J.H. WORKINPROGRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.H. WORKINPROGRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.481.120

Publication

07/11/2013
ÿþRechtsvorm : starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Aldestraat 49 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op vierentwintig oktober tweeduizend dertien, nog te registreren blijkt dat:

Mevrouw HOUBRECHTS Mariette Josephine Marie, geboren te Tongeren op 23 mei 1958, wettelijk gescheiden, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 7 bus 0001. Nagemelde vennootschap opgericht heeft:

Naam.

De vennootschap is een STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "J.H. Workinprogress".

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Aldestraat 49.

Doel.

De vennootschap heeft tot doei:

Groothandel, detailhandel en agenturen in dames-, heren- en kinderkleding, schoeisel en accessoires, alles genomen in de ruimste zin van het woord.

Het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening en het verlenen van managementdiensten, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Dit alles in de meest ruime betekening.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, In consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële, roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de verwezenlijking van haar doel vergemakkelijken. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van 6 april 1995.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 Ipj !O'J1M Iii

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

28 -10 2 013

Girlie%Eur

Ondernerningsnr . Lczz,

Benaming (voluit) : J.H. Workinprogress

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Duur.

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur,

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend (2.000,00 ¬ ) euro, verdeeld in honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijf jaar te rekenen vanaf 24 oktober 2013.

Bestuur  vertegenwoordiging

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen,

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA J.H. Workinprogress.

De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om veertien uur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling -- Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit, ln het in artikel 211 bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste ééri/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- H

behouden

aan het

" Belgisch Staats blad



verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst

kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Eerste boekjaar

Het eerste boeKjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder.

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen: Mevrouw Houbrechts Mariette voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is. Dit mandaat is bezoldigd.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten

Volmacht

Ais bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld: de NV Engelen & Partners Accountants te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte.

(gel.) Notaris Vanhelmont.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
J.H. WORKINPROGRESS

Adresse
ALDESTRAAT 49 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande