ISOLAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOLAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.289.087

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 11.06.2014 14162-0448-015
18/11/2014
ÿþF

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Im11i~iuimiwiii~di~diflnu~

*1920875

RECHTRANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdering HASSELT

0 6 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.289.087

Benaming

(voluit) : ISOLAIR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kuringersteenweg 527 te 3511 Hasselt - Kuringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 3 november 2014 werd beslist tot het onmiddellijk ontslag als zaakvoerder van:

- BVBA BYCON, met zetel te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87 en ondernemingsnummer 0842.134.697, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bruno YEE.

Er wordt niet in haar vervanging voorzien.

Getekend, voor BVBA ELASTOFLEX, zaakvoerder,

Marc NULENS, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13159-0277-014
21/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

rl, s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

V beh sa

Bel Stag

I 1111111111111!11

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 `03- 2012

me`iegLT

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): isolair

(verkort):

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

244 ó 5 d $ `~

Zetel ; 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 527

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

1) Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op twee maart tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELASTOFLEX FROJECTS, met zetel te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 527, ondernemingsnummer (BTW BE) 0876.816.850 RPR Hasselt.

opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twaalf oktober tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig oktober daarna onder referte 05156105.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

BTW BE 0876.816.850 RPR Hasselt.

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BYCON, met zetel te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87, ondernemingsnummer (BTW BE) 0842.134.697 RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen" te Heusden-Zolder (Zolder) op zestien december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes januari tweeduizend en twaalf, .onder referte 12004960.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

BTW BE 0842.134.697 RPR Hasselt

Nagemelde vennootschap opgericht hebben:

Vorm - naam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 2]10312Q1.2_- Annexes_du Moniteunhelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam Isolair».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3511 Hasselt,

Kuringersteenweg 527.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening

van derden :

- Plaatsen van elastische voegen; Plaatsen van warmte- en geluidisolaties, plaatsen van thermisch isolatiematerialen; isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen; installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; leveren en plaatsen van ventilatiesystemen; het plaatsen van chapes, het leggen van parketvloeren, het plaatsen van ijzerwerk, metaalluiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; brandbeveiligingswerken en het plaatsen van brandwerende dichtingen; Grond- en rioleringswerken, het aanleggen van speelpleinen, parken en tuinen; aanplantingswerken; onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels; onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, voor het aanleggen van parkings en inritten, voor het leggen van stoepdallen en klinkers; onderneming voor het plaatsen van afsluitingen, voor het leggen van kabels en diverse

leidingen, onderneming voor draineringswerken;

vochtbestrijdingswerken,; het commercialiseren, onder al zijn vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van allerlei producten, onder andere alle bouw- en isolatiematerialen; het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologieën en toepassingen.

-Het opzetten en ondersteunen van een netwerk van franchisenemers en andere samenwerkingsverbanden; het verlenen van licenties en octrooien; Markt- en opinieonderzoekbureau, lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten met uitzondering van werken onder auteursrecht.

- Waarnemen van bestuursmandaten; Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

andere, de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, verhandeling of op iedere andere wijze;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij alle financiële bijstand verlenen in inbegrip van borgsteling of avalgeving.

Zij mag ook optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op zesendertigduizend euro (36.000 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderdzestig (360) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk is volgestort ten belope van

zevenduizendtweehonderd (7.200,00 E) euro door inbreng in speciën, als volgt:

- door de BVBA Elastoflex Projects: vierduizend zeshonderdtachtig (4.680,00 E) euro;

-- door de BVBA Bycon: tweeduizendvijfhonderdtwintig (2.520,00 E) euro.

En gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC bank Hasselt, Verwilghen te 3500 Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 102.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato twee maart tweeduizend en twaalf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten: achtentwintigduizend achthonderd (28.800,00 E) euro, als volgt:

-- door de BVBA Elastoflex Projects: achttienduizend zevenhonderdtwintig (18.720,00 E) euro;

- door de BVBA Bycon: tienduizend tachtig (10.080,00 E) euro.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de Wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Teder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni, om zestien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - reserves

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden tot zaakvoerders benoemd :

De BVBA Elastoflex met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 525; BTW BE 0447.198.308 RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de Heer Marc Nulens te 3500 Hasselt, Isabellastraat 15.

De BVBA Bycon, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Yee Bruno, wonende te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

e"

r A . "

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één december tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

2) uit een proces-verbaal van een beslissing van de zaakvoerder de dato 28 februari 2012 van de BVBA Bycon met zetel te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87; BTW BE 0842.134.697 RPR Hasselt blijkt dat benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger: de Heer Bruno Yee, wonende te 3590 Diepenbeek, Kapelstraat 87, teneinde namens de vennootschap Bycon het mandaat van zaakvoerder uit te oefenen in de BVBA Isolair.

3) uit een proces-verbaal van een beslissing van de zaakvoerder de dato 28 februari 2012 van de BVBA Elastoflex met zetel te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 525; BTW BE 0447.198.308 blijkt dat benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger: de Heer Nulens Marc, wonende te 3500 Hasselt, Isabellastraat 15, teneinde namens de vennootschap Elastoflex het mandaat van zaakvoerder uit te oefenen in de BVBA Isolair.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte, PV beslissing van de

zaakvoerder (benoeming vaste vertegenwoordiger) (2).

(get.) Notaris Vanhelmont

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 17.06.2016 16183-0163-014

Coordonnées
ISOLAIR

Adresse
DIESTERSTEENWEG 4 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande