J & E CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & E CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.838.982

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.08.2014 14422-0197-007
27/11/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

1cIEehIfiBANKvan KOOPHANDEL te ANTW(iRFIf;N

18 NOV. 2014

Gimi:fttriAssl:t.r

19026*

ill

Ondernemingsnr : 0503.838.982  RPR Hasselt

Benaming (voluit) : J & E Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mandenmakersweg 24

3920 Lommel

Onderwerp akte :ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, geassocieerd notaris, te; Lommel op 6 november 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemener vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J & E: CONSULT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel,' Mandenmakersweg 24, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Voorafgaande verslagen

i De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen alsook van; de tussentijdse staat van 30 september 2014.

De conclusie van het verslag van de BVBA "HUBERT VENCKEN" te Bree, Millen straat 34, vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert, bedrijfsrevisor, wordt, hierna letterlijk overgenomen:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap J & E CONSULT BVBA een tussentijdse= boekhoudkundige staat afgesloten op 30.09.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van «11.690,84 en een netto actief van «8.187,54.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig,;; getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers, en rekening  courant ten bedrage van ¬ 3.503,20.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als; gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen; van het instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten: aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden; terugbetaald Dit verslag werd opgesteld onder voorbehoud van schulden welke kunnen ontstaan uit,i toekomstige belastingcontroles.

Opgemaakt te Bree, 4 november 2014

Voor BVBA HUBERT VENCKEN

,Hubert VENCKEN

Bedrijfsrévisor"

'i Wettigheidsverklaring

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot vrijwillige ontbinding, gehouden is, met name na gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passiva;

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Tweede beslissing - Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

De vergadering verklaart dat aangezien de activiteiten van de vennootschap opgehouden hebben te bestaan, een vroegtijdige ontbinding van de vennootschap wenselijk is. De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 6 november 2014.

Overeenkomstig de Wet van 19 maart 2012, zoals gewijzigd bij wet van 25 april 2014, wordt de vennootschap ontbonden en vereffend in één akte.

De vergadering stelt vast dat:

- de enige vennot op de vergadering aanwezig zijn;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens de schulden op ten hoogste 1 jaar (R/C bestuurders/zaakvoerders).

De vergadering verklaart dat er geen onbetaalde schulden aan derden zijn, na kennisname van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn. Het bestuursorgaan heeft schriftelijk bevestigd dat er geen schulden meer zijn ontstaan sinds de datum van de vaststelling van de staat van activa en passiva per 30 september 2014. Het bestuursorgaan verklaart bovendien dat er zich geen grote wijzigingen hebben voorgedaan in het activa en het passiva van de vennootschap tussen de datum van de vaststelling van de staat van activa en passiva per 30 september 2014 en 6 november 2014.

Aldus stelt de algemene vergadering op basis van deze elementen vast dat er geen te vereffenen passiva meer zijn. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

- er geen vereffenaar is benoemd;

- dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de enige vennoot zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna;

- het vermogen van de vennootschap aldus uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de enige vennoot voormeld;

" deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het stopzetten van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184 § 5 W. Venn. vervuld zijn en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten in één akte.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening. Het bestuursorgaan verklaart dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W. Venn.

Derde beslissing - Goedkeuring rekeningen van de vereffening - Overname resterend actief

_De_vergadering beslist de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De enige vennoot, voornoemd en aanwezig, verklaart, alle activa en rechten van de vennootschap op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 30 september 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting en voorziene liquidatiekosten, integraal voor zijn rekening te nemen.

Vierde beslissing - Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, te weten de heer COX Eric, geboren te Hamont op 24 juli 1965, van Belgische nationaliteit, wonende te 3920 Lommel, Mandenmakersweg 24,

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

Vijfde beslissing - Sluiting van de vereffening

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf 6 november 2014.

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer COX Eric, voornoemd, wonende te 3920 Lommel, Mandenmakersweg 24.

Zesde beslissing  Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer COX Eric, voornoemd, tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent volmacht aan de BVBA "CORTHOUTS", met zetel te 3920 Lommel, Kanaalstraat 8, vertegenwoordigd door de heer CORTHOUTS Serge, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) bijzonder verslag van de zaakvoerder; 4) staat van activa en passiva en 5) verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/02/2013
ÿþa marl 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





T

j 9 v4

sG~Ci~aLT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*13028195*

.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : J & E Consult

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mandenmakersweg 24

3920 Lommel

;i On " erwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Zommel op 31 januari 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, 'blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd;, opgericht door:

De heer Cox Eric, ongehuwd, geboren te Bamont op vierentwintig juli;; i: negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3920 Lommel, Mandenmakersweg

i; STATUTEN

;`Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt; epgericht onder de benaming "J & E Consult".

:'Zetel: De maatschappelijke ;,Mandenmakersweg 24.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- overige zakelijke dienstverlening;

organisatie van congressen en beurzen;

diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

andere vormen van arbeidsbemiddeling;

emiddeling;

arbeidsbemiddeling;

onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, ;;ontvangst en de bekendheid van producten koopgewoonten, met het oog .verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten;

- markt- en opinieonderzoekbureaus;

overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op i; het gebied van bedrijfsvoering;

verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met;: i;public relations en communicatie;

adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

;Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk ;!welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere, ; ondernemingen.

,De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot;" ;;waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar; ;;goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.<; De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,;, ,,mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,.< :financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreekse, _af.anreçhtstreeks_verbancrz.,me~ ahaar.znaatschappel.zjk__daal__,o.f" ,~*elke._.van.~~aa.rd~.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

zetel is gevestigd te 3920 ,Lommel,;

de,;

op?;

mod 11.1

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Warmeer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstuitkering: Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voarafgenamen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op eenendertig januari tweeduizend en dertien en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen ,in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend veertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: In de functie te benoemen voor onbeperkte duur :

De heer Cox Eric, voormeld, die aanvaardt;

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) uittreksel van de akte en 2) afschrift van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
J & E CONSULT

Adresse
MANDENMAKERSWEG 24 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande