ISOPEARLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOPEARLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.819.470

Publication

07/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

LQ 51,12" IUH

RECHTBANKvan KOOPHANDEL

teANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 9 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0526.819.470

Benaming

(voluit) : IsoPearis

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koolmijnlaan 403 bus 1, 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 23 juni 2014. Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing:

De heer Brahim Ouhazzem, wonende te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 26, heeft de wens te kennen gegevan om met ingang vanaf 23 juni 2014 ontheven te worden van zijn mandaat als niet-statutaire zaakvoerder. De vergadering neemt kennis van en aanvaardt voor zoveel als nodig het ontslag.

Giuseppe Cicirelli

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Fieoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2013
ÿþ MDD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13166 1~

Ondernemingsnr.: 0526819470 Benaming (voluit) ISOPEARLS

Rechlbankvrn kooptondel

23 OKT. 2013

ta kmfiCI,T

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koolmijnlaan 403 bus 1 B-3550 Heusden - Zolder

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

ISOPEARLS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Koolmijnlaan 403 bus 1  3550 Heusden-Zolder

0526.819.470 - RPR HASSELT

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

VAN 14 MEI 2013L1j.

GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 10u00 UUR

1. Samenstelling van het bureau

De heer Guiseppe Cicirelli zit de vergadering voor.

De voorzitter duidt de heer Brahim Ouhazzem ais secretaris en stemopnemer aan, die aanvaardt.

2. Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de vennoten van wie de naam, voornaam en adres, ofwel benaming en de zetel, alsook het aantal aandelen dat ieder van hen bezit, vermeld zijn in de bij deze notulen gevoegde aanwezigheidslijst. De aanwezigheidslijst wordt afgesloten en ondertekend door de leden van het bureau.

Alle vennoten verklaren op de hoogte te zijn van artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen waarin de verplichting wordt opgelegd om voor elke algemene vergadering conform voormeld wetsartikel oproepingen te doen en hierin de agenda te vermelden.

De vennoten verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders  de heer Brahim Ouhazzem en de heer Guiseppe Cicirelli - verklaren te verzaken aan de oproepingsformatiteiten voorzien in artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen,

Uiteenzetting van de voorzitter

Na controle van de volmachten en de vertegenwoordigingen, stelt de voorzitter vast dat volgens de hierbij gevoegde aanwezigheidslijst, alle vennoten, houders van alle aandelen die het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, hetgeen de stemopnemer bevestigt. Bijgevolg is de vergadering regelmatig samengesteld en kan zij geldig beraadslagen en besluiten over alle onderwerpen op haar agenda, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is betreffende de naleving van de oproepingsformatiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

L?e - vervolg M0011.1



VENNOTENOVEREENKOMST u

betreffende

BVBA ISOPEARLS

TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN:

1. CVBA COUNTDOWN INVEST, met zetel te 9831 Deurle, Nevelse Warande 29, ingeschreven in het register der rechtspersonen (Gent) onder nummer 0862.592.789, vertegenwoordigd door de heer Stephan Temmerman, statutair zaakvoerder;

2. BVBA AD PROJECT, met zetel te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 26, ingeschreven in het register der j rechtspersonen (Hasselt) onder nummer 0822.451.914, vertegenwoordigd door de heer Brahim Ouhazzem, zaakvoerder;

3. De heer Guiseppe Cicirelli, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 403 bus 1;

Partijen sub 1 tot en met sub 3 worden hierna gezamenlijk "Vennoten" genoemd of elk afzonderlijk een "Vennoot".

Met als partij voor informatie-doeleinden en voor haar verplichtingen ïn deze vennotenovereenkomst:

4, BVBA IsaPearis, met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 403 bus 1, ingeschreven in het register

der rechtspersonen (Hasselt) onder nummer 0526.819.470, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door Partijen sub 3 en 5, zaakvoerders.

Partij sub 4 wordt hierna genoemd "de Vennootschap".

5. De heer Brahim Ouhazzem, wonende te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 26,

die deze overeenkomst mee ondertekent voor het engagement opgenomen in artikel 2.

De partijen sub 1 t.e.m. 5 worden hierna gezamenlijk "Partijen" genoemd of elk afzonderlijk een "Partij".

Wordt uiteengezet:

De Vennoten zijn eigenaar van de totaliteit van de aandelen van de Vennootschap.

In het belang van de Vennootschap willen de Partijen hun samenwerking binnen en met betrekking tot de Vennootschap regelen, teneinde:

de goede verstandhouding binnen de Vennootschap te bewaren;

de belangen van de Vennootschap optimaal te handhaven;

het evenwicht tussen de belangen van de vennoten te vrijwaren.

De vennotenovereenkomst wordt hierna `de Overeenkomst" genoemd.

WORDT OVEREENGEKOMEN WAT VOLGT:

Artikel 1: Sleutelbeslissingen

Partijen verklaren alle beslissingen inzake volgende materies te beschouwen als Sleutelbeslissingen, waarvoor de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering vereist is:

de goedkeuring van budgetten, investerings- en desinvesteringsbeslissingen;

het aangaan/wijzigen van overeenkomsten/transacties met zaakvoerders, vennoten of hun verwanten en/of verbonden of geassocieerde vennootschappen;

het aangaan of verlenen van financieringen en garanties in de ruimste zin van het woord voor bedragen van meer dan EUR 10.000;

strategische beslissingen, waaronder begrepen, zonder hiertoe beperkt te zijn, de verkoop van vermogensbestanddelen buiten de gewone bedrijfsuitoefening, de wijziging van de activiteiten van de : vennootschap, het verwerven of verhogen van participaties in andere ondernemingen, alle beslissingen in : verband met uitbatings-, administratieve en maatschappelijke zetels, bijhuizen of agentschappen.

Partijen verklaren dat deze Sleutelbeslissingen slechts rechtsgeldig genomen worden voor zover de meerderheid van de aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en de beslissing werd genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

k ulii J - Vevol_g

Partijen zullen er zorg voor dragen dat de statuten van de Vennootschap deze beslissingsprocedure toelaten. Artikel 2: Verbintenis van de vennoten-zaakvoerders

Partij sub 1 zal met de Vennootschap een dienstverleningsovereenkomst afsluiten om de Vennootschap bij te staan en advies te verlenen met betrekking tot de bedrijfsstrategieën, sales en marketing en training.

Partij sub 3 en Partij sub 5 engageren zich ertoe om de door Partij sub 1 in uitvoering van de voormelde dienstverleningsovereenkomst uitgewerkte bedrijfsstrategieën te implementeren in overeenstemming met het belang van de Vennootschap.

Artikel 3: Stemafspraken

M00 11.1

Partijen verbinden zich ertoe om hun stemkracht aan te zullen wenden op vergaderingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap overeenkomstig de in onderhavige Overeenkomst aangegane verbintenissen en afspraken,

Partijen erkennen dat de tekst van de statuten van de Vennootschap opgenomen in de oprichtingsakte integraal deel zullen uitmaken van deze Overeenkomst en gaan uitdrukkelijk de contractuele verbintenis aan om alle bepalingen van deze statuten na te zullen leven.

Artikel 4: Duur van de overeenkomst - beëindiging

Onderhavige Overeenkomst is aangegaan voor een duur van 10 jaar ingaand vanaf de ondertekeningdatum,

De beëindiging van deze Overeenkomst kan anders dan door verloop van termijn, alleen schriftelijk gebeuren en mits unanieme goedkeuring van en ondertekening door alle Partijen.

De Overeenkomst zal van rechtswege beëindigd worden voor de Partij die geen vennoot meer is van de Vennootschap, met uitzondering van artikel 5 dat van kracht blijft,

Artikel 5: Geheimhouding

Elk van de Partijen verbindt zich ertoe aile informatie die zij uitwisselt of verkrijgt in het kader van de Overeenkomst of met betrekking tot de Vennootschap en die niet ais dusdanig beschikbaar is voor het publiek of via onafhankelijke bronnen, als strikt vertrouwelijk te beschouwen.

Elk van de Partijen verbindt er zich toe niets publiek mee te delen over de inhoud van de Overeenkomst zonder voorafgaande schriftelijke instemming van de andere Partijen, tenzij zij ertoe verplicht zou zijn op grond van wettelijke of reglementaire bepalingen, In dit laatste geval dienen de andere Partijen voorafgaandelijk ingelicht te worden over de timing en de inhoud van de mededeling.

Artikel 6: Slotbepalingen

6,1, Deze Overeenkomst zal vermeld worden in het aandelenregister van de Vennootschap, met het oog op het waarborgen van de naleving van deze Overeenkomst.

6.2. Deze Overeenkomst is bindend voor alle Partijen en bindt tevens op ondeelbare wijze hun rechtverkrijgenden onder welke titel ook,

Bij niet nakoming van deze Overeenkomst door één van de Partijen, zijn de overige Partijen gerechtigd

schadevergoeding te vorderen overeenkomstig het gemeen recht, onverminderd de sancties die in deze Overeenkomst zijn voorzien.

6.3. Wijzigingen

Elke wijziging aan deze Overeenkomst dient schriftelijk te gebeuren én mits goedkeuring door alle Partijen.

6.4, Nietigheden

In geval van ongeldigheid of nietigheid van één of meerdere clausules of gedeelten van clausules van deze Overeenkomst, worden die clausules voor niet geschreven gehouden, zonder dat hun ongeldigheid of nietigheid de nietigheid van de gehele Overeenkomst of van de overige gedeelten van die clausules kan teweegbrengen,

De ongeldige of nietige clausules of gedeelten van clausules zullen worden vervangen door geldige clausules of gedeelten van clausules die de hier weergegeven bedoeling van Partijen het best benaderen.

6.5, Verzakingen

Iedere verzaking aan één of ander beding van deze Overeenkomst, dient om geldig te zijn, schriftelijk te gebeuren. Het feit dat een Partij één of meer rechten die voor haar uit deze Overeenkomst voortvloeien, niet uitoefent of niet laat gelden of met vertraging uitoefent of laat gelden, zal nooit kunnen worden beschouwd als een afzien van één of meer van deze rechten.

6.6. Kennisgevingen

Alle kennisgevingen die verband houden met deze Overeenkomst zullen ofwel overhandigd worden van hand tot hand tegen ontvangstmelding ofwel overgemaakt worden per aangetekend schrijven met ontvangstbewijs. Alle kennisgevingen zullen toegezonden worden naar het adres vermeld in de aanhef of naar het adres gespecificeerd door een Partij en via kennisgeving aan de andere Partijen bekendgemaakt

+º%~`d Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

t. J i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

L>dk û - vervol~

M00 11.1

3. Agenda

De voorzitter herinnert eraan dat de agenda het volgende punt bevat:

 Verlening van bevoegdheid tot individueel handelen aan de zaakvoerders (art. 26 statuten)

4. Beraadslaginq_en en besluiten

De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter en de samenstelling van het bureau.

Na beraadslaging neemt de vergadering, niet eenparigheid van stemmen het volgende besluit:

In uitvoering van artikel 26 van de statuten wordt aan iedere zaakvoerder de bevoegdheid verleend om individueel op te treden voor alle handelingen die niet kwalificeren als Sleutelbeslissing, zoals bepaald in artikel 1 van de vennotenovereenkomst d.d. 14 mei 2013 en waarvan de financiële impact op de vennootschap het bedrag van EUR 5.000 niet overschrijdt. Er is voor voormelde handelingen derhalve geen gezamenlijk handelen vereist.

5. Beëindiging van de vergadering

De vergadering wordt om 10u00 uur beëindigd, na lezing en goedkeuring van deze notulen.

Opgemaakt te Neusden Zolder op 14 mei 2013.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'

Guiseppe Cicirelli

Brahim Ouhazzem

Secretaris en stemopnemer

1 Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



1.gi1;i - vervolg

MOD 111

ISOPEARLS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kooimijnlaan 403 bus 1 -- 3550 Heusden-Zolder

" ''Voor-

~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

0526.819.470 - RPR HASSELT

Eleslissingen van de zaakvoerders

!7e zaakvoerders zijn bijeengekomen op 13 mei 2013 om 10u30 uur op de zetel van de vennootschap. Aanwezig:

Brahim Ouhazzem, zaakvoerder

- Guiseppe Cicirelli, zaakvoerder

er werden geen bijeenroepingsberichten verstuurd, aile zaakvaerders zijn vrijwillig bijeengekomen en verzaken allen aan het naleven van de formaliteiten voor bijeenroeping. Alle zaakvoerders verklaren zich akkoord om te beraadslagen over de agenda. Gelet op haar voltalligheid kan de vergadering geldig beslissen over de agenda.

De vergadering wordt voorgezeten door de heer Guiseppe Cicirelli.

AGENDA

ª% Bijzondere volmacht

E3ESLISS!NG

De zaakvoerders beslissen unaniem tot toekenning van een bijzondere volmacht aan de CVBA COUNTDOWN INVEST, met zetel te 9831 Deurie, Nevelse Warande 29, ingeschreven in het register der rechtspersonen (Gent) onder nummer 0862.592.789, vertegenwoordigd door de heer Stephan Temmerman, zaakvoerder, tot inzage en raadpleging van aile gegevens en van alle verrichtingen op alle huidige en toekomstige rekeningen van de vennootschap bij enige financiële instelling.

Daar aile punten van de agenda zijn afgewerkt, wordt de vergadering om I0u45 uur beëindigd. Opgesteld te Heusden-Zolder op 13 mei 2013,

DE ZAAKVOERDERS

rrahim Ouhazzem

Guiseppe Cicirelli

Zaakvoerder

Lakvoerder

Op de laatste blz. vars Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

t I i +á.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~.l~93Jt B - vervolg MOD 11.1

op dezelfde wijze als hierboven vermeld. Deze kennisgevingen hebben uitwerking vanaf ontvangst ervan,

zijnde voor kennisgevingen per aangetekend schrijven met ontvangstbewijs op datum van de eerste aanbieding van de postdiensten.

6.7. Jurisdictie

Deze Overeenkomst is onderworpen aan de Belgische wetgeving. Alle geschillen, die tussen Partijen over de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering van deze overeenkomst eventueel zouden kunnen rijzen, zullen zoveel mogelijk beslecht worden op minnelijke wijze.

Slagen zij er niet in een minnelijke oplossing te vinden binnen de twee maanden, zal het aan de Partijen vrij

staan hun geschil voor te leggen aan de normaal bevoegde rechtbanken waaronder de zetel van de Vennootschap ressorteert.

Opgemaakt te Heusden-Zolder in vijf (5) exemplaren, op 13 mei 2013, waarvan iedere Partij erkent één door alte Partijen ondertekend exemplaar ontvangen te hebben.

[handtekening laten voorafgaan door de handgeschreven vermelding "gelezen en goedgekeurd?

G. Cicirelli B. 0.hazzem

zaakvoerder zaakvoerder

Gelijktijdig neergelegd: notulen b.a.v., beslissing van de zaakvoerder, ve,nrloten- overeenkamst

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2013
ÿþ MW Word 17.1

_L.ii;f ' 3 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RE,tIïBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -05- 2013

HASSELT

tirtttie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0526.819.470

Benaming (voluit) : IsoPearis

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Koolmijnlaan 403 bus 1 - 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op dertien mei tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IsoPearis", waarvan de zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 403 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0526.819.470, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Opheffing nominale waarde aandelen

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen op te heffen zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintigduizend euro (EUR 20.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van dertigduizend euro (EUR 30.000,00) tot vijftigduizend euro (EUR 50.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd (200) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari rn geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van. tweehonderdvijftig euro (EUR 250,00) per kapitaalaandeel, waarvan:

(i) honderd euro (EUR 100,00) per aandeel zal geboekt worden op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal' twintigduizend euro (EUR 20.000,00); en,

(ii) honderdvijftig euro (EUR 150,00) per aandeel zal geboekt worden op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal dertigduizend euro (EUR 30.000,00).

ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden in kapitaal tot beloop van honderd procent (100 %). De uitgiftepremie zal onmiddellijk integraal volgestort worden.

Individuele afstand van het voorkeurrecht.

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen,

Inschrijving op de kapitaalverhoging - Volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen en van de uitgiftepremie. Vervolgens heeft de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUNTDOWN INVEST" met, zetel te 9831 Deurte, Nevelse Warande 29 ingeschreven op de tweehonderd (200) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de uitgifteprijs van tweehonderdvijftig euro (EUR 250,00) per kapitaalaandeel, en onder' de hoger gestelde voorwaarden.

leder nieuw kapitaalaandeel waarop werd ingeschreven is volgestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een; bijzondere rekening nummer BE16 3631 1975 9674 op naam van de vennootschap bij de ING bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 07 mei 2013.

Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van twintigduizend euro (EUR 20.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijftigduizend euro (EUR 50.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

t t

1,1' Noor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnla

De vergadering beslist het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde dertigduizend euro (EUR 30.000,00), te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met dertigduizend euro (EUR 30.000,00), om het te verhogen van vijftigduizend euro (EUR 50.000,00) tot tachtigduizend euro (EUR 80.000,00), door incorporatie van het totaalbedrag van de uitgiftepremie waarvan melding in de beslissing die voorafgaat in het kapitaal. De vergadering beslist dat deze tweede kapitaalverhoging gerealiseerd wordt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van dertigduizend euro (EUR 30.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tachtigduizend euro (EUR $0.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5. van de statuten te vervangen door de volgende tekst ;

" Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (80.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vethonderd (500) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde "

Wijziging van de statuten.

De vergadering beslist om artikel 26 van de statuten betreffende de bestuursbevoegdheid aan te passen zodat het voortaan zal luiden ais volgt:

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Indien er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is en de handelingen ("Sleutelbeslissingen') opgenomen in de vennotenovereenkomst d.d. 13 mei 2013, met inbegrip van latere wijzigingen, waarvoor een voorafgaandelijke goedkeuring van de algemene vergadering vereist is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren voor alle handelingen waarvan de algemene vergadering niet vooraf heeft bepaald dat een zaakvoerder individueel kan optreden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De handelingen ("Sleutelbeslissingen) opgenomen in de vennotenovereenkomst d.d. 13 mei 2013 dienen altijd voorafgaandelijk te worden goedgekeurd door de algemene vergadering beslissend met gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid."

Machtiging zaakvoerder -- Coördinatie.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmacht.

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013
ÿþMoe Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~--

Ondernemingsnr : cc) 4%y:D

Benaming (voluit) : IsoPearls ll

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Koolmijnlaan 403 bus 1 - 3550 Heusden Zolder

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op twee april tweeduizend dertien, blijkt dat de hiernavermelde personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakeliikheid hebben opgericht als volgt

Oprichters:

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUNTDOWN INVEST", met zetel te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem), Nevelse Warande 29, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0862,592.789 en onderworpen aan de B.Ë.W. onder nummer BE 0862.592.789. hier vertegenwoordigd door de heer TEMMERMAN Stephan, wonende te Nevelse Warande 29, 9831 Deurle, handelend in de hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD PROJECT", met zetel te 3500 Hasselt, Anne Ruttenstraat 26, ingeschreven onder het rechtspersonenregister onder nummer 0822.451.914 en onderworpen aan de S.T.W. onder nummer BE 0822.451.914, hier vertegenwoordigd door de heer BRAHIM OUHAZZEM, wonende te Anne Ruttenstraat 26, 3500 Hasselt handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder.

De heer CICIRELLI Guiseppe, geboren te Neusden op achttien januari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 403 bus 1,

Rechtsvorm -. Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " IsoPearls".

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 403 bus 1.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het ontwikkelen, produceren, aan- en verkopen, beheer en verhuur, installeren en onderhouden van systemen voor zonne-energie, meer bepaald zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen en alle aanverwante materialen, alsook instaan voor de nodige voorzieningen en productie- en montageonderdelen, met inbegrip van alle mogelijke activiteiten in het kader van de ontwikkeling van systemen voor zonne-energie.

" Het ontwikkelen, produceren, aan- en verkopen, beheer en verhuur, installeren en onderhouden van systemen voor zonneboilers, zonnecollectoren en alle aanverwante materialen, alsook instaan voor de nodige voorzieningen voor de productie- en montageonderdelen, met inbegrip van alle mogelijke activiteiten in het kader van de ontwikkeling van deze systemen.

" De productie en de aan- en verkoop van draagconstructies en toebehoren voor zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen, zonneboilers, zonnecollectoren en alle aanverwante materialen.

" Het onderzoeken naar de technische en economische haalbaarheid, het plannen, het advies geven, het ontwikkelen, het verwezenlijken en het beheren van projecten met betrekking tot zonne-energie, meer bepaald de montage van zonne-installaties en andere projecten gerelateerd aan de transporteerbare energie,

" Het aankopen of investeren in gronden, vergunningen en licenties, alsook in panden, nodig voor de aanbouw van fotovoltaïsche installaties,

" Het aankopen, investeren in en het exploiteren van fotovoltaïsche bedrijven met inbegrip van de verkoop van elektriciteit aan het elektriciteitsnet.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, vertegenwoordiging, opslag en installatie van alle goederen die verwant zijn met alternatieve energie, zoals zonne-energie, warmtepompen, enzovoort. Deze lijst is niet limitatief. Dit veronderstelt tevens de omvorming, herstelling, constructie en aansluiting van deze goederen,

" Het dakdekken en isolatie tegen vochtigheid waaronder ondermeer wordt verstaan: het bedekken van gebouwen met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen en platen asbestcement,

11111MI j1111911

RECHTBANK VAN KOOPT iAN `ELp 'ELq

jfi`04`183

enÊLT

M

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt, teer en pvc, ondermeer het bedekken met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

" Onderneming voor algemene bouwwerkzaamheden, inbegrepen de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken (onder ander voegwerken, vloerbedekking en muurbekleding, stukadoorswerken, glaswerken, elektrische installaties, schrijnwerken, centrale verwarming, sanitair en food- en zinkwerken) of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd evenals het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

" De handel onder al zijn vormen en de plaatsing van de isolatie en sandwichpanelen

" Onderneming voor het ruimen van bouwterreinen

" Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk

" Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden,

" De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden

" Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling

" Onderneming voor het timmer- en schrijnwerk van gebouwen en ramen, deuren en parket

" Onderneming voor het plaatsen van vloerbedekking van hout en andere materialen

" De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof

" Onderneming voor het vervaardigen van meubels

" Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.)

" Het ontwerpen en maken van meubels

" De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's

" Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en

onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

" Het beheer voor eigen rekening en voor derden van onroerend goed incl. syndicus en verhuur aan derden

" De ontwikkeling, aankoop, verkoop, het nemen van licenties of het octrooi van licenties, brevetten, merken, know-how en verbonden roerende activa

" Het bijdragen aan de oprichting van vennootschappen d.m.v. inbrengen, van deelneming of investeringen van welke aard ook

" De vennootschap kan alle commerciële, industriële, onroerend en roerende of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden of verwant zijn met haar doel of die de verwezenlijking van dit doel gunstig beïnvloeden

" Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, de isolatie van koelkamers en -pakhuizen

" Gevelreiniging

" Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

" Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

De voorgaande opsomming is niet limitatief, in die zin dat de vennootschap alle handelingen

kan verrichten waarvan verwacht kan worden dat deze bijdragen aan de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag meedoen, bij wijze van inbreng, samensmelting, van borgstelling al of niet vergoed,

van onderschrijving, of aankoop van aandelen, obligaties of welke titels ook, of op eender welke manier met

alle bestaande of nog te stichten maatschappijen, syndicaten, groepen of ondernemingen.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking 'van haar maatschappelijk doel.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming

Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening De aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handels

Het onderzoek; de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die

onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen

voldoet.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, met een waarde van honderd euro

(100,00 EUR) elk.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek

van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1180296-40 bij ING, zoals blijkt

uit een door voormelde financiële instelling op 28/03/2013 afgeleverd bankattest,

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt

zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn,

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni, om

achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoeming en: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur;

De heer BRAHIM OUHAZZEM, wonende te Anne Ruttenstraat 26, 3500 Hasselt.

De heer CICIRELLI Guiseppe, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 403 bus 1.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

_ expeditie van de oprichtingsakte,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ISOPEARLS

Adresse
KOOLMIJNLAAN 403, BUS 1 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande