IPC IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IPC IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.874.731

Publication

13/05/2014
ÿþ mocl 11.1

[1-201( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,111111111111111111

tyi

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

30 APR. 201k

Griffie

Ondernemingsnr * ezDt-i .

Benaming (voluit) :IPC IMMO

*

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3800 Sint-Truiden, Naamsevest 33

(volledig adres)

Onderwem(en) akte :STATUTENWIJZIGING Tekst:

STATUTENWIJZIGING

IPC IMMO

Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid

te 3800 Sint-Truiden, Naamsevest 33

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op vijfentwintig maart.

Voor mij, meester Philip ODEURS, notaris te Sint-Truiden.

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IPC IMMO, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Naamsevest 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0415.874.731, Gerechtelijk arrondissement Hasselt

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques Thenaers te Sint-Truiden op tien maart negentienhonderd zesenzeventig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig maart nadien onder nummer 19760327087213, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Aumann te Sint-Truiden op acht november negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zes december nadien onder nummer 891206-176, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Philip ODEURS, op zeven februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven maart daarna onder nummer 07036568.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door de heer ROEFFAERS Bruno.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder

samengesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Selgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Totaal- aanwezig en/of vertegenwoordigd: zevenhonderd vijftig (750) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders, de heren ROEFFAERS Bruno en ROEFFAERS Gert, benoemd bij de algemene vergadering gehouden op zeven februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart daarna onder nummer 07036568, zijn hier vertegenwoordigd door de heer DEWALHEYNS Geert voornoemd, ingevolge voormelde bijzondere volmacht, in welk document zij tevens uitdrukkelijk hebben verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen.

Dezelfde personen hebben in voormeld document tevens afstand gedaan van de toezending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1./ Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde een bedrag van 121.507,83 euro, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

2./ Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

3./ Beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van 101.000,00 Euro, onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4./ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 90.900,00 Euro, met uitgifte van 2.597 nieuwe aandelen. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld.

5./ Inschrijving op de kapitaalverhoging door de vennoten die het geheel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6./ Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor.

7./ Aanpassing van de statuten ingevolge de genomen beslissingen.

8./ Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

9./ Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien ten honderd van het tussentijds dividend.

B. Vaststellingen

1. De voorzitter deelt mee dat alle aandelen die zijn uitgegeven

aanwezig zijn en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal aanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Voor-

behouden

aan het

e gisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5. De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering werd voldaan.

XV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. APEANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, op de som van 121.507,83 euro werden vastgelegd, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

TWEEDS BESLUIT - VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, 121.507,83 euro bedraagt.

DERDE BESLUIT BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 101.000,00 euro, zoals tevens blijkt uit de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 13 december 2013.

De vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 90.900,00 EURO, gepaard gaande met creatie van tweeduizend vijfhonderd zevenennegentig (2.597) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen tegen de prijs van vijfendertig euro (.£ 35,00) per aandeel, en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volstort worden zoals hierna blijkt.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE BESLUIT - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Zijn vervolgens tussengekomen,

Luik B - vervolg

11

de Heer Bruno ROEFFAERS, voornoemd,

de Heer Gert ROEFFAERS, voornoemd,

beiden vertgeenwooridgd zoals voormeld,

die verklaren samen alle aandelen van de vennootschap te bezitten en

die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de Heren Bruno en Geert ROEFFAERS, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van 90.900,00 euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van 90.900,00 euro staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng worden tweeduizend vijfhonderd zevenenegentig (2.597) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweeduizend vijfhonderd zevenenegentig (2.597) nieuwe - volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt:

- Aan de heer Bruno ROEFFAERS, voornoemd, 4 aandelen als vergoeding voor de gedane inbreng;

- Aan de heer Gert ROEFFAERS, voornoemd, 2.593 aandelen als vergoeding voor de gedane inbreng.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van 90.900,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING onder nummer BE20 3631 3222 2356 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 13 maart 2014 laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

ZESDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERBOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 90.900,00 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op 109.492,02 euro, vertegenwoordigd door 3.347 aandelen op naam zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5 : KAPITAAL.

Bat maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EN NEGENDUTZEND

VIERHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO TWEE CENT (0 109.492,02).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zevenenvaertig

(3.347) aandelen édn/drieduizend vertegenwoordigen. Bij besluit

zonder aanduiding van nominale

driehonderd zevenenveertigste

de buitengewone algemene vergadering van 25 maart

van

waarde, die elk

het kapitaal

van

2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 90.900,00 Miro, op zelfde datum

Voorbehouden aan het B eigisch Staatsblad

Luik B - vervolg

uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.592,02 Euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar 109.492,02 Euro, met creatie en uitgifte van 2.597 nieuwe aandelen."

ACHTSTE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT - MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de

roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het

tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

SLOTVERKLARINGEN.

1. Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de partijen/ comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart en raadpleging van het rijksregister; de nationale nummers vermeld zijnde met akkoord van de betrokkenen.

2. De comparant erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan hem opgelegd door artikel 9, § alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparant erkent dat hem door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparant heeft hierop verklaard dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

Hij bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

3. De comparant erkent tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, zijnde minstens vijf werkdagen vem5r het verlijden dezer.

De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten voorgelezen en toegelicht.

--- VERMOGENSWAARDE - LIDMAATSCHAPSRECRTEN - BESTUURSREGELING.

De ondergetekende notaris wijst de comparanten die gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel, erop dat de aldus op heden onderschreven aandelen worden toegekend aan de onderschrijvers ervan, en dat de vermogenswaarde van dit aandeel toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dit aandeel verbonden zijn, conform artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van dit aandeel, op naam van een echtgenoot alleen, houdt in dat hij/zij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten lezing gegeven van artikel 1422 van het burgerlijk wetboek betreffende de handelingen verricht door een echtgenoot welke regeling op hen beiden eventueel ook van toepassing kan zijn.

ANTI-MISBRUIKBEPALINGEN

Ondergetekende notaris heeft de comparanten tevens gewezen op de anti-misbruikbepaling die werd ingevoerd, voorzien om te vermijden dat de vennootschappen die een dividendpolitiek hebben, overgaan tot incorporatie van de reserves aan 10% terwijl zij in het verleden toch het ho ere tarief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Éreigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 23.08.2012 12468-0475-011
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 29.07.2011 11366-0070-010
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 24.08.2010 10449-0383-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 27.08.2009 09681-0277-011
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 08.09.2008 08723-0399-011
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 31.08.2007 07704-0280-011
07/03/2007 : HA049014
28/08/2006 : HA049014
04/10/2005 : HA049014
26/11/2004 : HA049014
27/11/2003 : HA049014
14/10/2002 : HA049014
19/01/2001 : HA049014
19/10/1999 : HA049014
06/12/1989 : HA49014
01/01/1989 : HA49014
01/01/1988 : HA49014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 31.08.2016 16549-0269-012

Coordonnées
IPC IMMO

Adresse
AALSTERWEG 49A 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : Aalst
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande