IRIS MANAGEMENT


Dénomination : IRIS MANAGEMENT
Forme juridique :
N° entreprise : 449.866.402

Publication

12/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grlifle der rr chtb(ii k v. koophandel Antwerpen, afd, TensteraE

3 0 -05- 2014

De grlffferGriffie -

*14115715*

11111111

V beh

aa

Be' Sta

Ondernemingsnr : 0449.866.402

Benaming

(voluit) : IRIS MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap - in vereffening

Zetel ; Eisdenweg 108 te 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 19 maart 2014 werd:

- het verslag van de vereffenaar tot afsluiting van de vereffening de dato 19 maart 2014,

inhoudende in bijlage het plan van verdeling de dato 4 december 2013, voorgelegd.

Het plan van verdeling de dato 4 december 2013 werd bij verzoekschrift de dato 4 december 2013 neergelegd ter goedkeuring ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 9 januari 2014. Bij bevel van 15 januari 2014 heeft de Rechtbank van Koophandel te Tongeren haar akkoord gegeven met het voorgelegde plan van verdeling.

Na het verslag gehoord te hebben van de vereffenaar over de vereffeningsverrichtingen en over de door hem opgestelde rekeningen, beslissen de vennoten af te zien van de controlerechten die aan elk van hen worden toegekend op grond van art, 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

- de vereffeningsrekeningen goedgekeurd, zoals opgenomen in het plan van verdeling de dato 4 december 2013, evenals de bestemming van de daarin vermelde verdeling van het netto-verdelingssaldo in verhouding tot het aandelen bezit.

De bestaande rekening op naam van de vennootschap in vereffening wordt afgesloten.

Het netto-saldo van rekening, wordt in handen van de vereffenaar uitbetaald, welke op zijn beurt blijkens onderhavige vergadering zal overgaan tot de uitkering aan voormelde meerderheidsaandeelhouder BERENDSEN PENSIOEN B.V. als gedeeltelijke voldoening van haar aandeel in het netto-vereffeningssaldo. De gelopen interesten werden tot op datum van de afsluiting bij dit bedrag gevoegd, alsmede werden de bankkosten, en de kosten van afsluiting van de rekening automatisch ingehouden op het uit te keren saldo.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op heden niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan BERENDSEN PENSIOEN B.V., in haar hoedanigheid van aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze rechtspersoon de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, waarbij deze de verplichting zal hebben om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

De vereffenaar verklaart in het bijzonder dat er geen passiva door de vennootschap in vereffening meer dienen voldaan te worden.

De vergadering keurt de voorgestelde régeling betreffende de betaling van de passiva uitdrukkelijk goed. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

;behouden aan het Belgisch Staatsblad

In het bijzonder verleent de vergadering, aan de voormelde vennootschap BERENDSEN PENSIOEN B.V., in haar hoedanigheid van meerderheidsaandeelhouder van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord, zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren. Daartoe zal de voormelde vennootschap E3ERENDSEN PENSIOEN B.V. alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering verleent vervolgens volmacht aan Burg. Venn. o.v.v. NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Rekening gehouden met de voorgelegde vereffeningsrekeningen, keurt de algemene vergadering de voorgestelde verdeling van het resterende netto-vereffeningssaldo tussen de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit en rekening houdend met de eerder ontvangen voorschotten, goed.

Vaar zoveel ais nodig geeft ieder van de aandeelhouders, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor aile uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

- volledige en onbeperkte décharge verleend aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat.

- verklaard dat de vereffening afgesloten is en dat de naamloze vennootschap IRIS MANAGEMENT,

vennootschap in vereffening, met zetel te 3630 Maasmechelen, Eisdenweg 108,

met ondernemingsnummer BE 0449.866.402, definitief opgehouden heeft te bestaan,

zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De vereffenaar heeft evenwel nog de bevoegdheid om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten die nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening te verrichten.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen, gedurende de in de wet voorziene termijn, bewaard warden op het volgende adres: 3630 Maasmechelen, Eisdenweg 908,

Getekend, Franciscus BERENDSEN, vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 31.01.2014 14019-0563-010
31/01/2013
ÿþVoor behouc'

aan ht

Belgis Staatsti

Ondernemingsnr : 0449.866.402

Benaming

(voluit) : IRIS MANAGEMENT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3630 Maasmechelen, Eisdenweg '108

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding met de vereffening als gevolg

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 18 december 2012, geregistreerd te Maaseik op 21 december 2012, zes bladen, geen verzendingen, boek 545, blad 73, vak 11, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ontvanger a.i. (get.) G. Leys, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IRIS MANAGEMENT", met zetel te 3630 Maasmechelen, Eisdenweg 108, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

A. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De aandeelhouders deden ieder afzonderlijk afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

B. VOORLEGGING, LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN EN DE STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legde volgende stukken en verslagen voor aan de aandeelhouders:

-verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, bij hetwelk werd gevoegd een staat van activa en passiva vastgesteld per dertig september tweeduizend en twaalf;

- verslag opgemaakt door de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag werd opgesteld op zeventien december tweeduizend en twaalf.

Het besluit van dat verslag luidt ais volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de NV IRIS MANAGEMENT met zetel te Maasmechelen, Eisdenweg 108, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 30 september 2012, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 1.312.144,04 EUR en een netto-actief van 1.304.000,45 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en luist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar(s).

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen."

De aandeelhouders namen inzage in gemelde stukken en ontsloegen de voorzitter tot voorlezing ervan. De vergadering stelde vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerkingen werden gemaakt door de aandeelhouders; zij sloten zich aan bij de besluiten erin vervat.

C. VROEGTIJDIGE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering der aandeelhouders besloot de vennootschap vroegtijdig en vrijwillig te ontbinden, met

ingang vanaf achttien december tweeduizend en twaalf en sprak haar vereffening uit, te rekenen vanaf achttien

december tweeduizend en twaalf.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

D. BEEINDIGING MANDAAT VAN DE BESTUURDERS

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding stelde de vergadering vast dat het mandaat van de in functie zijnde bestuurders, van rechtswege beëindigd is.

E.BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

De vergadering besloot te benoemen tot vereffenaar, de heer BERENDSEN Franciscus Elizabeth Gerardus, geboren te Heerlen (Nederland) op twintig april negentienhonderd achtenzeventig, persoonlijk nummer 160615847 - paspoorinutnmer NY35134JB4, wonende te 1066HR Amsterdam .CNederland)L Oostakkerstraat 83, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

m

*13019186*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ecrgelegdicr gi ilÍie ~le

rechtbank u koophandel te TONGEREr l

1 8 -01- 2013

I)e Hoofdgriffier, Griffie

Mod 2,0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

die verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet. Zijn benoeming als vereffenaar werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren bij machtiging gewezen op acht januari tweeduizend dertien.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

F.BEPAL1NG VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besloot dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap.

G. MACHTEN AAN DE VEREFFENAAR

De vergadering gaf aan de vereffenaar alle machten om de genomen beslissingen uit te voeren en daarenboven de nodige machten om bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel een verzoekschrift ln te dienen en te ondertekenen, inhoudende de bevestiging van zijn benoeming als vereffenaar.

H. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap met de vereffening als gevolg besloot de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is, werden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, hebbende de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, is in vereffening. Haar naam luidt: "N.V. IRIS MANAGEMENT",

Artikel 2: De vennootschap bestaat met ingang vanaf heden nog enkel in functie en voor de duur van haar vereffening.

Artikel 3: De zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 3630 Maasmechelen, Eisdenweg 108, kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de vereffenaar overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot (vereffenings)doel:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of partikulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen zowel voor haarzelf als voor derden in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschap-pijen en kapitalisatieondememingen;

d) het verlenen van adviezen van financiële, technische of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en gemeen bestuur, expertises, schattingen, studies uitvoeren en verslagen afleveren;

e) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van portefeuille- of kapitaalsbestuur.

Dit alles uitgezonderd de aktiviteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

f) het waarnemen van alle bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten;

g) het beheer en verwerven van onroerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zin de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

h) zij mag ten einde haar maatschappelijk doel te verwezenlijken eventueel aan de onroerende goederen wijzigingen, produktie-afwerkingen, verkavelingen uitvoeren, aile ondememingskontrakten die noodzakelijk zouden zijn ondertekenen;

i) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële activa;

j) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verbandhoudende commerciële, industriële, financiële en tot roerende of onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot het bevorderen hiervan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen, alle zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6: De vereffeningsopdracht is door de algemene vergadering van de aandeelhouders toevertrouwd aan één vereffenaar. De vereffenaar kan alle rechtsgedingen voeren, hetzij als eiser hetzij als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, alle handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen. Hij kan, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden der vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Artikel 7: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar erna.

Artikel 8: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand december om achttien uur tenzij anders aangeduid in het oproepingsbericht.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden op de plaats, de dag en het uur die in de bijeenroeping worden bepaald.

Artikel 9: Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op inititatief en onder de leiding van de vereffenaar.

Artikel 10: De rekeningen worden jaarlijks opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11: Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. De aandeelhouders beschikken over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Na goedkeuring van de vereffeningsrekening wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

STEMMING

De beslissingen werden achtereenvolgens en afzonderlijk met éénparigheid van stemmen genomen. VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der akte omvattende een volmacht - bijzonder verslag van de raad van bestuur - bedrijfrevisorisch verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 07.12.2012 12661-0064-011
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 07.02.2012 12027-0281-011
21/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 17.02.2011 11036-0067-015
31/01/2011 : TG092611
15/12/2009 : TG092611
18/02/2009 : TG092611
05/03/2008 : TG092611
07/02/2008 : TG092611
13/02/2007 : TG092611
30/11/2006 : TG092611
24/02/2006 : TG092611
17/01/2005 : TG092611
12/02/2004 : TG092611
05/09/2003 : TG092611
17/02/2003 : TU091949
29/11/2002 : TU091949
30/04/2002 : TU091949
18/07/2001 : TUA017326
02/02/2000 : TG074108
01/01/1997 : TG74108
14/03/1995 : TG74108

Coordonnées
IRIS MANAGEMENT

Adresse
EISDENWEG 108 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : Eisden
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande