J & G HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & G HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.519.947

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 18.08.2014 14439-0314-012
23/01/2014
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t 6 `01- 2014

LGISCH STAATSSI

De Hoofdgriffier,Griffïe

11111111111,11.11,111111111911111111 BE

Ar'

MONITEUR DELGE

eerge eg er gn rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 6 -01- 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0829.519.947

Benaming

(voluit) : J&G HOLDING

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 216

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 10 december 2013, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J&G HOLDING, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 216, B7W BE 0829.519.947, met ondememingsnummer 0829.519.947, RPR Tongeren, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen;

EERSTE BESLUIT  Kennisname van de belaste reserves, het uitkeerbaar bedrag en van de beslissing tot uikering van een tussentijds dividend

...Deze algemene vergadering neemt ook kennis van de eenparige beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van 20 november 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een (tussentijds) dividend voor een bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) in het kader van een overgangsregeling op basis van de recente wetswijziging, om bestaande reserves om te zetten in kapitaal tegen een tarief roerende voorheffing van tien procent (10%) in plaats van de toekomstige vijfentwintig procent (25%) vanaf 1 oktober 2014 (artikel 537 WIB).

TWEEDE BESLUIT -- Vaststelling tot uitkering van een dividend

Zoals voormeld in het eerste besluit stelt de buitengewone algemene vergadering vast dat de aandeelhouders beslist hebben om een (tussentijds) dividend uit te keren vari vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) in toepassing van artikel 537, 1ste lid van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (artikel 537 WIB), doch dat het netto-dividend niet werd uitgekeerd bij gebrek aan voldoende liquide middelen.

Ingevolge deze dividenduitkering heeft elke aandeelhouder een schuldvordering jegens de vennootschap zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de zaakvoerders en het revisoraal verslag, waarnaar in de volgende besluiten wordt verwezen.

Elk van de voomoemde vennoten hebben uitdrukkelijk verklaard dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend door de aandeelhouders.

DERDE BESLUIT -- kennisname verslag van de zaakvoerders en het revisoraal verslag inzake de inbreng in natura.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders de dato 20 november 2013 waarin ondermeer wordt uiteengezet wat het oogmerk is van deze kapitaalverhoging (inbreng in kapitaal van een tussentijds uitgekeerd dividend in het kader van de programmawet van 28 juni 2013 en de circulaire van 1 oktober 2013). Verder neemt de vergadering ook kennis van het revisoraal verslag de dato 28 november 2013, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba BRIERS, BECKERS & Co, vertegenwoordigd door de heer Simon Briers, bedrijfsrevisor te Opglabbeek.

Het besluit van dit verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J&G HOLDING bestaat uit de inbreng van het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 WIB, ten gunste van de heer Grondelaers Geert en de heer JANSSEN Leo.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge - de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00-) bestaat uit de toekenning van 538 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Opglabbeek, op 28 november 2013."

De vergadering besluit deze verslagen goed te keuren.

VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura -- aandelen

De buitengewone algemene vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal van de BVBA J&G HOLDING, thans bepaald op ¬ 70.000,00 te verhogen met een bedrag van DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (¬ 360.000,00), (overeenkomstig met het uitgekeerde netto-dividend) door uitgifte van vijfhonderd achtendertig (538) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde en genietende van dezelfde rechten en voordelen ais de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf deze kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt door een inbreng in natura van de voormelde schuldvorderingen (in rekening-courant) van de respectievelijke aandeelhouders jegens de vennootschap. De berekening van de waarde van het aantal van de nieuw uit te geven aandelen werd bepaald in de voormelde verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor.

Door deze kapitaalverhoging zal het geplaatste kapitaal van de vennootschap gebracht worden op VIERHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 430.000,00).

VIJFDE BESLUIT inschrijving op de kapitaalverhoging-voorkeurrecht

De hogervemoemde aandeelhouders verklaren, voor zover als nodig, hierbij uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan de uitoefening van hun wettelijk voorkeurrecht.

De voornoemde aandeelhouders verklaren vervolgens uitdrukkelijk, onder de hoger gestelde voorwaarden, te willen inschrijven op deze kapitaalverhoging door inbreng van hun respectievelijke schuldvorderingen jegens de vennootschap voor de hierna bepaalde bedragen:

De voomoemde aandeelhouders verklaren ieder respectievelijk hun vorderingsrecht ten bedrage van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap,

Vergoeding -- aanvaarding

De aldus onderschreven 538 nieuwe aandelen worden, als volstort, toegekend aan de aandeelhouders, die aanvaarden, als volgt:

- aan de heer GRONDELAERS Geert, voornoemd sub 1, tweehonderd negenenzestig (269) aandelen;

- aan de heer JANSSEN Leo, voornoemd sub 2, tweehonderd negenenzestig (269) aandelen.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren, dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge dit besluit werd gebracht op VIERHONDERDDERTIDUIZEND EURO (¬ 430.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd achtendertig (1.238) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT - aanpassing van de statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de voormelde besluiten van de buitengewone algemene vergadering zodat het artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (¬ 430.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd achtendertig (1.238) aandelen zonder vermelding van nominale waarde..

Historiek van het kapitaal:

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht met een kapitaal van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) door inbreng in geld, vertegenwoordigd door zevenhonderd (700) aandelen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2013 werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd door een inbreng in natura van vorderingsrechten van de aandeelhouders met een bedrag van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), afkomstig van een dividenduitkering vanuit de belaste reserves van de vennootschap, met uitgifte van vijfhonderd achtendertig (538) nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen op vierhonderddertigduizend euro (¬ 430.000,00).

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Ven-nootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk in-geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun res-pectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voor-schriften, een register in elektronische vorm te creëren."

De vergadering geeft een bijzondere volmacht aan de notaris om een coordinatie van de statuten op te

stellen en deze samen met een uitgifte van deze akte neer te leggen op de rechtbank van Koophandel te

Tongeren.

ZEVENDE BESLUIT volmacht aan het bestuursorgaan

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal houdende de kapitaalverhoging van 1011212013:

- verslag van de zaakvoerders dd. 20 november 2013.

- revisoraal verslag dd. 28 november 2013.

- gecoordineerde statuten.

Notaris Bert Vrancken te As

't

%).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 13.07.2012 12304-0201-012
20/01/2011
ÿþVoor. behouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Mad 2.1

Ondernemingsnr : 0829.519.947

Benaming

(voluit) : J&G Holding

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Zwartberg 216, 3660 Opglabbeek

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 3 januari 2011:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' ..

illk4

11\191§MIll

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dhr. Geert Grondelaers aan te duiden als vaste vertegenwoordiger met ingang vanaf 3 januari 2011 voor de mandaten die J&G Holding BVBA waarneemt.

Leo Janssen

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
J & G HOLDING

Adresse
WEG NAAR ZWARTBERG 216 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande