JACKERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JACKERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 883.692.269

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 19.06.2014 14197-0022-014
18/09/2014
ÿþMod Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lrbeenprermie...

Y'

11.1111BIJ

Ver

behol

aan Belg Staatt

II



11 III1

V.te er rechtbank

keiehandel Antwerpen, Tongeren

04 -09- 2014

griffier, Griffie

De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0883.692.269

Benaming

(voluit) JACKERS in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3700 Tongeren, Baversstraat 259

(volledig adres)

Onderwerp akte Vervroegde ontbinding - sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "JACKERS", gevestigd te 3700 Tongeren, Baversstraat 259, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0883.692.269, verleden voor notaris Bram VULSTEKE te Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) op 1 september 2014, nog te registreren, dat de regelmatige samengestelde vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping

Vaststelling dat de zeshonderdtwintig (620) aandelen van de vennootschap verenigd zijn en dat derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bljeenroeping vereist is. De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

TWEEDE BESLUIT Voorlegging verslagen en staat van actief en passief

De voorzitter legt het verslag van de raad van bestuur de dato 17 juli 2014 en 14 augustus 2014 voor, waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht..

Tevens wordt de staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 30 juni 2014.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor opgesteld door bedrijfsrevisor Ira NICOLAIJ van te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, hetwelk werd opgesteld met betrekking tot deze ontbinding.

Flet verslag werd opgesteld op 26 augustus 2014.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de NV JACKERS met zetel te 3700 Tongeren, Baversstraat 259, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 123.766,21 EUR en een netto-actief van 123.766,21 EUR.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of rIe nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de. beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, werd evenwel nog niet geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen. ..."

DERDE BESLUIT: Vroegtijdig ontbinding

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden niet ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

VlERDE BESLUlT: Verzaking aanstelling vereffenaar

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend

De bestuurders verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de' verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1, van het' Wetboek van Vennootschappen, waarbij de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaar worden beschouwd, bij toepassing van artikel 184, §5, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

biz: van 1.u116 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende riotaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Op de laatste

c. 4., VIJFDE BESLUIT: Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen  Afgifte van de maatschappelijke goederen

1. " De vergadering besluit, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening in onderhavige akte wordt besloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1.dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor;

2.dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

3.dat de terugname van het resterende actief gebeurt door aile aandeelhouders.

De vergadering der aandeelhouders, samengesteld zoals hoger vermeld, verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er sedert de afsluiting van voormelde staat van activa en passiva op heden geen passiva meer gekend zijn, ter uitzondering van:

*bankkosten KBC;

*kosten plaatsbeschrijving RG Immo;

Dewelke kosten inmiddels vereffend werden.

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal, niets meer te vereffenen valt Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden.

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, en dit in verhouding tot de deelname in het kapitaal, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De aandeelhouders verklaren voor zoveel als nodig dat er geen onroerende goederen eigendom zijn van de onderhavige vennootschap.

Aile activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Jackers Luc, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze aandeelhouder de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Jackers Luc, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Jackers Luc alle nodige handelingen kunnen venichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de aandeelhouders, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal. De heer Jackers Luc zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

Rekening gehouden met de voorgelegde vereffeningsrekeningen, keurt de algemene vergadering uitdrukkelijk de voorgestelde vereffeningsrekening én de voorgestelde uitkering van het resterende netto-vereffeningssaldo aan de aandeelhouders goed.

Voor zoveel als nodig geven de aandeelhouders, ingevolge de ondertekening van onderhavig procesverbaal, kwijting voor aile uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

De vergadering beslist dan ook, met eenparigheid van stemmen, tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De algemene vergadering stelt vast dat de naamloze vennootschap "JACKERS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLUIT: Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3700 Tongeren, Baversstraat 259. ZEVENDE BESLUIT: Kwijting aan de raad van bestuur en vaststelling van mandaatbeëindiging

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de bestuurders van rechtswege beëindigd is.

Zij geeft zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de raad van bestuur, voor hun beheer ais bestuurder van de vennootschap sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

ACHTSTE BESLUIT: Benoeming van bijzondere lasthebber

De vergadering verleent volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 66, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

G. .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderne'rningsfoket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief elle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.,

Deze beslissing wordt genomen met eenparig

CONTROLE OP DE WETTIGHEID VAN DE VERRICHTING.

Ondergetekende notes Bram VUYLSTEKE heeft vastgesteld dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door het Wetboek van vennootschappen zijn voorgeschreven.

Zoals artikel 181, paragraaf 3, van het Wetboek van Vennootschappen het voorschrijft, bevestigt ondergetekende notaris VUYLSTEKE derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap, overeenkomstig paragraaf 1 van laatst vermeld artikel gehouden is.

VOOR ONTLEDENDE UITTREKSEL

Bram VUYLSTEKE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1) Uitgifte van de akte;

2) Verslag van het college;

3) Verslag van de revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0883.692.269 en van de Vergadering van

Benaming

(voluit) : JACKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BAVERSSTRAAT 259 TE 3700 TONGEREN (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Blijkens de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders de Raad van Bestuur d.d. 25 mei 2013 werd beslist:

- het aantal bestuurders te behouden op 3,

- te herbenoemen vanaf 26.05.2012 voor een termijn van 6 jaar, zijnde tot de

jaarvergadering van 2018:

* de beer Luc Jackers, wonende te 3700 Tongeren, Baversstraat 259 als bestuurder, gedelegeerd

bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur,

* mevrouw Katleen Jackers, wonende te 3700 Tongeren, Baversstraat 259, ais bestuurder,

* de heer Johnny Molenaers, wonende te 3700 Tongeren, Gerestraat 4, als bestuurder.

De mandaten van Katleen Jackers en Johnny Molenaers zijn onbezoldigd.

Getekend, Luc Jackers, gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moci Werd il,ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neargetegd lor gtiltlg dei` rechtbank y. koophânddl te TONQ PEN

19 w66- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

41.

*1309 012*

i

D0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 10.06.2013 13170-0417-016
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 11.06.2012 12166-0084-013
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 14.06.2011 11163-0016-014
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 30.05.2010 10140-0586-013
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 06.07.2009 09378-0024-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.05.2008, NGL 06.06.2008 08201-0385-014

Coordonnées
JACKERS

Adresse
BAVERSSTRAAT 259 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande