ISO & ZON

Société en commandite simple


Dénomination : ISO & ZON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 549.853.606

Publication

11/04/2014
ÿþ.t

VOOP

behoud aan ht Belgisi Staatsb

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Il 1!11111 jlie11111111

i

ncci rTOANK van OP1 IANDEL



te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 1 APR, 2011i

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : .. `e--"--\ 3 -9. r" S-3 C. st, Ç

Benaming

(voluit) : 1S0 & Zon

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Victor Swertsstraat 6 - 3970 Leopoldsburg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichiting

Oprichting lm & Zon

Op heden 1 april 2014, zijn de partijen:

1,De beherende vennoot - oprichter is:

CLAES Patrik, geboren te LOMMEL op 06 maart 1957,

wonende te Victor Swertsstraat 6, 3970 Leopoldsburg

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprake-dijk voor alle vennootschapsschulden.

2.De stille vennoot is:

Frederik Claes, geboren te Mönchengladbach op 24 mei 1994,

wonende te Victor Swertsstraat 6, 3970 Leopoldsburg

Deze vennoot is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschaps-schulden.

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vomi van een gewone comman-iditaire vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam lm & Zon

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Victor Swertsstraat 6, 3970 Leopoldsburg

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1.(Jitbaten van zelfstandige kleinhandel evenals actief werven cliënteel als tussenpersoon.

2.Het verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie aan derden - op het vlak van technisch

en sales en marketing advies:

a)dienst- en adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van

distributiekanalen;

b)dienst en adviesverlening rond marketing-communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten,

persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing

activiteiten, tele-imarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander

documentatie-materiaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

c)opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

d)het geven van opleidingen;

2.De activiteiten van studie, organisatie en raadgevend bureau inzake automatisering en innovatie op alle

niveaus

3.inforrnatieverwerking en dienstenbureau voor derden

4.Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van

projecten in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

'Oe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.1mport en export, groot- en kleinhandel in alle mogelijke goederen met uitzondering van deze aan voorafgaand verlof onderworpen.

6.Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin, de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen handel in kunst.

7.Het nemen en beheren van participaties in vennootschappen met aanverwant en niet aanverwant doel; het uitoefenen van het mandaat van bestuurder.

8.Het waarnemen van de functie van bestuurder of manager in binnenlandse en buitenlandse ondernemingen,

9.Voor haar zelf, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen, zo in België als in het buitenland, te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het behouden, verwerven en te gelde maken van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, gelegen zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel roerende als onroerende beleggingen te doen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord,

10.Zij mag zowel in het binnen- als in het buitenland, alle financiële, nijverhelds-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een al dan niet gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, elle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen

Voorafgaande opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordigers, deelneming, associatie, samenstelling, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagen en stemmen in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doen uitleggen, verklaren en uitbreiden."

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit

Er zijn twee soorten vennotem beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

CLAES Patrik

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprake-ilijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

CLAES Frederik

Deze vennoot is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsnechulden.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt negentienduizend euro. Het kapitaal is verdeeld in 190 aandelen.

De heer Claes Patrick, beherend vennoot, onderschrijft het kapitaal voor 19.000 euro (189 aandelen) en volstort 189 euro,

De heer Claes Frederik, stille vennoot, onderschrijft het kapitaal voor 100 euro (1 aandeel) en volstort dit bedrag volledig.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerders wordt voor onbepaalde duur benoemd: Claes Patrik

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van hef doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 3e woensdag van de maand april, om 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-'volgende werkdag gehou-.den worden, indien die dag een wettelijke feestdag is

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijzi-'ging van de statuten of over andere punten te beraadsla-'gen en te besluiten.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de meerderheid van de stemmen vereist.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1 april en het eindigt op 31 december.

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Claes Patrik

Oprichter

Beherend vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

Voor-

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ISO & ZON

Adresse
VICTOR SWERTSSTRAAT 6 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande