IVO BUDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IVO BUDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.888.428

Publication

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.08.2013 13502-0306-013
31/01/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V, beh' aai Bel Staa

1111111J1R1111#11113*

MONITEUR g Neergelegd ter griffie der

~L[ htbank V. koophandel te TONGEREN

2 3 'O1' 2012 12.01- 2012

3ELGIS CH STAATSE! ?. , ~

Grifí,

De Hoofdcttffier





Ondernemingsnr : f.t .

Benaming : IVO BUDÉ

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogbaan 50

3650 Dilsen-Stokkern

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,. Maastrichtersteenweg 85, op elf januari tweeduizend en twaalf, werd een burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "IVO BUDÉ".

;;1) Vennoten-oprichters

De heer BUDÉ Ivo Arnold Thérèse, geboren te Rotem op achtentwintig februari negentienhonderd achtenveertig, van Belgische nationaliteit, [rijksregisternummer: 48.02.28-383.90], echtgenoot van mevrouw BEMONG Lutgard Roza Elisa Josephina, geboren te Genk op vijftien april negentienhonderd vijftig, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 50.

2 Naam

i De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "IVO BUDÉ".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 50.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte:

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de activiteiten van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle' aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven i van onderwijs, het publiceren van boeken en artikels, het uitoefenen van externe: consultancy-activiteiten, het optreden als bestuurder en vereffenaar, en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn' krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten, en voor zover ze in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep.

De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en/of onroerend vermogen beheren op aile: wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Voor eigen rekening, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van ri onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende: ; goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Zij mag zowel in België als in het buitenland haar doel verwezenlijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard die onder de tuchtregeling vallen van de orde van advocaten.

5) Maatschappeliik kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één/honderdste (1/100ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichter, de heer BUDÉ Ivo Arnold Thérèse, voornoemd, ingetekend voor honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Dat op de aandelen door de heer BUDÉ Ivo Arnold Thérèse, voornoemd, werd gestort in speciën voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Zodat er thans een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE78 7350-2989-5586 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op dertien december tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van advocaat, ingeschreven op het tableau, hebben.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer BUDÉ Ivo Arnold Thérèse, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 17 uur. Indien die











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste iaarvergadering en boeklaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien om 17 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 11/01/2012

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IVO BUDE

Adresse
HOOGBAAN 50 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande