J & S DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & S DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.533.432

Publication

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 31.05.2013 13137-0112-015
09/07/2012
ÿþ Mod 2.Q

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RacnrGank van koophandel

a 20#2

te 4ASSEI T

Griffie

uuiiuiu~~u uu

*iaizosa~*

I

Ondernemingsnr : 0460.533.432

Benaming

(voluit) : J & S DESIGN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kuringersteenvveg 295

Onderwerp akte : kapitaalverhoging statutenwijziging

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op dertien april tweeduizend en twaalf, geregistreerd bij het 1 ste kantoor te Beringen, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J & S DESIGN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 295, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondernemingsnummer 0460.533.432, opgericht bij akte verleden voor notaris Rose-Marie VANHELMONT te Hasselt op negen april negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 1997-05-01/161, en waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN te Hasselt op veertien juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2010-08-1110120024.

De voorzitter stelt vast dat er op heden zevenhonderd vijftig (750) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

21 Kennisname van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jackets Bedrijfsrevisor" met kantoor te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69/2, vertegenwoordigd door de heer Jurgen JACKERS, Bedrijfsrevisor, de dato twaalf april tweeduizend en twaalf betreffende voormehde inbrengen in natura, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letter-lijk als volgt:

"11. BESLUIT.

Ondergetekende, Jackers Bedrijfsrevisor BVBVBA, vertegenwoordigd door de heer Jackers Jurgen, Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen in verband met de kapitaalsverhoging door inbreng in natura in de BVBA J&S Design dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake een inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van BVBA J&S Design verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen;

3.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4.er een voorbehoud gemaakt wordt met betrekking tot (1) de solvabiliteit van cie schuldenaar van de nog openstaande schulden waarvoor KBC Bank een volmacht hypotheek geves-tigd heeft op het onroerend goed gelegen te 3500 Hasselt, Walputstraat 4 (ii) een eventueel zakelijk recht geves-tigd op het onroerend goed gelegen te Sint Truidersteenweg 383/A te 3500 Hasselt wegens het ontbreken van een hypothecair getuigschrift (iii) het voorkooprecht aan de huurders van zowel het onroerend goed gelegen te Hasselt Walputstraat 4 aks het onroerend goed gelegen te Hasselt Sint Truidersteenweg 383/A wegens het ontbreken van ondertekende huurcontracten en (iv) de eventuele belasting- en BTWschulden en schulden sociale kas gezien het ontbreken van een fiscaal attest.

5.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hancttelkernng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -09f07f2012 - Annexer-chr Moniteur beigë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

6.de inbrengers zich akkoord verklaarden met de waardering van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding.

7.na de kapitaalverhoging artikelen 332 en 333 van de vennootschappenwet niet meer van toepassing is onder voorbehoud van het resultaat van het boekjaar dat afsluit per 30 september 2011 daar deze definitieve cijfers nog niet beschikbaar zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bijgevolg niet gebeuren via creatie van nieuwe aandelen doch enkel via een verhoging van de fractiewaarde van de 750 bestaande aandelen van de vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 12 april 2012

(getekend)

Jackers Bedrijfsrevisor BVBVBA

Vertegenwoordigd door Jurgen Jackers, Bedrijfsrevisor"

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderd zevenenvijftig duizend tweehonderd euro (157.200,00 EUR), teneinde het maatschappelijk kapitaal van achtenzestig duizend zeshonderd euro (68.600,00 EUR) te brengen op tweehonderd vijfentwintig duizend achthonderd euro (225.800,00 EUR), door inbrengen in natura door voormelde vennoot als volgt:

- voor een bedrag van zevenendertig duizend vijfhonderd euro (37.500,00 EUR) door inbreng in natura van de onverdeelde helft in volle eigendom van het hierna vermeld onroerend goed sub 11,

- en voor een bedrag van honderd negentien duizend zevenhonderd euro (119.700,00 EUR) door inbreng in natura van de onverdeelde helft in naakte eigendom van het hierna vermeld onroerend goed sub 2/.

Als vergoeding voor voormelde inbrengen worden aan de inbrenger geen nieuwe aandelen toegekend. Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt dus zonder creatie van nieuwe aandelen van de vennootschap, doch met een evenredige vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Tweede besluit.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor, alsook van het bijzonder verslag van de zaakvoerder. De vennoten erkennen een afschrift van beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Derde besluit.

INBRENG IN NATURA.

De voormelde enige vennoot, de heer STEEGEN Johan Amelia Louis, wonende te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 295, hierna ook "de inbrenger(s)" genoemd, verklaart inbreng te doen van de hierna beschreven onroerende goederen, welke de inbrenger verklaart hem toe te behoren zoals hierna bepaald.

BESCHRIJVING VAN HET GOED,

11 STAD HASSELT - eerste afdeling:

De onverdeelde helft in volle eigendom van een handelshuis met aanhorigheden op en met grond, gelegen Walputstraat 4, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie H, nummer 1240/A met een oppervlakte van vijftig centiare (50ca).

21 STAD HASSELT - vierde afdeling:

De onverdeelde helft in naakte eigendom van een building met aanhorigheden op en met grond en tuin, gelegen aan de Sint-Truidersteenweg 383/A en ter plaatse genaamd "Klein Hilst", gekend volgens titel en huidig kadaster sectie E, nummers 3321C14, 332/A13 en 3321L/3 met een totale oppervlakte van tien are drieendertig centiare (10a 33ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Voorschreven eigendom sub 1/ hoort de inbrenger als voormeld toe ingevolge akte van aankoop, verleden voor notaris Franz Aumann te Sint-Truiden op twaalf juli tweeduizend en zeven, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitnummer 70-T-0910812007-08764; als aangekocht van: STEEGEN: 1. Joanna Maria Mathilde Katharina, te Bilzen; 2. Leonard Maria Antoon, te Hasselt; en 3. Jozef Maria Johannes, te Hasselt.

Voorschreven eigendom sub 2/ hoort de inbrenger als voormeld toe ingevolge schenking door zijn vader STEEGEN Leonard Maria Antoon, bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op negen november tweeduizend en tien, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt onder formaliteitnummer 70-T16/11/2010-12463. Bij voormelde schenkingsakte de dato negen november tweeduizend en tien heeft de schenker de heer STEEGEN Leonard voornoemd zich het levenslang vruchtgebruik voorbehouden op voorschreven goed.

Zoals hoger vermeld gebeurt de inbreng van de onverdeelde helft van het voormeld goed sub 2/ voor wat betreft de naakte eigendom; het vruchtgebruik blijft op naam van de heer STEEGEN Leonard, voornoemd. Vierde besluit.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt. Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd naar tweehonderd vijfentwintig duizend achthonderd euro (225.800,00 EUR). Vijfde besluit.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad 09/0712012 -Annexes- dom Moniteur-belge

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen

besluiten en artikel 5 te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintig duizend achthonderd

euro (225.800,00 EU R).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde"

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder en

verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Luc Tau mier.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 31.05.2012 12130-0304-015
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.02.2011, NGL 29.04.2011 11095-0532-015
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 28.02.2010, NGL 31.05.2010 10133-0407-015
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.02.2009, NGL 27.05.2009 09164-0286-015
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.02.2008, NGL 28.05.2008 08159-0128-015
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 28.02.2007, NGL 07.05.2007 07135-0099-017
21/08/2006 : HA095572
26/05/2005 : HA095572
28/04/2004 : HA095572
15/04/2003 : HA095572
21/06/2002 : HA095572
17/05/2001 : HA095572
20/05/2000 : HA095572
03/06/1999 : HA095572
01/05/1997 : HA95572

Coordonnées
J & S DESIGN

Adresse
KURINGERSTEENWEG 295 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande