapellèn, Reeboklaan 6, een schriftelijk verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap opgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"lV. Conclusies

Ondergetekende Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN, Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd, 09 december 2013 van de oprichters, de heer Serge CELIS en de heer Daniël VANSCHOONBEEK, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INVEST COMPANY GENK' door inbreng van de actief- en passiefbestanddelen afgesplitst van de Naamloze Vennootschap "TRADING AND RECYCLING COMPANY SINT-TRUIDEN", dat:

- de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde der aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INVEST COMPANY GENK", met een fractiewaarde van eenentwintig Euro achtennegentig Eurocent (21,98) eik,

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus gedaan te Kapellen op 13 december 2013

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor (volgt de handtekening).".

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

- revisoraal verslag



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVEST COMPANY GENK

Adresse
HENRY FORDLAAN 84 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande