IRLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IRLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.633.641

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 21.03.2014 14071-0433-015
22/10/2014
ÿþ9 Mod Word 11.1

le C3

11111

*14193605*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

13 OKT. 201/i

Griffie

afdeling FlASSef

Ondernemingsnr : 0865.633.641

Benaming (voluit) : Irio

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Grote Baan 541 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte: Omvorming  kapitaalvermindering  ontslag - benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt

blijkt:

'Heden, zesentwintig september tweeduizend veertien.

Voor Mij Meester Rose Marie VANHELMONT, notaris te Hasselt.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden der aandeelhouders van de naamloze vennootschap IRLO, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Grote Baan 541.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 26 mei 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juni daarna onder referte 04088249.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 21 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder referte 11005909.

BTW BE 0865.633.641 RPR Antwerpen afdeling Hasselt.

Het bureau

De vergadering wordt geopend om negen uur dertig onder het voorzitterschap van Mevrouw Jamar Nicole, gedelegeerd bestuurder, hierna genoemd.

Er wordt geen bureau gevormd.

samenstelling van de vergadering

Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders: Mevrouw Jamar Nicole Hilda Renée, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Grote Baan 541, houdster van éénenzestig (61) aandelen. De Heer Jamar Joseph Ludo Hendrik, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Verzusteringslaan 40, houder van één (1) aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

IDe Heer JAMAR Joseph is hier vertegenwoordigd door Mevrouw JAMAR

Nicole ingevolge een onderhandse volmacht de dato vijfentwintig

september tweeduizend veertien, dewelke aan de akte zal gehecht

blijven.

Totaal: tweeënzestig (62) aandelen

zij vertegenwoordigen de geheelheid van het maatschappelijk

kapitaal.

De voorzitter zet uiteen:

A/ pat de buitengewone algemene vergadering als AGENDA heeft:

1/ verslagen

a) Verslag opgesteld door de BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan.

b) Verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen. Staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

2/ omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Voorstel om de naamloze vennootschap met toepassing van artikel 776 en volgenden van het wetboek van vennootschappen om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

3/ kapitaalvermindering

Eerste kapitaalvermindering met zevenentwintigduizend

driehonderdveertig euro drieënzestig cent (27.340,63 e) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 ¬ ) euro op vierendertigduizend zeshonderdnegenenvijftig euro zevenendertig cent (34.659,37 e) door aanzuivering van geleden verliezen ten belope van zevenentwintigduizend driehonderdveertig euro drieënzestig cent (27.340,63 e) zonder vernietiging van aandelen doch met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Tweede kapitaalvermindering met vierduizendzeshonderdnegenenvijftig euro zevenendertig cent (4.659,37 ¬ ) om het kapitaal te brengen van vierendertigduizend zeshonderdnegenenvijftig euro zevenendertig cent (34.659,37 e) op dertigduizend (30.000,00 e) euro door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de hiervoor genomen beslissingen.

4/ statuten

Vaststelling van de statuten van de vennootschap rekening houdend met haar nieuwe rechtsvorm en de hiervoor genomen beslissingen. 5/ontslag en benoeming.

B/ Dat alle aandelen aanwezig zijn en de vergadering derhalve regelmatig is samengesteld en geldig kan beraadslagen over de punten op haar agenda.

Nagemelde bestuurder: Mevrouw JAMAR Nicole, voornoemd, is aanwezig. De overige bestuurder, de Heer JAMAR Joseph, voornoemd heeft in de hogervermelde volmacht schriftelijk verklaard kennis genomen te hebben van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart dat er in de vennootschap geen commissaris werd aangesteld.

C/ Om te worden aangenomen de voorstellen van de agenda de drie/vierde van de stemmen die aan de stemming deelnemen, moet bekomen; agendapunten die gaan statutenwijziging inhouden moeten een gewone meerderheid bekomen om te worden aanvaard; de omvorming dient de vier/vijfden van de stemmen te bekomen.

D/ De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties op naam noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

E/ Dat ieder stemgerechtigd aandeel recht heeft op één stem.

F/ Dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten vermeld zijn om toegelaten te worden tot de algemene vergadering.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Deze uiteenzetting juist erkend zijnde door de vergadering, neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten met éénparigheid van stemmen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de staat van activa en passive per 30 juni 2014 en door de BVBA Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor opgemaakt op 24 september 2014, die handelen over de hierna beschreven omvorming en werden opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, die het bestuursorgaan van de NV IRLO met zetel te Houthalen-Helchteren, Grote Baan 541, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, doch onder voorbehoud van de voorraadpositie ten bedrage van 14.177,22 EUR en de volledigheid van de geboekte schulden, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Het netto-actief volgens de staat per 30 juni 2014 bedraagt 35.247,97 EUR en is lager dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR. Het verschil bedraagt 26.752,03 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Truiden, 24 september 2014.

Voor IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR BVBA,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

De aanwezige of de vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'TWEEDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist de naamloze vennootschap met toepassing van artikel 776 en volgenden van het wetboek van vennootschappen om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De activiteiten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap weergegeven in hogervermelde deskundig verslag afgesloten op 30 juni 2014.

Elk aandeel van de naamloze vennootschap zal vervangen worden door één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen die sinds één juli tweeduizend veertien gedaan werden door de naamloze vennootschap, worden geacht te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

De omzetting van de NV in een BVBA zal geschieden met de voordelen van artikels 121 van het Wetboek van Registratie- Griffie- en Hypotheekrechten, 214 par.1 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, 776 tot en met 779 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 11 van het Wetboek der Belasting op de Toegevoegde waarde.

DERDE BESLUIT

Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verminderen net zevenentwintigduizend driehonderdveertig euro drieënzestig cent (27.340,63 e) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 e) euro op vierendertigduizend zeshonderdnegenenvijftig euro zevenendertig cent (34.659,37 ¬ ), door aanzuivering van geleden verliezen ten belope van zevenentwintigduizend driehonderdveertig euro drieënzestig cent (27.340,63 e) zonder vernietiging van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'doch met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verminderen met vierduizendzeshonderdnegenenvijftig euro zevenendertig cent (4.659,37 e) om het kapitaal te brengen van vierendertigduizend zeshonderdnegenenvijftig euro zevenendertig cent (34.659,37 E) op dertigduizend (30.000,00 E) euro door terugbetaling aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering stelt vast dat dit besluit definitief is, maar dat de terugbetaling van de aandeelhouder enkel met naleving van de voorwaarden van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen kan plaats vinden, met andere woorden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts overgaan tot de bewerking, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Artikel 5 van de statuten luidt bijgevolg voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend (30.000,00 E) euro en wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder vermelding van nominale waarde." VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap, rekening houdend met haar nieuwe rechtsvorm en met de genomen beslissingen, als volgt vast te stellen.

Benaming van de vennootschap

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de benaming IRLO.

MaatschappeIijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3550 Houthalen-Helchteren, Grote Baan 541.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de in- en uitvoer en de groot- en kleinhandel in:

- onderhouds- en reinigingsmiddelen in de meest ruime zin van het' woord;

- materiaal en benodigdheden voor het onderhoud en de reiniging in het algemeen"

Het beheer in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuur, onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen.

Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm deelnemen in elle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met een zelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur. maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend (30.000,00 ¬ ) euro en wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Bestuur - Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd beluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op vijfentwintig juni om twintig uur ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven vermelde datum op een zondag of op een wettelijke

feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt

6enendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo der resultatenrekening na aftrek van de algemene

kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde

jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor

de vorming van een wettelijke reserve.

de

Op

Luis( VRnmln

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve

één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw

verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst. Zij kan alleen beslissen het geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reserve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Maar in geval van verdeling heeft elk aandeel met stemrecht en elk aandeel zonder stemrecht recht op een gelijk dividend.

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent ontslag aan nagemelde bestuurders:

Mevrouw JAMAR Nicole, voornoemd;

De Heer JAMAR Joseph, voornoemd.

En beslist te benoemen tot zaakvoerder:

Mevrouw JAMAR Nicole, voornoemd die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Alle beslissingen zijn met eenparigheid van stemmen genomen. WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt en verleden te Hasselt, datum en plaats als hierboven.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben comparanten met Mij notaris, getekend.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmacht, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste Diz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.05.2013, NGL 04.06.2013 13153-0509-016
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 18.08.2011 11412-0121-013
11/01/2011
ÿþ Mod 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 9 -92- 2010

eggiLT

Ondernemingsnr : 0865.633.641

Benaming

(voluit): Irlo

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Baan 541 - 3530 Houthalen-Helchteren

Voorwerp akte : Doelsuitbreiding  ontslag en benoeming bestuurders - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op éénentwintig december

tweeduizend en tien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met:

eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing  versla!

Bespreking van het Verslag van de raad van bestuur met uiteenzetting van omstandige; rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte: staat van activa en passiva op dertig november tweeduizend en tien.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist artikel 4 der statuten uit te breiden met volgende tekst:

"de in- en uitvoer en de groot- en kleinhandel in:

- onderhouds- en reinigingsmiddelen in de meest ruime zin van het woord;

- materiaal en benodigdheden voor het onderhoud en de reiniging in het algemeen"

Artikel 4 der statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van deze:

de in- en uitvoer en de groot- en kleinhandel in:

- onderhouds- en reinigingsmiddelen in de meest ruime zin van het woord;

- materiaal en benodigdheden voor het onderhoud en de reiniging in het algemeen"

Het beheer in de ruimste zin van het woord, voor eigen rekening van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuur, onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering,; het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende; goederen.

Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren voor eigen rekening van aandelen,, obligaties, kasbons en andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,: bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die: op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap: uitoefenen.

1111t1H11,1,11sen1111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met een zelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken. "

Derde beslissing

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of

gedematerialiseerd.

Artikel 6 der statuten wordt gewijzigd als volgt:

"I. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naargelang de keuze van de

aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen, niet hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten de omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam.

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

4. In afwijking van de vorige paragrafen kunnen er tot éénendertig december tweeduizend en twaalf ook volgestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen op naam of aan de gedematerialiseerde aandelen.

5. Voor deze omzettingsdatum kan een aandeelhouder altijd en op zijn/haar kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen. Indien hij/zij een omzetting in aandelen op naam wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of haar aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen vijf dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna zal vernietigen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vprvnln

i Indien hij/zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen af aan de verzekeringsinstelling of aan een erkende rekeninghouder.

Door een boeking op een effectenrekening worden deze aandelen automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

De vereffeninginstelling of erkende rekeninghouder zorgt voor de boeking, voor inschrijving of,; aanpassing van de inschrijving van het totaal aantal gedematerialiseerde aandelen die in omloop zijn in het register van aandelen op naam en voor de overhandiging van de aandelen aan toonder aan de vennootschap met het oog op hun vernietiging.

6. Op de hiervoor vermelde vervaldag zullen de aandelen aan toonder die op een effectenrekening geboekt staan in gedematerialiseerde vorm bestaan. De overige aandelen aan toonder (waarvoor dus nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd) worden automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen door inschrijving van deze aandelen op een rekening bij een vereffeningsinstelling of een erkend rekeninghouder. "

Vierde beslissing

De vergadering verleent ontslag aan Mevrouw Jordens Rosa Magdalena, wonende te 3550 Heusden-

Zolder, Schansstraat 55, voor de uitoefening van haar mandaat van bestuurder.

De vergadering beslist vervolgens:

Mevrouw Jamar Nicole Hilda Renée, wonende te 3550 Houthalen-Helchteren, Gorte Baan 541, te herbenoemen tot bestuurder;

De Heer Jamar Joseph Ludo Hendrik, wonende te 9140 Temse, Moortelstraat 27, te benoemen tot bestuurder.

Beide verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Vijfde beslissing

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten te coördineren.

Beslissing van de raad van bestuur

Onmiddellijk komt de hierboven benoemde raad van bestuur in vergadering bijeen en neemt de

volgende beslissingen:

Wordt herbenoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder: Mevrouw

Jamar Nicole, voornoemd, die verklaart deze mandaten te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag raad van bestuur met staat van activa en passiva, gecoördineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 13.08.2010 10410-0447-012
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 31.07.2009 09527-0137-012
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 18.08.2008 08571-0143-012
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 23.07.2007 07450-0298-013
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.09.2006, NGL 30.10.2006 06857-4635-015
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 29.09.2015 15626-0549-012
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 29.09.2016 16637-0543-012

Coordonnées
IRLO

Adresse
GROTE BAAN 541 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande