JADO PRIVATE FOUNDATION

Divers


Dénomination : JADO PRIVATE FOUNDATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.579.396

Publication

11/07/2013
ÿþw

~L~ ~ ~li ~..,~<. . 1:~

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

~ v" " NrJelfi,uH 10( gode t!.11 rF.clFtt,r14 v, kurtphrindal Il9 rvi4EPIEiV

0 1. w07- 2013

De Hoofdgriffler, Griffie

1111111t1!111111111111

b

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.579.396

Benaming

(voluit) : JADO PRIVATE FOUNDATION

(verkort) :

Rechtsvoren : Stichting Particulier Fonds naar Curaçaos recht

Zetel : Chuchubiweg 17, Curaçao (Nederlandse Antillen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling zetelverplaatsing - Sluiting bijkantoor

Uittreksel uit het bestuursbesluit van de Stichting Particulier Fonds naar Curaçaos recht "JADO PRIVATE FOUNDATION" de dato 23 mei 2013:

1.Het krachtens bestuursbesluit d.d. 28 december 2010 in België opgerichte bijkantoor "Malvales", met zetel te België, te 3620 Lanaken, Bosstraat 38 en met ondernemingsnummer 0833.579.396, zal met ingang van de datum van dit bestuursbesluit worden gesloten en opgeheven.

2.13e werkzaamheden welke tot en met heden werden uitgevoerd door het bijkantoor, bestaande uit hei beheren van het vermogen en meer in het bijzonder door middel van het aankopen en beheren van effecten en het houden van deposito's, zullen worden uitgeoefend door het bestuur van de SPF.

3.De heer E.F.E. Janssen, geboren op 23 oktober 1968 te Heer, Nederland, en wonende aan de Bosstraat 38 te (B-3620) Lanaken, België, thans optredende als wettelijk vertegenwoordiger, wordt  voor zover rechtens vereist  middels dit besluit gemachtigd om alle (rechts-)handelingen ter zake de sluiting en opheffing van het bijkantoor "Malvales" te verrichten, waaronder in ieder geval begrepen maar niet beperkt tot:

a.neerlegging van dit besluit ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, voorzien van de benodigde bijlagen;

b.sluiting van de bankrekening van het bijkantoor bij Bank Ten Cate & Cie N.V. te Amsterdam;

c.uitschrijving van het bijkantoor in de Kruispuntbank van Ondernemingen; en

d.ondertekening en indiening van de vereiste publicatieformulieren alsook eventuele andere documenten (waaronder mede begrepen belastingaangiften).

4.AlIe documenten betreffende het bijkantoor "Malvales" zullen gedurende de wettelijk vereiste terme bewaard blijven op het adres Bosstraat 38, B-3620 te Lanaken, België.

Uittreksel uit de besluiten van de wettelijk vertegenwoordiger de dato 11 juni 2013:

De wettelijk vertegenwoordiger neemt kennis van de wijziging van het vestigingsadres van de Stichting Particulier Fonds naar het recht van Curaçao "JADO PRIVATE FOUNDATION", van Curaçao (Nederlandse Antillen), Chuchubiweg 17 naar Curaçao (Nederlandse Antillen), Schottegatweg Oost 10 unit 1A1 met ingang van 12101/2012.

De wettelijk vertegenwoordiger stelt vast dat het bestuursorgaan van de Stichting Particulier Fonds naar het recht van Curaçao SPF JADO PRIVATE FOUNDATION, op 23 mei 2013 besloten heeft tot sluiting van haar Belgische bijkantoor "Bijkantoor Malvales", en dit met ingang van 23 mei 2013, waarbij hij tevens gemachtigd werd om alle (rechts-)handelingen ter zake de sluiting en opheffing van het bijkantoor "Malvales" te verrichten, waaronder in ieder geval begrepen maar niet beperkt tot:

a.neerlegging van dit besluit ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, voorzien van de benodigde bijlagen;

b.sluiting van de bankrekening van het bijkantoor bij Bank Ten Cate & Cie N.V. te Amsterdam;

c.uitschrijving van het bijkantoor in de Kruispuntbank van Ondernemingen; en

d.ondertekening en indiening van de vereiste publicatieformulieren alsook eventuele andere documenten (waaronder mede begrepen belastingaangiften).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 .

Voor-

bËioudeíe

aan het

eetgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De wettelijk vertegenwoordiger besluit in het kader van de hem toevertrouwde opdrachten over te gaan tot publicatie en neerlegging van de beslissing tot sluiting en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling:

Leen Petré,

Jolien Van Aerschot

Hiermee gelijktijdig neergeleg ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

Beslissing bestuursorgaan tot sluiting van het bijkantoor, voorzien van legalisatie en apostille

Voor ontledend uittreksel

De heer E.F.E. Janssen

Wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.12.2009, NGL 04.03.2011 11055-0117-007
21/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

lied 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JADO PRIVATE FOU NDATION

Rechtsvorm : Stichting particulier fonds naar Curaçaos recht

Zetel : Chuchubiweg 17, Curaçao (Nederlandse Antillen)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor - benoeming wettelijk vertegenwoordiger

Uittreksel uit de statuten van de stichting particulier fonds naar Caraçaos recht "JADO PRIVATE! FOUNDATION"

NAAM, ZETEL EN DUUR.

ARTIKEL 1

1. De stichting draagt de naam: JADO PRIVATE FOUNDATION

Ze is gevestigd op Curaçao, Nederlandse Antillen.

2. De stichting is opgericht als particulier fonds en is opgericht voor onbepaalde tijd.

DOEL EN MIDDELEN.

ARTIKEL 2

1. De stichting heeft ten doel het beheren van een voor dit doel afgezonderd vermogen, alsmede het doen; van uitkeringen uit haar vermogen, in welke vorm dan ook, aan door het bestuur met inachtneming van het! bepaalde in artikel 11 lid 2 van deze statuten aan te wijzen natuurlijke- en rechtspersonen en hun bloedverwanten en in zijn algemeenheid het verlenen van financiële bijstand aan deze personen.

2. De stichting is bevoegd tot het aangaan van geldleningen ter verkrijging van vermogen.

3. De stichting is niet bevoegd winsten te maken door het uitoefenen van een bedrijf.

ARTIKEL 3

1. De stichting tracht haar doel te bereiken middels:

a. het verkrijgen, bezitten en beheren van vermogen;

b. het beleggen van haar middelen in effecten, zoals aandelen en andere bewijzen van deelgerechtigdheid, in obligaties en andere rentedragende schuldvorderingen onder welke naam en in welke' vorm ook, alsmede op welke andere wijze dan ook.

2. De stichting is met inachtneming van het bepaalde in artikel 11 lid 2 van deze statuten, gerechtigd ter'. bescherming van haar vermogen al haar vermogens- bestanddelen of een gedeelte daarvan, herroepelijk of: onherroepelijk in trust naar enige Anglo-Amerikaans rechtsstelsel dan wel in enige vorm fiduciair over te dragen aan een of meer trustees of vertrouwenspersonen, die natuurlijke personen, rechtspersonen of vennootschappen kunnen zijn, in dier voege dat die vermogensbestanddelen door de trustees of vertrouwenspersonen worden gehouden ten behoeve van de stichting, haar crediteuren of met instemming van het bestuur van de stichting door het bestuur aangewezen andere personen, een en ander volgens de bepalingen, waardoor de trustverhouding dan wel de fiduciaire eigendom wordt geregeld.

BESTUUR.

ARTIKEL 5

1. a. De stichting wordt bestuurd door een stichting, onder toezicht van een Raad van Commissarissen,

indien en zodra deze is ingesteld door de oprichter zoals bepaald in artikel 11.

b. Het bestuur van de stichting bestaat bij oprichting uit één bestuurslid te weten Rabobank Trust;:

Company Curaçao N.V. voormeld, hierna ook te noemen de "initiële bestuurder' en het bestuur kan zolang zij in

functie is, niet zonder haar schriftelijke instemming worden uitgebreid.

c. Zowel natuurlijke- als rechtspersonen kunnen tot bestuuder van de stichting worden benoemd.

d. Na het defungeren van de initiële bestuurder, zal het bestuur bestaan uit één of meer bestuursleden. De zittinghebbende bestuursleden benoemen alsdan uit hun midden een voorzitter. Het aantal bestuursleden; wordt alsdan vastgesteld door de Raad van Comissarissen indien en zodra ingesteld door de oprichter zoals! bepaald in artikel 11.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11028290*

0833.579.396

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

2, a. De oprichter is met inachtneming van het bepaalde in lid 1 van dit artikel en het bepaalde in artikel 11 lid 2 van deze statuten bevoegd (mede)bestuurders te benoemen en deze benoemingen te herroepen of te wijzigen. Indien de oprichter met inachtneming van het bepaalde in lid 1 van dit artikel en het bepaalde in artikel 11 lid 2 van deze statuten medebestuursleden benoemt, zal de initiële bestuurder als voorzitter van het bestuur optreden.

b. De oprichter, alsmede diens opvolger, is/zijn te allen tijde met inachtneming van het bepaalde in artikel 11 lid 2 van deze statuten bevoegd de opvolger van de initiële bestuurder te benoemen, welke opvolger tevens onder de term "initiële bestuurder' is begrepen, die als zodanig in functie treedt indien de initiële bestuurder deze functie niet langer kan of wil vervullen danwel zijn bestuurslidmaatschap met inachtneming van het bepaalde in artikel 7 is komen te beëindigen. De oprichter is te allen tijde bevoegd een dergelijke benoeming te herroepen of, met inachtneming van het bepaalde in artikel 11 lid 2 van deze statuten, te wijzigen.

3. Indien de oprichter mocht nalaten binnen drie (3) maanden in (een) ontstane vacature(s) te voorzien, zullen de overige bestuursleden/zal het overgebleven bestuurslid, met inachtneming van het bepaalde in artikel 11 lid 2, in deze vacature(s) voorzien, onder verwijzing naar het bepaalde in artikel 6.

ARTIKEL 7

1. Het bestuurslidmaatschap eindigt:

a. door overlijden van een bestuurslid, casu quo ontbinding en/of liquidatie van een bestuurslid;

b. wanneer een bestuurslid het vrije beheer over zijn vermogen verliest;

c. bij vrijwillige schriftelijke ontslagneming door een bestuurslid.

2. Bestuursleden, waaronder mede begrepen de initiële bestuurder, kunnen te allen tijde worden geschorst en ontslagen door de Raad van Comissarissen, indien en zodra deze is ingesteld door de oprichter zoals bepaald in artike 11.

ARTIKEL 10B

De stichting wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door het bestuur.

Indien het bestuur uit meer dan één bestuurslid bestaat, dan kan de stichting in en buiten rechte ook

vertegenwoordigd worden door twee gezamenlijk handelende bestuursleden.

BOEKJAAR.

ARTIKEL 13

Het boekjaar van de stichting is gelijk aan het kalenderjaar.

UITTREKSEL UIT HET BESTUURSBESLUIT TER OPENING VAN EEN BIJKANTOOR DE DATO 28 DECEMBER 2010

1. De stichting opent een bijkantoor te België.

2. Het adres van het bijkantoor luidt: Bosstraat 38, B-3620 LANAKEN, België.

3. De naam van het bijkantoor luidt: BIJKANTOOR MALVALES.

4. De werkzaamheden van het bijkantoor bestaan uit het beheren van het vermogen, In het bijzonder door middel van het aankopen en beheren van effecten en het houden van deposito's, een en ander in overeenstemming met het statutaire doel van de SPE, zoals vermeld in de artikelen 2 en 3 van de Statuten.

5. Als wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor, tevens belast met het dagelijks bestuur, wordt benoemd: de heer E.F.E. Janssen, geboren op 23 oktober 1986 te Heer, Nederland, en woonachtig te Bosstraat 38, B-3620 LANAKEN, België.

6. Het bijkantoor vangt haar werkzaamheden aan per 28 december 2010 voor onbepaalde duur.

7. De boekhouding van het bijkantoor wordt voor de eerste maal afgesloten op 31 december 2010.

8. De heer Janssen, voornoemd, wordt - voorzover rechtens vereist - bij deze volledig gemachtigd alle (rechts-)handelingen terzake de opening van het bijkantoor te verrichten, waaronder in ieder geval begrepen:

a. neerlegging van dit besluit ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien van de benodigde bijlagen, zijde een bij wijze van apostille gelegaliseerde kopie van oprichtingsakte, houdende de statuten, van de SPF en een bij wijze van apostille gelegaliseerd uittreksel uit de Kamer van Koophandel te Curaçao;

b. opening van een bankrekening te België op naam van het bijkantoor;

c. inschrijving van het bijkantoor in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

d. aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds, voorzover vereist.

9. Het bijkantoor zal geen BTW-plichtige activiteiten ontplooien en zal tevens geen werknemers aanstellen.

10. Dit besluit zal bij wijze van apostille worden gelegaliseerd.

Hiermee gelijktijdig neegelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

1. een bij wijze van apostille gelegaliseerde kopie van de statuten van de SPF

2. een bij wijze van apostille gelegaliseerd uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Curaçao waaruit blijkt dat Jado Private Foundation geregistreerd is onder nummer 114371

3. het bij wijze van apostille gelagaliseerd bestuursbesluit ter opening van een bijkantoor

1f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belde

Voor eensluidend uittreksel

De heer E.F.E. Janssen Wettelijk vertegenwoordiger

Z

. ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JADO PRIVATE FOUNDATION

Adresse
BOSSTRAAT 38 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande