IRREALIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IRREALIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.337.940

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0457-028
17/08/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL.

4 -OB- 2O1

HAD

IIU UI iii iiu ium iiu u

*uiaesa5*

v+ beha

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : O Ç3 rf 3 3

Benaming

(voluit) : IRREALIS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelstraat 10, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Alexandra Snyers, te Sint-Truiden, vervangende notaris Raoul Vreven op 29 juli 2011 neergelegd op de griffie vódr registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd op gericht door de heer Gilen Rudi Marie Helena Hubert Clément, wonende te 3800 Sint-Truiden, Appelstraat 10, en door mevrouw Hermans Rita Maria Gerarda, wonende te 3800 Sint-Truiden, Appelstraat 10.

- met maatschappelijke benaming : Irrealis

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Appelstraat 10

- de vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven

door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of

sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding,. personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Hei aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en hei beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van hei handelfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

d 5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge 6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 26.894.500 euro, bij wijze van inbreng in geld voor een totaal bedrag van 8.500 euro

gedeponeerd bij de KBC bank, door de heer Gilen Rudi ten belope van 4.250 euro volledig volgestort, waarvoor hij 17 aandelen verkreeg; en door mevrouw Hermans Rita ten belope van 4.250 euro volledig volgestort, waarvoor zij 17 aandelen verkreeg ; en bij wijze van inbreng in natura 1) door de heer Gilen Rudi, van : 384 aandelen van de bvba Gilen Guy met maatschappelijke zetel te Begijnhof 60, 3800 Sint-Truiden, RPR Hasselt 0414.794.665, waarvoor de heer Gilen 34.269 aandelen verkreeg; 2) door de heer Gilen Rudi en mevrouw

Hermans Rita, van : a) 126 aandelen van de naamloze vennootschap Gilen immobiliën, met

maatschappelijke zetel te Begijnhof 60, 3800 Sint-Truiden, RPR Hasselt 0452.497.971, b) 402 aandelen

van de naamloze vennootschap OIKOS, met maatschappelijke zetel te Begijnhof 60, 3800 Sint-Truiden, RPR Hasselt 0449.158.401; c) 815 aandelen van de bvba Gilen Guy met maatschappelijke zetel te Begijnhof 60, 3800 Sint-Truiden, RPR Hasselt 0414.794.665; waarvoor aan de inbrengers 73.275 aandelen werden verstrekt;

Het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA VYVEY & CO, gevestigd te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1 vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichter overeenkomstig artikel 219 van de wetboek van vennootschappen, heeft het verslag opgesteld met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura , dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger, rekening houdende met mogelijke vergoeding aan de huwelijksgemeenschap;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de volstorting van 107.544 aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschap "IRREALIS" zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de effectieve verwezenlijking van de veronderstellingen, vooruitzichten, hypothesen en financiële projecties in aanmerking genomen in de diverse waarderingsmodellen aangewend voor de vennootschappen "GUY GILEN", "GILEN IMMOBILIEN" en "DIKOS", onder voorbehoud van niet-geboekte claims en niet-geboekte verbintenissen bij de vennootschappen "GUY GILEN", "GILEN IMMOBILIEN" en "011(05" waarvan de aandelen worden ingebracht.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 28 juli 2011

B.V.B.A. VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, Vertegenwoordigd door: Steven VYVEY Bedrijfsrevisor".

In een bijzonder verslag heeft de oprichter uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de laatste zaterdag van mei om 14 uur, eerste jaarvergadering in

" 2013. De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

- met boekjaar : van 1 januari tot 31 december, eerste boekjaar tot 31 december 2012.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werden aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Gilen Rudi en mevrouw Hermans Rita. Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder

bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers

Tegelijk neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

- verslag revisor

- verslag oprichters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ { IF

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IRREALIS

Adresse
APPELSTAAT 10 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande